Kom jij het team van Regeljelease.nl versterken?

Regeljelease.nl is een online leasemaatschappij die ondernemers helpt aan de gewenste auto middels financial lease.

We zijn een snelgroeiende organisatie die flink blijft doorgroeien in de automotive en daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s!

Zie jij jezelf al werken in een ambitieus team, waarin jij de ruimte krijgt om vanuit eigen inbreng onze marketing- en verkoopmotor op te voeren?

Regeljelease.nl
Regeljelease.nl

Betrokkenheid

Persoonlijke ontwikkeling

Onvergetelijke ervaringen

Inclusiviteit

Onze vacatures

Wil jij werken of stage lopen bij ons gezellige kantoor in Groningen, Amsterdam of het altijd zonnige Curacao? Klik op een van onze locaties en kijk welke het beste bij jou past:

De 4 kernwaarden van Regeljelease.nl

 • Betrokkenheid
  Je gaat werken in een prestatiegericht team met een gezamenlijk doel. Dit betekent dat we betrokken zijn en elkaar verder helpen om samen de mooiste resultaten te realiseren.

 • Persoonlijke ontwikkeling
  Je hebt de ruimte om jezelf te specialiseren binnen het team. Dit betekent dat we samen kijken naar de vaardigheden die je wil ontwikkelen en hier een plan voor maken, zodat jij de beste versie van jezelf gaat worden.

 • Onvergetelijke ervaringen
  Als team vinden we plezier en goede onderlinge relaties belangrijk. Daarom gaan we regelmatig een Eredivisiewedstrijd met elkaar kijken, uitjes maken naar andere steden en zelfs naar het buitenland!

 • Inclusiviteit
  Bij Regeljelease.nl maken we geen onderscheid in wie je bent. Dit betekent dat het gaat om jou als persoon en wat je toegevoegde waarde is binnen het team.

Collega's aan het woord

Veelgestelde vragen van sollicitanten

Hoe ziet het sollicitatieprocess bij Regeljelease.nl eruit?

Wanneer je solliciteert bij Regeljelease.nl, wordt je CV en motivatie gescreend. Vervolgens bespreken wij intern onze bevindingen en kijken we of je in aanmerking komt voor een sollicitatiegesprek.

Als er op basis van je sollicitatie en het daaropvolgende telefonische gesprek een match is, nodigen we je uit bij ons op kantoor voor een vervolggesprek.

In dit gesprek bespreken we je ambities en testen we je kennis en vaardigheden. Als hieruit blijkt dat jouw ambities en soft skills aansluiten op de functie, dan ben jij onze nieuwe collega!

Wat voor type vacatures hebben jullie openstaan?

De vacatures die wij open hebben staan zijn altijd gericht op marketing- en sales of gerelateerd aan deze disciplines. Denk aan functies zoals SEO copywriter, DTP-er, videograaf, fotograaf, sales medewerker, CRO specialist.

Daarnaast staan we altijd open voor ‘open sollicitaties’.

Bouw ik ook een pensioen op?

Je bouwt bij ons een pensioen op van 10% van het bruto jaarsalaris dat vergoed wordt door het bedrijf. Deze regeling geldt voor alle werknemers van Nederland.

Worden reiskosten vergoed?

- In Nederland worden de reiskosten wel vergoed, met 21 cent per kilometer.

- In Curaçao worden de reiskosten niet vergoed. De reiskosten vergoeding die we in Nederland kennen bestaat niet op Curaçao.

Welke documenten moet ik aanleveren om te solliciteren?

Om een goed beeld te krijgen van jou als specialist is het belangrijk dat je jouw motivatie en CV met ons deelt. Op basis van deze gegevens bepalen we of je past binnen het team van Regeljelease.nl.

Als je daarnaast een portfolio of eerder succesvolle cases met ons kunt delen dan is dat natuurlijk perfect!

Werk ik vanuit huis of op kantoor?

Bij het behalen van je doelen is het in overleg mogelijk om één dag per week thuis te werken, maar werken vanuit kantoor is gewenst.

Hoeveel ga ik verdienen bij Regeljelease.nl?

Afhankelijk van je ervaring, kennis en specialisme krijg je bij ons een aantrekkelijk salaris. Het salaris op Curaçao zal worden uitgekeerd in Antilliaanse guldens (Nafl).