We hebben 37 auto’s voor je gevonden

Financial lease een Kia Sportage

De Kia Sportage is een SUV die zich onderscheidt met zijn design en technologie. Of je nu veel onderweg bent voor zakelijke afspraken of een comfortabele auto nodig hebt voor dagelijkse taken, de Kia Sportage is een goede keuze.

Ondernemers kunnen met financial lease rijden in een Kia Sportage, zonder vooraf een grote investering te doen. In plaats daarvan, worden de kosten verspreid over een periode van 12 tot 72 maanden. Tijdens deze periode betaal je elke maand een vast bedrag. De hoogte van dit bedrag bepaal je zelf om de lease zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor jouw situatie. 

Bovendien word je met financial lease direct economisch eigenaar van de Kia Sportage en kun je profiteren van verschillende fiscale voordelen. Enkele van deze voordelen zijn BTW-, rente- en investeringsaftrek

Na de leaseperiode ben je economisch en juridisch eigenaar van het voertuig. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om de auto te verkopen, in te ruilen voor een andere leaseauto, of om te blijven rijden in je vertrouwde Kia Sportage. 

Financial Lease een Kia

Een Kia auto met financial lease biedt een wereld aan mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele en efficiënte stadsauto, zoals de Kia Picanto, of een ruime en veelzijdige SUV, zoals de Kia Sportage. Kia heeft het allemaal. 

Bovendien wordt het met financial lease gemakkelijker om te profiteren van de kwaliteit en betrouwbaarheid die Kia te bieden heeft. 

Bij Regeljelease.nl bieden we een ruim assortiment Kia-modellen om te leasen. Zo kun je altijd de Kia kiezen die het beste bij jou en je bedrijf past. 

Is de Kia Sportage geschikt voor jou?

De Kia Sportage is ontworpen met het oog op ruimte en comfort, ideaal voor ondernemers die vaak onderweg zijn. De auto biedt genoeg ruimte voor passagiers en lading, zonder dat dit ten koste gaat van het rijcomfort. 

De Kia Sportage combineert stijl, prestaties en comfort, wat hem uiterst geschikt maakt voor zowel stadsverkeer als lange afstanden. Of je nu een startende ondernemer, een ZZP’er of de eigenaar van een groot bedrijf bent, de Kia Sportage is een betrouwbare partner voor elke onderneming. 

Opties Kia Sportage

Kia heeft een aantal verschillende Sportage modellen beschikbaar voor financial lease:

 1. Kia Sportage ComfortLine: Als instapmodel van de Sportage-reeks combineert de ComfortLine comfort en functionaliteit. Hij is standaard voorzien van basisfuncties zoals airconditioning en een audiosysteem, en bevat belangrijke veiligheidsfuncties zoals meerdere airbags en een anti-blokkeersysteem.

 2. Kia Sportage DynamicLine: Met extra's zoals cruise control, een achteruitrijcamera en geavanceerdere connectiviteitsfuncties biedt de DynamicLine een rijervaring die gemak en modern comfort voorop stelt.

 3. Kia Sportage DynamicPlusLine: De DynamicPlusLine verhoogt de inzet met premium kenmerken zoals automatische klimaatcontrole, parkeersensoren, en een verbeterd infotainmentsysteem. Dit model is ideaal voor de bestuurder die waarde hecht aan luxe en gemak voor langere ritten.

 4. Kia Sportage GT-Line: Voor diegenen die een sportievere rijervaring willen, is er de GT-Line. Dit model omvat sportieve designelementen, zowel binnen als buiten, en verbeterde rijfuncties die een meer dynamische rijervaring bieden.

De voordelen van Financial Lease

Financial lease biedt veel voordelen aan ondernemers. Je hebt de mogelijkheid om een nieuwe bedrijfsauto aan te schaffen zonder direct een grote som geld te investeren. Daarnaast zijn er nog veel andere voordelen van financial lease. 

Een paar grootste voordelen van financial lease zijn:

 • Een vast laag maandbedrag.

 • Investering spreiden over 12 tot 72 maanden.

 • Direct economisch eigenaar.

 • Geen kilometerbeperkingen.

 • Zelf bepalen waar je de auto onderhoudt en verzekert.

 • Vrij om de auto te bestickeren.

Fiscale voordelen van Financial Lease

Wanneer je als ondernemer een auto aanschaft met financial lease, kun je profiteren van fiscale voordelen. De auto wordt namelijk verwerkt op je balans, waardoor je in aanmerking komt voor onder andere BTW-, rente- en investeringsaftrek. Deze aftrekposten kunnen aanzienlijke besparingen opleveren voor jouw bedrijf. 

Leasetermijn Kia Sportage

Bij Regeljelease.nl bieden we verschillende leasecontracten, de looptijd kan variëren tussen de 12 en 72 maanden. Je bepaalt zelf de duur van het leasecontract. Zo weet je zeker dat de lease goed aansluit op jouw budget en situatie. 

Factoren waarmee jij je eigen leasecontract samenstelt zijn:

 • Het merk en model voertuig.

 • De looptijd.

 • De (eventuele) aanbetaling.

 • De slottermijn. (max 25% van het aankoopbedrag)

Wil je alvast een indicatie van je verwachte maandelijkse leasebedrag? Gebruik dan de lease calculator. 

Eigenaar van de Kia Sportage

In tegenstelling tot andere leasevormen,ben je met financial lease direct economisch eigenaar van de Kia Sportage. Hierdoor wordt de auto meteen verwerkt op je balans en profiteer je van (fiscale) voordelen. 

Aan het einde van de leaseperiode ben je zowel economisch als juridisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat de auto volledig in jouw bezit is.

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in het financial leasen van een Kia Sportage? Neem contact op met een van onze lease specialisten, zij helpen je graag verder. 

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.