Bedrijfsbussen speciaal voor Koeriers

Geen zorgen. Je zit nergens aan vast!

Bedrijfsbussen speciaal voor koeriers

Ben jij een koerier en op zoek naar een betrouwbare bus om te leasen?

Dan ben je bij regeljelease.nl aan het juiste adres!
Als koerier heb je namelijk een handige bus nodig waarmee je eenvoudig je werkzaamheden kan verrichten. Dit betekent dat je goed moet weten waar je trots op vier wielen aan moet voldoen.

Je wil straks niet rijden in een bus:

Daarom adviseren we je op deze pagina over de koeriersbus die past bij jouw situatie.

3stepkopie-1024x1024

Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een koeriersbus?

Als je op zoek bent naar een bedrijfsbus voor je koeriersdiensten, let dan goed op. Er zijn namelijk 3 dingen om rekening mee te houden: 

1. De goederen die je gaat vervoeren. Heb je te maken met kwetsbare goederen die onder een bepaalde temperatuur vervoerd moeten worden of heb je minimaal 7m3 aan laadruimte nodig? Zodra je weet wat je gaat vervoeren en hoeveel, kan je pas kijken naar specifieke bussen.

2. De eisen van koeriersbedrijven. Veel transportbedrijven zoals DHL, Dynalogic, PostNL en DPD stellen eisen aan de koeriersbussen van bezorgers. Denk hierbij aan de kleur, sidebars, achteropstap, afmetingen en merk van de bus.

3. De zuinigheid van de koeriersbus. Omdat je als koerier veel kilometers in je bus maakt is het raadzaam om te onderzoeken wat de verbruikskosten zijn. De ene bus is de andere namelijk niet!

Ben jij van plan om te werken voor één van deze grote bedrijven en wil je niet dat je bus straks afgekeurd wordt of heb je andere vragen? Neem dan hier contact met ons op en we vertellen je precies wat je moet weten over jouw ideale bus.

Type bestelbussen

De Populairste Koeriersbussen

volkswagen-300x300

Volkswagen Transporter - middelgrote bus

De Volkswagen Transporter is een middenklasse bedrijfswagen, die veel populariteit geniet onder stukadoors. Zo biedt deze luxe bedrijfsauto van Volkswagen ruimte voor een kamersteiger, werkgereedschap en materiaal om het klusje te klaren.

Bekijk hier onze voorraad Volkswagen Transporter

Opel Vivaro

Opel Vivaro - Middelgrote bus

De Opel Vivaro is uitermate geschikt voor ondernemers die mobiel moeten zijn en tegelijkertijd ruimte nodig hebben voor schoonmaakmateriaal. Zo biedt het interieur van de Vivaro allerlei slimme oplossingen om meer lading te vervoeren. Daarnaast maakt het interieur deze bus tot een geschikte werkplaats. Je kunt bijvoorbeeld een stoel platleggen om deze te gebruiken als tafel. Handig toch?

Zeker een aanrader. Het totale laadvermogen is namelijk ruim 1
400 kg en het laadvolume maar liefst 6.6 liter.

Bekijk hier onze voorraad 

fiat-ducato-1

Fiat Ducato - grote bus

Moet jij veel materiaal meenemen naar je schoonmaakklussen? Dan is een Fiat Ducato zeker het overwegen waard. Deze praktische bus beschikt namelijk over een ruime laadbak en kan tot maar liefst 2200 kilogram vervoeren. Bovendien heb je de keuze uit vier verschillende motoren en is de Ducato laag in verbruik.

Hierdoor bespaar je op brandstofkosten.

Bekijk 
hier onze voorraad

Koeriersbus leasen

Bij Regeljelease.nl is het mogelijk om als koerier een bedrijfswagen te financial leasen. Wij hebben een groot aanbod aan koeriersbussen in verschillende lengtes, hoogtes en merken.Wil jij rijden in een betrouwbare bus zonder dat je een grote investering in één keer hoeft te doen en profiteert van de vele (fiscale) voordelen?

Vul onderstaand formulier in met je gegevens en kom in contact met één van onze specialisten en weet binnen 10 minuten alles over de mogelijkheden van het leasen van een koeriersbus.

FAQ

Ik ben een startende ZZP’er in de schoonmaakbedrijven. Kan ik ook gebruik maken van Financial Lease?

Ja, Wat Financial Lease juist zo populair maakt is de toegankelijkheid voor (startende) ondernemers met een schoonmaakbedrijven Zo kan je zelfs leasen zonder jaarcijfers. Uiteraard moet de investering wel in verhouding staan met de (verwachte) bedrijfsresultaten van jouw onderneming.

Is het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting inbegrepen bij Financial Lease?

Bij Financial Lease heb je de keuzevrijheid om te bepalen waar je je verzekering afsluit en naar welke garage je gaat voor onderhoud. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid aan om een verzekering af te sluiten bij onze verzekeringspartner. De wegenbelasting betaal je net als bij alle andere leasevormen gewoon zelf. De wegenbelasting betaal je net als bij alle andere leasevormen gewoon zelf.

Ben ik de eigenaar van de bedrijfsbus?

Op het moment dat het leasecontract is ondertekend, ben jij direct economisch eigenaar van de bedrijfsbus. Dit betekent dat het voertuig direct op jouw bedrijfsnaam komt te staan. De leasemaatschappij blijft gedurende de looptijd van het financial leasecontract de juridische eigenaar van de bestelbus. Zie de bus dus als onderpand. Zodra het leasecontract is afgelopen en alle termijnen zijn betaald, word je volledig eigenaar en hoef je het bus dus niet meer in te leveren!

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.