We hebben 11.841 auto’s voor je gevonden

Modellen personenauto’s om te financial leasen

Bij Regeljelease.nl is het mogelijk om een personenauto te financial leasen van A-merken zoals Audi, BMW, Kia, Volkswagen en Mercedes. Dit betekent dat je geen grote investering in één keer hoeft te doen, maar het totaalbedrag kan verspreiden , over een periode van 12 tot 72 maanden.

Deze auto’s zijn bovendien beschikbaar met verschillende transmissies zoals automatische, handgeschakelde en semi-automaten. 

Daarnaast heb je de keuze uit een auto met jouw brandstofvoorkeur. De meeste auto’s rijden op benzine of diesel, maar we bieden ook elektrische-, hybride- en overige brandstofauto’s. 

Carrosseries personenauto

Bij Regeljelease.nl beschikken we over verschillende carrosseries voor personenauto’s. Of je nu op zoek bent naar een compacte hatchback, een ruime stationwagen of een luxe sedan

Iedere carrosserie heeft zijn unieke eigenschappen die passen bij je behoeften. 

Hatchback

een hatchback is een auto met een korte achterkant en een grote achterklep die toegang geeft tot de bagageruimte. De achterbanken zijn inklapbaar om meer bagageruimte te creëren. Het biedt flexibiliteit en is geschikt voor stadsverkeer en lange afstanden.

Bekijk hatchback occasions om te financial leasen

Sedan

Een sedan is een klassieke en elegante auto die bekend staan om zijn comfortabele rijgedrag en ruime interieur. Ideaal voor zakelijke ritten en lange afstanden. In tegenstelling tot de hatchback en de stationwagen heeft de sedan een aparte kofferbak.

Bekijk sedan occasions om te financial leasen

Stationwagen

De stationwagen is een auto met extra bagageruimte achterin door een verlengde achterkant en een hoger dak. Het biedt veel opbergruimte en is geschikt voor ondernemers die veel goederen moeten kunnen vervoeren.

Bekijk stationwagen occasions om te financial leasen

Coupé

Een coupé is een auto met een laag dak, twee deuren en een sportieve uitstraling. Dit type carrosserie staat bekend om zijn gestroomlijnde design en krachtige motor. Perfect voor als je op zoek bent naar snelheid en stijl.

Bekijk coupé occasions om te financial leasen

SUV

Een SUV is een stoere auto met een hoge instap en genoeg ruimte voor tijdens lange ritten om comfort te ervaren. Ideaal als je veel onderweg bent en graag in stijl aankomt.

Bekijk SUV occasions om te financial leasen

Cabriolet

Een cabriolet is een open auto met een inklapbaar dak dat handmatig of elektrisch kan worden bediend. Deze auto geeft een sportieve en luxe uitstraling terwijl je van de buitenlucht geniet.

Bekijk cabriolet occasions om te financial leasen

Personenbus

Een personenbus is een ruime auto die plaatst biedt aan meerdere passagiers en bagage. Het biedt comfortabel vervoer voor groepen mensen en is geschikt voor verschillende soorten uitstapjes en reizen.

Bekijk personenbus occasions om te financial leasen

MPV

Een MPV is een veelzijdige en ruime auto met een hoge instap en meer zitplaatsen dan een standaard personenauto (5-zitplaatsen). MPV’s zijn beschikbaar voor 5-pers, 6-pers en 7-pers. Ideaal voor ondernemers die vaak grote spullen of veel passagier’s in één keer moeten vervoeren.

Bekijk MPV occasions om te financial leasen

Personenauto financial lease

Financial lease is een aantrekkelijke manier om als ondernemer in een betrouwbare personenauto te rijden zonder dat je in één keer een grote investering moet doen. 

Financial lease is een zakelijke leasevorm die ook wel bekend staat als koop lease. Je koopt namelijk een auto die je vervolgens in termijnen afbetaalt. Je investering verspreid je uiteindelijk over een periode van 12 tot 72 maanden. De looptijd is afhankelijk van je leaseovereenkomst. 

Zodra jij de sleutels van de personenauto in ontvangst neemt, ben je direct (economisch) eigenaar van de personenauto. Na afloop van het leasecontract ben je ook juridisch eigenaar van de auto. 

Dit betekent dat je de vrijheid hebt om de auto te verkopen, in te ruilen voor een andere leaseauto of in je vertrouwde auto te blijven rijden. 

Voordelen personenauto financial leasen

Het financial leasen van een personenauto kent vele voordelen. Veel ondernemers kiezen dan ook voor financial lease omdat ze hun investering kunnen verspreiden met deze zakelijke leasevorm. 

Hierdoor profiteer je van een vast laag maandbedrag. Daarnaast houd je op korte termijn meer geld over voor andere bedrijfsdoeleinden. 

Bovendien kan je met financial lease zelf je leasecontract vaststellen. Je bepaalt zelf:

  • De hoogte van de eventuele aanbetaling 

  • De looptijd van de leaseovereenkomst

  • De slottermijn (max 25% van het totale bedrag)

Met onze handige lease calculator kan je binnen enkele klikken de hoogte van je maandelijkse leasebedrag berekenen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kan je de beste keuze maken.

Of wil jij persoonlijk advies over de beste leaseauto voor jouw situatie? Neem hier contact op met één van onze lease specialisten. Gebaseerd op jouw wensen en budget stellen we een passend leasecontact samen. 

De 5 financial lease voordelen op een rij:

✅ De auto staat direct op je balans

✅ Profiteren van fiscale voordelen zoals rente-, btw- en investeringsaftrek

✅ Je investering verspreiden over 12 tot 72 maanden

✅ Zelf bepalen waar je de auto onderhoudt en verzekert 

✅ Onbeperkt kilometers maken 

Populaire financial lease auto’s

Welke auto je wilt financial leasen is compleet afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Ons ruime assortiment biedt vele opties voor financial lease, zo kan jij de auto kiezen die het beste past bij jouw situatie. 

Om je te inspireren hebben wij een aantal blogs voor je geschreven: 

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.