We hebben 222 auto’s voor je gevonden

Financial lease een Fiat bedrijfswagen

Het aanschaffen van een Fiat bedrijfswagen middels financial lease is voor veel ondernemers een aantrekkelijke zakelijke beslissing. 

Financial lease biedt je het voordeel dat je direct economisch eigenaar bent van de wagen, terwijl de kosten worden verspreid over een afgesproken periode van 12 tot 72 maanden. Dit betekent dat je kunt profiteren van de vele voordelen die een Fiat bedrijfswagen biedt, zonder dat je een grote eenmalige investering hoeft te doen.

Je profiteert als ondernemer van veel fiscale voordelen, omdat je direct economisch eigenaar bent Denk bijvoorbeeld aan BTW-, rente- en investeringsaftrek

Bovendien ben je aan het eind van de leaseovereenkomst ook juridisch eigenaar van de auto. Hierdoor kun je zelf kiezen of je:

  • de auto ruilt voor een andere leaseauto,

  • het voertuig verkoopt,

  • in je vertrouwde auto blijft rijden. 

Fiat biedt meerdere bedrijfswagens met unieke maatoplossingen voor verschillende zakelijke doeleinden. Deze modellen zijn:

Fiat Fiorino

De Fiat Fiorino is een kleine bedrijfswagen die uitblinkt in het stadsverkeer dankzij zijn compacte formaat en wendbaarheid. Ondanks zijn bescheiden afmetingen biedt de Fiorino een indrukwekkende laadruimte tot 2,8 m3. Dit maakt de Fiorino de perfecte partner voor ondernemers die zich vaak in stedelijke omgevingen bevinden, maar toch behoefte hebben aan een functionele en betrouwbare bedrijfswagen. 

Bekijk onze voorraad Fiat Fiorino’s

Fiat Doblo

De Fiat Doblo is een compacte bedrijfswagen die ideaal is voor stadsverkeer en toch een verrassend ruime laadruimte biedt, maximaal 5 m3. Dankzij zijn compacte formaat en wendbaarheid is de Doblo perfect voor ondernemers die veel in de stad moeten zijn. Ondanks zijn compacte formaat biedt de Doblo voldoende laadruimte en flexibiliteit om aan de behoeften van jouw bedrijf te voldoen.

Bovendien heeft de Fiat Doblo met zijn uitstekende techniek een noemenswaardige plek op de top 10 populairste bedrijfswagens van 2023

Bekijk onze voorraad Fiat Doblo’s

Fiat Scudo

De Fiat Scudo is een ruime en comfortabele bedrijfswagen, ontworpen om te voldoen aan de eisen van het moderne bedrijfsleven. Met zijn royale laadruimte van maximaal 6,1 m3, sterke prestaties en comfortabele interieur is de Scudo een uitstekende keuze voor ondernemers die zowel comfort als functionaliteit nodig hebben.

Bekijk onze voorraad Fiat Scudo’s

Fiat Talento

De Fiat Talento is een middelgrote bedrijfswagen die bekend staat om zijn robuustheid en functionaliteit. Met een ruim interieur, veelzijdige laadmogelijkheden en hoge prestaties is de Talento een betrouwbare partner voor elk soort bedrijf. Zo heeft de grootste variant van de Talento een laadvolume van 8,6 m3.

Of je nu veel mensen moet vervoeren, zware ladingen moet dragen of lange afstanden moet afleggen, de Talento is er klaar voor.

Bekijk onze voorraad Fiat Talento’s

Fiat Ducato

De Fiat Ducato is een bedrijfswagen die bekend staat om zijn kracht en veelzijdigheid. Het model biedt een ruim interieur, laadruimte tot 17 m3, uitstekende laadcapaciteit van 1,6 ton en hoge prestaties. Dit maakt de Ducato een ideale keuze voor ondernemers die een betrouwbare en duurzame bedrijfswagen nodig hebben. 

Of je nu veel onderweg bent voor werk of regelmatig zware ladingen moet vervoeren, de Ducato is een bedrijfswagen die je niet teleur zal stellen.

Bekijk onze voorraad Fiat Ducato’s


Hulp nodig met een auto kiezen?

Ontvang binnen enkele minuten een persoonlijk aanbod aan leaseauto's die perfect aansluiten bij jouw wensen, eisen & budget.


De financial lease voordelen op een rij

Een Fiat bedrijfswagens komt met vele voordelen. Met financial lease profiteer je al voor een passend maandbedrag van deze voordelen. Daarnaast zijn er nog meer aantrekkelijke voordelen verbonden aan financial lease: 

1) Vele fiscale voordelen

Als economisch eigenaar van de bedrijfswagen kun je profiteren van verschillende fiscale voordelen, waaronder:

2) Bepaal je eigen leasetermijn

Bij financial lease heb je de flexibiliteit om de leasetermijn te kiezen die het beste past bij jouw bedrijfssituatie. De looptijd van een leasecontract kan variëren tussen 12 en 72 maanden. Dus of je nu een korte termijn nodig hebt of liever een langere termijn kiest, wij bieden je de mogelijkheid om een periode te kiezen die past bij jouw budget en bedrijfsplanning.

3) Je verspreidt de investering

Financial lease stelt je in staat om de investering in de bedrijfswagen te verspreiden over de looptijd van de lease. Hierdoor hoef je niet in één keer een groot bedrag te betalen en houd je op korte termijn financiële ruimte voor andere investeringen in je bedrijf.

Wil jij alvast weten wat je verwachtte maandbedrag zal zijn? Ga dan naar onze handige lease calculator. 


4) Direct economisch eigenaar van het voertuig

Bij financial lease ben je direct economisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat de bedrijfswagen op jouw balans staat en je deze naar eigen inzicht kunt gebruiken en aanpassen. Hierdoor ervaar je veel flexibiliteit en vrijheid. 

Zo kun je zelf bepalen waar je het voertuig onderhoudt en verzekert, mag je de auto bestickeren, en ervaar je geen kilometerbeperkingen. Hierdoor kun je ook in het buitenland rijden met je auto.  


Fiat bedrijfswagen financial leasen bij Regeljelease.nl

Financial lease geeft je de mogelijkheid om in een betrouwbare Fiat bedrijfswagen te rijden zonder in één keer een grote investering te hoeven doen. Bovendien geniet je van veel (fiscale) voordelen, direct eigenaarschap en kun je de lease naar jouw wensen samenstellen. 

Bij Regeljelease.nl staan we klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste Fiat bedrijfswagen en leaseoplossing voor jouw bedrijf. Ontdek de mogelijkheden en ondersteun je onderneming met een Fiat bedrijfswagen. Ons team van lease-experts staat voor je klaar met advies en ondersteuning. 

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.