• Home
  • Banken
  • Financial Lease met Hiltermann Lease

Financial Lease met Hiltermann Lease

Ben jij als ondernemer op zoek naar een partner die je kan helpen bij het regelen van je financial lease? 

Dan helpt Regeljelease.nl je graag verder om tot de best mogelijke financial leaseoplossing te komen!

Hiltermann Lease is één van de betrouwbare leasemaatschappijen waarmee we graag samenwerken. Zo biedt Hiltermann Lease voor praktisch iedere ondernemer de mogelijkheid om te financial leasen.

Denk hierbij aan:

  • Gevestigde bedrijven,

  • Zzp’ers

  • Mkb’ers

  • Startende ondernemers (0-3 jaar)

Wil jij als ondernemer graag meer informatie of wil je de financial lease regelen voor je voertuig of equipment? Neem dan direct contact op.


Over Hiltermann Lease

Hiltermann Lease is een betrouwbare financieringspartner die gespecialiseerd is in financial lease voor ondernemers. 

Door de jaren heen heeft Hiltermann Lease zich ontwikkeld tot een onomstreden speler in de branche en begrijpen ze de diverse leasebehoeften van ondernemers. Zo geven ze als enige bank mogelijkheid tot het pakket renterestitutie en kan je als buitenlander langer dan de einddatum van je verblijfsvergunning leasen.

Bij Hiltermann Lease begrijpen ze dat iedere onderneming uniek is. De dienstverlening is dan ook gericht op maatwerk en persoonlijke aandacht, zodat iedere klant de beste leasedeal in zijn of haar situatie krijgt. 

Hiltermann vindt dat iedere ondernemer de mogelijkheid moet hebben om te financial leasen. Of je nu een starter bent die zijn eerste bedrijfswagen nodig heeft, een zzp’er die toe is aan een vervangende auto of een gevestigde MKB’er die zijn wagenpark wilt uitbreiden.

Met jarenlange ervaring op het gebied van financiering en financial lease, is Hiltermann Lease een partner waarop je kunt bouwen. Hun transparante werkwijze en flexibele service maken hen een uitstekende keuze voor ondernemers die waarde hechten aan duidelijkheid en betrouwbaarheid. 


Voorwaarden Hiltermann Lease

Elke bank, inclusief Hiltermann Lease, stelt zijn eigen voorwaarden voor de mogelijkheid om te financial leasen. Deze voorwaarden kunnen variëren van kredietwaardigheid tot de leeftijd van je onderneming

  • BKR: Ondernemers met een negatieve BKR registratie hebben nog kans op een leasecontract, mits ze een goed betaal-verloop hebben. Ook wel bekend als een H (herstel) codering.

  • Leeftijd voertuig: Voertuigen tot 6 jaar oud kunnen 72 maanden geleased worden.

  • Aanbetaling: Transportbedrijven dienen een aanbetaling van 10% tot 20% van het aankoopbedrag te voldoen.

  • Niet mogelijk: Hiltermann Lease financiert geen autoverhuurbedrijven. Verder financieren ze wel koeriersbedrijven, echter is het voor hen niet mogelijk om een slottermijn aan te vragen. 

Bij Regeljelease.nl helpen we je te voldoen aan deze voorwaarden of vinden we alternatieve financieringsmogelijkheden.

Let op: het is niet mogelijk om zelf de bank te kiezen voor je financial lease. Wij sturen je aanvraag naar verschillende banken zodat wij de beste deal voor jou kunnen vinden. 

Neem contact op

Bekijk onze partner banken


Voordelen financial lease bij Regeljelease.nl

Zoek je een betrouwbare en voordelige manier om je bedrijfsmiddelen te financial leasen? Overweeg je financial lease, maar weet je niet waar je moet beginnen of ben je onzeker over het leaseproces? Wil jij de beste deal in jouw situatie?

Bij Regeljelease.nl begrijpen we de uitdagingen die gepaard gaan met het vinden van de juiste leaseovereenkomst. Wij zijn dan ook meer dan alleen een bemiddelaar; we zijn jouw persoonlijke leaseadviseur. Zo krijg je snelle en persoonlijke begeleiding, tegen aantrekkelijke leasetarieven.

We staan klaar om je tijdens het gehele lease-proces te begeleiden. Van het selecteren van het juiste voertuig tot het ondertekenen van de leaseovereenkomst. 

Door onze goede samenwerking met Hiltermann Lease zijn we in staat te onderhandelen zodat jij de beste deal ontvangt. 

Onze missie? We streven ernaar om jouw lease-ervaring zo soepel, voordelig en zorgeloos mogelijk te maken. 


Financial lease regelen

Heb je vragen of wil je meer weten over hoe Regeljelease.nl jou kan helpen bij het financial leasen? 

Wij staan 7 dagen per week klaar om je te adviseren. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Bel naar 085 760 6009, stuur een bericht op Whatsapp of vul ons contactformulier in. 

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.