We hebben 27 auto’s voor je gevonden

De Toyota ProAce

De Toyota ProAce is een middelgrote bestelwagen die ontworpen is om te voldoen aan de eisen van verschillende bedrijfstakken. De ProAce staat bekend om zijn betrouwbaarheid en indrukwekkende prestaties. 

Met financial lease kun je als ondernemer in een Toyota ProAce rijden zonder in één keer een aanzienlijke investering te doen. In plaats daarvan verspreid je deze kosten over een leasetermijn van 12 tot 72 maanden. 

Tijdens deze periode betaal je een vast maandelijks bedrag dat je zelf kunt vaststellen. Hierdoor weet je zeker dat deze kosten passen bij jouw situatie en budget, waardoor je op de korte termijn meer geld beschikbaar hebt voor andere investeringen. 

Bovendien ben je met financial lease direct economisch eigenaar van het voertuig. Dit betekent dat de auto op jouw balans wordt verwerkt en je kunt profiteren van verschillende fiscale voordelen, zoals BTW-, rente- en investeringsaftrek

De modellen van de Toyota ProAce

De Toyota ProAce is verkrijgbaar in verschillende modellen. Waaronder de ProAce Worker, de ProAce Long Worker, de ProAce Dubbele Cabine en de ProAce Verso, elk met hun eigen unieke kenmerken en capaciteiten. 

ProAce Worker

De ProAce Worker is ideaal voor dagelijkse klussen en het vervoeren van kleinere ladingen. De Worker heeft een indrukwekkend laadvermogen van 5.3 m3 en is uitgerust met de nieuwste technologie om je ritten zo efficiënt mogelijk te maken.

ProAce Long Worker

Dit model biedt net dat beetje extra ruimte die je nodig hebt voor grotere klussen. Dankzij zijn verlengde laadruimte kan deze bedrijfswagen gemakkelijk meer en grotere ladingen vervoeren, zonder dat dit ten koste gaat van zijn rijgedrag. Zo heeft deze bus tot wel 6,6 m3 laadvolume en een laadvermogen van maar liefst 1500 kg.

ProAce dubbele cabine

De ProAce dubbele cabine is ontworpen voor ondernemers die ruimte en comfort willen combineren. Met plaats voor extra passagiers is deze variant ideaal voor teams die samen naar werklocaties reizen. Daarnaast biedt het nog steeds voldoende laadruimte voor materialen en gereedschappen.

ProAce Verso

Dit model combineert het beste van de Toyota ProAce met de keuze van de personenauto. Met zijn uitgebreide zitruimte en hoge comfort is het de ideale keuze voor zakelijk vervoer of als shuttledienst. De Verso zorgt niet alleen dat je op je bestemming aankomt, maar zorgt er ook voor dat je er van geniet. 

ProAce City

De ProAce City is de compacte krachtpatser in de ProAce-familie. Dit model is ideaal voor stadsomgevingen en toch verrassend ruim en sterk. Zo heeft hij een laadvolume van 3,9 m3.  Het is de perfecte keuze voor de ondernemer die kracht en functionaliteit nodig heeft in een kleiner formaat. 

Generaties Toyota ProAce

De Toyota ProAce heeft een korte maar indrukwekkende geschiedenis. De ProAce wordt voortdurend geïnnoveerd om aan de veranderende behoeften van bedrijven te voldoen. 

Sinds het debuut van de ProAce is een reeks verbeteringen en updates geweest, waaronder meer motoropties, verbeterde veiligheidskenmerken en een grotere laadcapaciteit. 

  • 1e generatie (2013 - 2016): De Toyota ProAce maakte zijn debuut in 2013 en was direct een hit onder ondernemers dankzij zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Deze generatie bood twee lengte- en hoogte-opties, waardoor klanten een model konden kiezen dat het beste bij hun bedrijfsbehoeften paste. 

  • 2e generatie (2016 - 2020): De tweede generatie ProAce biedt meer flexibiliteit met drie lengte-opties. Deze generatie introduceerde ook de ProAce Verso, die de functionaliteit van een bedrijfswagen combineert met het comfort en de luxe van een personenauto.

  • 3e generatie (2020 - heden): de huidige generatie is nog verder verbeterd met de nieuwste technologieën en veiligheidskenmerken. Daarnaast is er een grotere focus op duurzaamheid met de introductie van de ProAce Electric. Hiermee speelt Toyota in op de toenemende vraag naar elektrische bedrijfswagens. 


Voor- en nadelen Toyota ProAce

Elke bedrijfswagen heeft zijn sterke en zwakke punten. Hier zijn enkele van de belangrijkste voor- en nadelen van de Toyota ProAce.

Voordelen van de ProAce

✅ Groot laadvermogen en flexibele laadruimte

✅ Uitgebreide motoropties voor verschillende behoeften

✅ Hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid

✅ Comfortabele cabine met moderne functies 

Nadelen van de ProAce

❌ Hogere aanschafprijs in vergelijking met sommige concurrenten

❌ Oudere modellen kunnen minder moderne technologieën hebben


Financial leasekosten Toyota ProAce

De kosten voor het leasen van een Toyota ProAce kunnen variëren afhankelijk van het specifieke model en je gekozen leaseperiode. 

In het kort: de manier waarop je jouw leasecontract samenstelt, bepaalt uiteindelijk het maandelijkse leasebedrag. De factoren die jij zelf bepaalt zijn:

  • Het merk en model auto

  • De looptijd

  • De (eventuele) aanbetaling

  • De slottermijn (max. 25% van het aankoopbedrag)

Gebruik onze lease calculator om met een paar klikken jouw verwachte maandbedrag te berekenen!


Wat zijn de 4 voordelen van financial lease?

Financial lease is voor veel ondernemers een aantrekkelijke manier om een nieuwe bedrijfsauto te kopen zonder in één keer een grote investering te doen. 

Financial lease is mogelijk voor alle ondernemers. Ook starters en zzp’ers kunnen leasen zonder jaarcijfers te hoeven tonen. 

Voor het gemak hebben wij de grootste financial lease voordelen onder elkaar gezet: 

1) Profiteer van de fiscale voordelen

Met financial lease kun je profiteren van verschillende fiscale voordelen. Deze voordelen kunnen aanzienlijke besparingen opleveren voor jouw onderneming. 

Denk bijvoorbeeld aan:

2) Direct economisch eigenaar

Bij financial lease ben je direct economisch eigenaar van het voertuig. Dit betekent dat je het voertuig naar eigen inzicht kunt gebruiken en aanpassen. 

Zo heb je vrijheid om:

  • overal te rijden, zelfs in het buitenland

  • de auto te bestickeren

  • zelf onderhoud en verzekering te bepalen

3) Bepaal zelf jouw leasetermijn

Financial lease biedt de flexibiliteit om de leasetermijn aan te passen aan jouw behoeften en budget. Dit kan variëren van 12 tot 72 maanden. 

4) Lage investering

Met financial lease hoef je niet de volledige kosten van de ProAce vooraf te betalen. Deze kosten verspreid je namelijk over je gekozen leasetermijn. 


Toyota ProAce leasen bij Regeljelease.nl

Bij Regeljelease.nl kan je verschillende Toyota bedrijfswagens leasen. De Toyota ProAce is een uitstekende keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare en functionele bedrijfswagen.

Met financial lease via Regeljelease.nl kun je de voordelen van deze krachtige bedrijfswagen ervaren zonder de noodzaak van een grote initiële uitgave. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.