Mercedes Sprinter L2H2

De Mercedes Sprinter is de grootste bedrijfswagen van Mercedes-Benz. Bovendien is de Sprinter één van de populairste bussen in Nederland, vanwege zijn handige functionaliteiten en de verschillende maatoplossingen.

Mercedes Sprinter heeft bijvoorbeeld ook een l2h2 bus. Deze bus is dus één keer verlengd en één keer verhoogd ten opzichte van het standaardformaat (l1h1).

Mercedes Sprinter l2h2 afmetingen

De Mercedes Sprinter heeft meerdere bussen op de markt, waaronder de Sprinter l2h2. Deze Sprinter is zowel verkrijgbaar met een handgeschakelde versnellingsbak, maar ook als automaat.

Een Mercedes Sprinter l2h2 is één keer verlengd en één keer verhoogd. Belangrijk om te weten is dat de afmetingen van een specifieke L/H-combinatie vaak verschillen per merk en model.

Voor je beeldvorming heeft een Opel Movano l2h2 bijvoorbeeld 10,3 m3 laadvolume, terwijl een Mercedes Sprinter l2h2 maar liefst 11 m3 beschikbaar heeft.

Wil je meer weten over de afmetingen van een l2h2 bus? Lees dan deze pagina.

Mercedes-Benz Sprinter Laadruimte

Van alle Mercedes-Benz bussen heeft de Sprinter het meeste laadruimte beschikbaar. De Sprinter l2h2 heeft tot 11 m3 laadvolume ruim 3 m3 meer beschikbaar dan de standaard Sprinter l1h1.

De grootste Sprinter (l4h3) heeft zelfs 17 m3 laadruimte!

Mercedes Sprinter L2H2 financial leasen?

Bij Regeljelease.nl kan jij als ondernemer een Mercedes Sprinter L2H2 financial leasen voor je bedrijf

Gregory

Wil je ons spreken? Bel 085 7606 009 of WhatsApp mij je vraag.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.