We hebben 68 auto’s voor je gevonden

De Audi Q5 

De Audi Q5 is een geschikte personenauto voor uiteenlopende (zakelijke) gebruikers, waaronder:

✅ Reizende ondernemers
Zakelijke rijders die veel moeten reizen voor hun werk, zoals verkopers, consultants en account managers, kiezen vaak voor de Audi Q5. De Q5 biedt namelijk een comfortabele en rustige rijervaring.
Dit maakt deze veelzijdige Audi ideaal voor lange ritten.

✅ Veilige rijders
Zakelijke rijders die veel waarde hechten aan veiligheid rijden maar al te graag in de Audi Q5. De Q5 is bijvoorbeeld voorzien van de laatste veiligheidstechnologieën, zoals rijstrookwaarschuwingen en adaptieve cruise control.

Bovendien is de Audi Q5 uitgerust met een stevige carrosserie constructie die helpt bij het absorberen van impactenergie. Dit is de hoeveelheid energie die vrijkomt bij een botsing tussen twee auto’s (auto-context).

✅ Zakelijk en privé gebruikers
De Audi Q5 is een populaire keuze onder zakelijke gebruikers die de auto ook privé willen gebruiken. De Audi Q5 is namelijk een sportieve en elegante SUV, die geschikt is voor zowel zakelijke als privé ritten. Zo is deze compacte SUV geschikt voor het rijden in het stadsverkeer, maar ook voor lange ritten.

✅ Milieubewuste ondernemers
Zakelijke rijders die het milieu hoog in het vaandel hebben kiezen ook voor de Q5. Deze compacte SUV is beschikbaar als hybride of elektrische auto, waardoor de auto een lagere CO2-uitstoot heeft.

Wat is de Audi Q5?

De Audi Q5 is een Sport Utility Vehicle (SUV) van de Duitse automaker Audi AG. Sinds 2008 is dit model verkrijgbaar en valt die zelfs in de categorie populairste Audi voertuigen.

De Q5 is vormgegeven als een luxe en veelzijdige auto, die geschikt is voor zowel zakelijke als privé ritten. De Audi Q5 is voorzien van een krachtige en efficiënte motor, met verschillende benzine- en dieselmotoren, evenals een hybride en een plug-in hybride variant.

Het interieur van de Audi Q5 is zowel sportief als elegant. De verstelbare stoelen bieden superieur comfort, terwijl de geluidsisolatie zorgt voor een stille rit. Bovendien is er veel beenruimte voor alle passagiers.

Daarnaast is de Q5 uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologieën, zoals rijbaanassistentie, adaptieve cruise control en een automatisch noodremsysteem. Met deze veelzijdige auto ben je voorzien van luxe en comfort in zowel het stadsverkeer als tijdens langeafstandsreizen.

Welke modellen zijn er van de Audi Q5?

Er zijn meerdere modellen van de Audi Q5 uitgebracht sinds de introductie in 2008. Hieronder vind je de generaties en modellen:

 1. Eerste generatie (2008-2016): Het model dat werd geproduceerd tussen 2008 - 2016 is de eerste generatie van de Q5. Dit populaire model is beschikbaar met benzine- en dieselmotoren, maar ook een hybride variant.

 2. Tweede generatie (2016-heden): De Audi Q5 vanaf 2016 tot heden is de tweede generatie. Het is een volledig nieuw ontworpen auto, met een sportiever design, verbeterde prestaties en een efficiëntere motor.

  De tweede generatie Q5 is ook verkrijgbaar als een plug-in hybride variant.

 3. SQ5: Dit is de sportieve variant van de Audi Q5, met een krachtigere motor en verbeterde prestaties. Dit betekent dat de SQ5 een hogere topsnelheid en acceleratie heeft.

 4. E-Tron: Dit is de elektrische variant van de Audi Q5, met een elektrische aandrijflijn die een maximale afstand van ongeveer 400 km kan overbruggen.

 5. RS Q5: Dit is een van de snelste en krachtigste variant van de Q5, met een krachtige V6-motor en verbeterde prestaties.

 6. Q5 Sportback: De Sportback is een nieuw model van de Q5 die in 2020 werd gelanceerd, het is een coupéachtige SUV met een sportievere look.

Wat zijn de voor- en nadelen van Audi Q5?

