We hebben 127 auto’s voor je gevonden

Financial lease een Volvo V60

De Volvo V60 is een stijlvolle en ruime stationwagen die kwaliteit en elegantie belichaamt. Met een financial leaseovereenkomst wordt de V60 gemakkelijk bereikbaar voor jouw onderneming, zonder dat je direct een groot bedrag moet investeren. 

De kosten van de auto worden namelijk gespreid over een leaseperiode van 12 tot 72 maanden. De hoogte van de maandelijkse betaling bepaal je zelf, zodat de lease perfect past bij jouw budget en omstandigheden. 

Bovendien ben je tijdens de leaseperiode de economische eigenaar van de V60. Hierdoor kom je in aanmerking voor diverse fiscale voordelen, zoals BTW-, rente- en investeringsaftrek. Dit maakt het financial leasen van de Volvo V60 een aantrekkelijke optie voor elke ondernemer. 

Financial Lease een Volvo

Volvo heeft een breed assortiment beschikbaar voor financial lease. Of je nu fan bent van een luxe Volvo S90 sedan, de veelzijdige Volvo XC40 SUV, of de ruime Volvo V60 stationwagen, Volvo heeft het perfecte model voor jou. 

Met financial lease wordt het bezitten van een hoogwaardige Volvo toegankelijker en betaalbaarder. 

Bij Regeljelease.nl bieden we een uitgebreide selectie Volvo-modellen aan voor financial lease. Hierdoor kun je het voertuig kiezen dat het beste aansluit bij de behoeften van jou en je onderneming. 

Is de Volvo V60 geschikt voor jou?

De Volvo V60 heeft een ruim interieur en indrukwekkende laadcapaciteit. Dit maakt deze auto perfect voor ondernemers die vaak goederen of apparatuur moeten vervoeren. 

De V60 combineert elegantie, prestaties en hoog comfort. Deze combinatie maakt deze auto zeer geschikt voor zowel stadsverkeer als lange afstanden. Of je nu een startende ondernemer, zzp’er of de eigenaar van een grote onderneming bent, de Volvo V60 biedt betrouwbaarheid en klasse voor je onderneming.

Opties Volvo V60

De Volvo V60 is een elegante en dynamische stationwagen. Inmiddels is de V60 verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, hier is een korte beschrijving van elke uitvoering:

 • Essential: Dit is de instapversie, maar heeft nog steeds een groot aantal hoogwaardige functies. Zoals goede veiligheids- en infotainment-opties.

 • Core: Dit model biedt extra comfort en gemak. Denk aan geavanceerde connectiviteits- en navigatiesystemen.

 • Plus: Deze uitvoering biedt nog meer luxe en technologie, inclusief premium audiosystemen en geavanceerde veiligheidsopties.

 • Ultimate: Dit is het topmodel met de meest luxe kenmerken en de nieuwste technologieën. Zo heeft de Ultimate uitstekende functies zoals adaptive cruise control, parkeer assistentie, pilot assist en meer.

 • Polestar Engineered: Deze high-performance uitvoering combineert luxe met sportiviteit. Hij biedt een krachtigere motor en sportievere rijeigenschappen.

 • Cross Country: Deze uitvoering is gebouwd voor ruwe wegen. De Cross Country heeft namelijk extra bodemvrijheid, all-wheel drive en off-road rijmodi. 

De Volvo V60 is beschikbaar in diverse aandrijfopties om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen. Er zijn zowel benzine- als dieselmotoren beschikbaar, maar ook een plug-in hybride versie voor wie op zoek is naar een milieuvriendelijker alternatief. Zo beschikt de high-performance Polestar Engineered over een krachtige plug-in hybride motor voor een indrukwekkende combinatie van prestaties en efficiëntie. 

Volvo V60 hybrid

Naast de standaard aandrijfopties, is de Volvo V60 ook beschikbaar als hybride variant. Deze hybride uitvoering combineert een verbrandingsmotor met een elektrische motor en een oplaadbare batterij. Hierdoor kun je genieten van de voordelen van zowel elektrisch als traditioneel rijden. 

Met de Volvo V60 Hybrid kun je puur elektrisch rijden, wat zorgt voor een stille en milieuvriendelijke rijervaring. Je kunt korte ritten afleggen zonder brandstof te verbruiken. Voor langere ritten of extra vermogen schakelt de auto automatisch over op de verbrandingsmotor. Hierdoor heb je een ruimere actieradius. 

Bovendien profiteer je met de Volvo V60 Hybrid van lagere brandstofkosten en verminderde CO2-uitstoot. Daarnaast kun je gebruikmaken van verschillende rijmodi om de rijervaring af te stemmen op jouw voorkeur. De verschillende opties zijn:

 • Pure - volledig elektrisch.

 • Hybrid - balans tussen elektrisch en verbrandingsmotor.

 • Power - voor extra vermogen.

Voordelen van Financial Lease

Financial lease biedt een scala aan voordelen voor ondernemers. Dankzij deze zakelijke leasevorm is het mogelijk om zonder grote initiële uitgave een nieuwe bedrijfswagen te kopen. 

En zo zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan financial lease:

✅ Voordelig vast maandbedrag.

✅ 12 tot 72 maanden om je investering te spreiden. 

✅ Zelf het onderhoud en de verzekering van de auto bepalen.

✅ Mogelijkheid om de auto naar wens te bestickeren. 

✅ Geen restricties op het rijden met de auto, zelfs niet in het buitenland.

Fiscale voordelen Financial Lease

Financial lease biedt daarnaast ook verschillende fiscale voordelen. Deze voordelen zijn extra aantrekkelijk voor ondernemers. Deze belastingvoordelen kunnen de totale leasekosten namelijk aanzienlijk verminderen.

Bij het leasen profiteer je van:


Leasetermijn Volvo V60

De termijn van het leasecontract kan worden aangepast tussen 12 en 72 maanden. Jij bepaalt de exacte lengte van de termijn, zodat de lease goed aansluit bij jouw situatie. 

Het maandbedrag dat je betaalt, is ook afhankelijk van hoe jij je leasecontract samenstelt. Factoren die hierbij meespelen zijn:

 • Het gekozen autotype en model.

 • De leaseperiode. 

 • Een eventuele aanbetaling.

 • De slottermijn. (maximaal 25% van het aankoopbedrag)

Eigenaar van de Volvo V60

Met financial lease ben je direct de economische eigenaar van de Volvo V60. Dit betekent dat de auto meteen in je bedrijfsbalans wordt opgenomen, wat je toegang geeft tot fiscale voordelen. 

Aan het eind van de leaseperiode ben je zowel economisch als juridisch eigenaar van de auto. Hierdoor heb je de vrijheid uit 3 keuzes:

 • De Volvo V60 verkopen.

 • De V60 inwisselen voor een andere leaseauto.

 • Blijven rijden in je vertrouwde Volvo V60.

Heb je vragen over het leasen van een Volvo V60 of wil je meer informatie over financial lease? Neem contact op met een van onze lease specialisten. Samen kijken we naar de beste leaseoplossingen voor jouw situatie. 

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.