We hebben 59 auto’s voor je gevonden

Citroen Jumper financial lease

Ben jij op zoek naar een grote, betrouwbare bestelbus om te financial leasen? Dan zit je met de Citroën Jumper ongetwijfeld goed!

Wij van Regeljelease.nl leggen je precies uit deze zakelijke leasevorm werkt en waarom ondernemers kiezen voor de Citroën Jumper. 

Een Citroën Jumper zakelijk leasen, hoe werkt dat?

Je kan bij Regeljease.nl een Citroen Jumper aanschaffen met financial lease. Dit maakt het mogelijk om in een duurzame en betrouwbare bus te rijden zonder dat je in één keer duizenden euro’s hoeft af te tikken….

Hierdoor kan je voor een laag maandbedrag direct je werk uitvoeren.

Het maandelijkse leasebedrag wordt bepaald op basis van:

1) De dagwaarde van de Citroën Jumper
2) Het bouwjaar
3) De kilometerstand
4) De looptijd van het contract

De 4 punten hierboven zijn dus allesbepalende factoren voor de definitieve maandelijkse investering van je gewenste Jumper.

Kenmerken Citroen Jumper

De Citroën Jumper is een veelzijdige bestelbus. Dit betekent dat je als zakelijke rijder geniet van een ruime bus met krachtige motoren. Zo heb je met de Jumper een moderne en innovatieve bedrijfsauto te pakken

Kenmerken waarmee de Citroën Jumper zich onderscheidt:

  • verkrijgbaar in verschillende varianten en afmetingen

  • de grootste bedrijfswagen van Citroen.

  • Een verscheidenheid aan carrosseries (8 varianten). 

De Citroën Jumper helpt je simpelweg bij het vervoeren van lading, maar ook inzittenden.

Citroen Jumper enkele cabine


Citroen Jumper dubbele cabine


Citroen Jumper bakwagen


Citroen Jumper kipper

Citroen Jumper diesel 

De Citroën Jumper is voornamelijk verkrijgbaar met een dieselmotor in Nederland. Afhankelijk van het aantal kilometers dat je verwacht te rijden, je locatie en wetgeving, kan je bepalen welk type brandstof het beste bij je bedrijfsauto past.

Mocht je zelf bijvoorbeeld op zoek zijn naar een Citroen Jumper met een benzinemotor of een elektrische motor die niet op voorraad staat, laat het ons dan weten, zodat wij voor je kunnen zoeken!

De voordelen van Citroen Jumper leasing

Twijfel je of het financial leasen van een Citroen Jumper interessant kan zijn voor je bedrijf?Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij je advies op maat kunnen geven over deze zakelijke leasevorm!

Zo maken wij het bijvoorbeeld mogelijk dat je de investering van je gewenste Jumper kan verspreiden over maar liefst 72 maanden, waardoor je geld overhoudt voor andere belangrijke investeringen.

Bovendien:

  • Ben je direct economisch eigenaar van de bestelauto.

  • Profiteer je van fiscale voordelen.

  • Is het mogelijk om te leasen zonder jaarcijfers.

  • Heb je de bus direct op de balans staan.

Heb je al een leuke Citroën Jumper occasion op het oog of ben je nog aan het oriënteren welke bus het beste bij je bedrijf past? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij de beste leasedeal voor je kunnen regelen! 

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.