De Audi Q5 is een populaire en veelzijdige SUV met veel voordelen, maar ook enkele nadelen. Hieronder zijn enkele van de belangrijkste voor- en nadelen van de Q5:

Voordelen Audi Q5:

Prestaties: De Q5 is een krachtige en snelle auto, die een prettige rijervaring biedt in zowel het stadsverkeer als tijdens lange afstanden.
Comfort: De Q5 staat bekend om zijn comfort en luxe met verstelbare stoelen, een goede geluidsisolatie en een grote hoeveelheid beenruimte.
Veiligheid: De Q5 is voorzien van de laatste veiligheidstechnologieën, zoals rijstrookwaarschuwingen, adaptieve cruise control en automatische noodremsysteem.
Technologie: Met de Q5 beschik je over veel technologische snufjes, waaronder een grote touchscreen-infotainmentsysteem, een virtueel dashboard en een geavanceerde navigatiesysteem.
Design: De Q5 heeft een sportief en elegant design, met scherpe lijnen en een atletische uitstraling.
Duurzaamheid: De Q5 is ook beschikbaar als hybride of elektrische variant, waardoor de auto een lagere CO2-uitstoot heeft.

Nadelen Audi Q5:

Prijs: De Q5 is een luxueuze auto die qua prijs in het hogere segment valt.
Brandstofverbruik: Het brandstofverbruik van de Q5 ligt hoger dan de meeste SUV's in dezelfde klasse.
Onderhoudskosten: Omdat de Q5 een luxueuze auto is, kunnen de onderhoudskosten hoger zijn dan sommige andere SUV's.
Binnenruimte: De Q5 heeft niet zo veel achterbankruimte als sommige andere SUV's in dezelfde klasse.

Houd er rekening mee dat de voor- en nadelen kunnen variëren afhankelijk van het specifieke model, de uitvoering, motor en andere factoren. Het is daarom belangrijk om goed te oriënteren welk model past bij jouw wensen.

Wat zijn de kosten van het financial leasen van een Audi Q5?

Bij Regeljelease.nl kan je al een Audi Q5 leasen vanaf €428,- per maand, voor een periode van 48 maanden. De kosten van het financial leasen van een Audi Q5 kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren.

Een aantal zaken die invloed hebben op de kosten zijn:

 • De verkoopprijs van de auto,

 • De waarde van de auto na het einde van de leaseperiode,

 • Het duur van je leaseovereenkomst,

 • De hoeveelheid kilometers die je per jaar rijdt,

 • De hoogte van de aanbetaling die je doet,

 • De rente die je betaalt,

 • De eventuele extra verzekeringen die je afsluit.

Als richtlijn voor de financial lease investering; hoe langer de leasetermijn, hoe lager de maandelijkse kosten zullen zijn, maar hoe hoger de totale kosten van de lease zijn. 

Voordelen Audi Q5 financial leasen

Bij Regeljelease.nl kan je verschillende personenauto’s leasen. Het financial leasen van een Audi Q5 heeft meerdere voordelen. Hieronder 5 belangrijke voordelen:

 1. Meer geld op je bankrekening: In vergelijking met het kopen van een auto, hou je met financial lease meer geld op je bankrekening, omdat je de totale investering verspreid over 12 tot 72 maanden.

 2. Flexibiliteit: Met financial lease heb je zelf inspraak op je leasetermijn, het maandbedrag en de eventuele aanbetaling. . Dit maakt het een flexibele optie voor zakelijke rijders die hun auto zowel zakelijk als privé gebruiken.

 3. Fiscale voordelen: Wanneer je een Audi Q5 financial leaset kan je profiteren van vele fiscale voordelen zoals rentebtw en investeringsaftrek.

 4. Financiële voorspelbaarheid: Met financial lease kun je maandelijks een vast bedrag betalen voor de auto, waardoor je een beter inzicht hebt in je financiële situatie.

 5. Meer geld beschikbaar voor andere zakelijke doeleinden: Omdat je niet in één keer een geen grote investering hoeft te doen voor de aankoop van de auto, kun je op korte termijn je geld gebruiken voor andere zakelijke doeleinden.

Neem vandaag nog hier contact met ons op voor meer informatie over financial lease en onze Audi Q5 occasions. Of bekijk onze andere Audi occasions: 

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.