• Home
 • Bedrijfswagen Leasen

Bedrijfswagen Leasen

Ben jij een ondernemer en heb je een bedrijfswagen nodig? Ontdek dan hier hoe je met de zakelijke leasevorm Financial Lease in je gewenste bedrijfsbus kunt rijden, zonder dat je een grote investering in één keer hoeft te doen.

5 voordelen van Financial Lease op een rijtje:

 • Je hoeft geen duizenden euro’s in één keer investeren.

 • Je bent direct eigenaar van je gewenste bedrijfswagen.

 • Je bespaart geld op onderhoud- en verzekeringskosten.

 • Je hebt geen administratieve rompslomp, alles wordt geregeld

 • Je kan morgen al rijden in je ideale bedrijfswagen!

 • Alle merken en modellen op voorraad

 • 365 dagen per jaar geopend

 • De specialist in Financial Lease

Bedrijfswagens speciaal voor jou!

Wil jij een bedrijfswagen financial leasen voor je bedrijf? Bij Regeljelease.nl hebben we ruim 2000+ bedrijfswagens in alle soorten, maten en prijsklassen:

 • benzine, diesel en elektrisch

 • compact, middelgroot en groot 

 • jong gebruikt, youngtimers, oldtimers…

 • o.a. voor koeriers, schilders, schoonmakers

 • vanaf 100,- per maand 

Onze specialisten ondersteunen je graag in de zoektocht naar je ideale bedrijfswagen om te leasen. Dit betekent dat we samen kijken naar de bedrijfswagen die het beste past bij je bedrijf en je situatie.

Mocht je wel al precies weten welke auto je wil hebben, laat het ons dan weten zodat wij de rest kunnen regelen

Waarom een bedrijfswagen Financial Leasen?

Een belangrijke reden dat veel (startende) ondernemers kiezen voor Financial Lease heeft te maken met de fiscale voordelen. Voordelen die van toepassing zijn op zowel startende ZZP’ers als ondernemers die al jaren hun bedrijf runnen.

Waar je van profiteert bij Financial Lease:

 • Je bent direct economisch eigenaar van je bedrijfswagen.

 • Je kan een bedrijfswagen met grijs kenteken aanschaffen.

 • Je kan de voorgeschoten btw bij de eerstvolgende belastingaangifte terugkrijgen.

Het kopen van een representatieve bedrijfswagen kan in de duizenden euro’s lopen. Daarnaast wil je als ondernemer natuurlijk ook niet genoegen nemen met minder.

Financial lease maakt het echter mogelijk om je gewenste bedrijfswagen af te lossen over meerdere maanden (72 maanden) waardoor je geld op je rekening houdt voor andere investeringen die bijdragen aan de groei van je bedrijf.

Lees meer over Financial Lease.

Advies bij uitkiezen bedrijfswagen

Het uitkiezen van de meest geschikte bedrijfswagen om te leasen kan lastig zijn. Vooral als je nog niet precies weet wat je nodig hebt of weet waar je behoeften liggen Bovendien maken de vele merken en modellen waar je tegenwoordig uit  kan kiezen, het ook niet makkelijker…

Daarom helpen wij van regeljelease.nl je graag met advies op maat zodat jij straks rijdt in een bedrijfswagen die past bij je bedrijf Je zit tenslotte een groot deel van je dag in deze bus.

Wij adviseren je graag over: 

 1. De goederen die je gaat vervoeren.

 2. De ideale afmetingen (lengte, breedte en hoogte).

 3. De zuinigheid van je bus. 

 4. De comfort en veiligheid.

 5. Aanvullende opties.

Om ervoor te zorgen dat je straks niet rijdt in een bedrijfswagen waar je spijt van krijgt, geven we je graag kosteloos advies over de meest geschikte bedrijfswagen in jouw situatie.

Kleine bedrijfswagen leasen

Wendbaar in het drukke stadsverkeer

De bekende automerken zoals MercedesCitroen en Volkswagen hebben bedrijfswagens verkrijgbaar in alle soorten en maten. Deze kleine bussen van deze gerenommeerde merken zijn gebaseerd op personenauto’s, vandaar de term bestelauto of bestelwagen voor deze kleine variant.

Ben jij op zoek naar een compacte bus en wil je graag weten welke het beste past bij jouw bedrijf?

Middelgrote bedrijfswagen leasen

Ruim en comfortabelJe kan bij ons ook middelgrote bestelbussen leasen. Dit type bus is uitermate geschikt voor koeriers en vakmensen die ruimte nodig hebben voor goederen en tegelijkertijd wendbaar moeten blijven.

Grote bedrijfswagen leasen

Altijd ruimte over!


Vervoer je als ondernemer veel lading en heb je dus extra laadruimte nodig? Dan is een grote bedrijfswagen ongetwijfeld wat je nodig hebt.

Bestelbus Leasen

Bij Regeljelease.nl is het mogelijk om als ondernemer een bedrijfswagen te financial leasen. Wij hebben een groot aanbod aan bestelbussen in verschillende lengtes, hoogtes en merken. Wil jij rijden in een betrouwbare bus zonder dat je een grote investering in één keer hoeft te doen en profiteert van de vele (fiscale) voordelen? 

Neem dan hier contact op met één van onze specialisten en binnen 10 minuten weet je alles over de mogelijkheden van het leasen van een koeriersbus.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.