De 10 populairste bedrijfswagens van 2024

Ben jij als ondernemer op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen of gewoon erg benieuwd naar welke modellen je waarschijnlijk veel gaat tegenkomen op de weg?

Lees dan snel verder!

Ryan Richardson
Ryan Richardson
Auteur
5 minuten leestijd

1. Fiat Doblo

De Doblo behoort tot de meest betrouwbare bedrijfswagens op het wegdek. De techniek van het voertuig zit gewoon erg goed in elkaar. Daarbovenop heb je bij deze bus zeeën aan laadruimte en voldoende plek om spullen te waarborgen in het dashboard. Dit verklaart dat we aftrappen met de Fiat Doblo in de top 10 beste bedrijfswagens van 2024.

Bekijk hier ons aanbod Fiat Doblo occasions

2. Mercedes-Benz Sprinter

De Mercedes Benz Sprinter biedt tig oplossingen voor ondernemers met specifieke behoeften. Zo zijn er ruim 1700 varianten en meer dan 600 verschillende opties op de markt. Dit betekent dat je de Sprinter helemaal kunt aanpassen naar eigen wens.

Bovendien is de Sprinter uitgerust met nieuwe connectiviteitsoplossingen, die bijdragen aan je veiligheid op de weg. In geval van nood wordt er bijvoorbeeld automatisch contact gezocht met hulpcentrales, super handig toch?

Bekijk hier ons aanbod Mercedes-Benz Sprinter occasions

3. Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is een compacte bedrijfswagen, die praktisch altijd aan de technische wensen van de gebruiker voldoet. Naast de laadruimte van 225 cm heeft de Caddy qua comfort en design ook alles wat je als ondernemer nodig hebt. Denk aan een digitaal dashboardluxueuze stoelen en subtiele details

Ook de Caddy kan je helemaal vormgeven naar eigen wens. Dit maakt het eenvoudig om als ondernemer deze populaire bus af te stemmen op je budget en andere behoeften.

Bekijk hier ons aanbod Volkswagen Caddy occasions

4. Opel Vivaro

Alweer meer dan 20 jaar geleden (2001) kwam de Vivaro A als project van Renault en General Motors op de markt. Anno 2022 zijn er maar liefst 3 generaties op de markt verschenen: Vivaro A, Vivaro B en Vivaro C.

De Vivaro is beschikbaar in meerdere lengtes en (maat)oplossingen. Zo maakt het interieur deze bus bijvoorbeeld tot een geschikte werkplaats. Je kunt zelfs een stoel platleggen om deze te gebruiken als tafel.

Mocht je veel moeten vervoeren als ondernemer, dan is de Vivaro ook zeker een aanrader. Het totale laadvermogen is namelijk ruim 1400 kg en het laadvolume maar liefst 6.6 liter.

Bekijk hier onze Opel Vivaro occasions

5. Peugeot Partner

De Peugeot Partner is een compacte bedrijfswagen, die vooral populair is bij startende ondernemers. Dit heeft ondere andere te doen met de vrij lage instapprijs (vergeleken met andere bedrijfswagens). De Partner is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, om optimaal in te kunnen spelen op de behoeften van ondernemers.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het segment van de bedrijfsvoertuigen, mag de Peugeot Partner met zijn rijcomfort en kwaliteiten natuurlijk niet ontbreken in deze top 10 bedrijfswagens van 2024!

Bekijk hier onze Peugeot Partner occasions


Hulp nodig met een auto kiezen?

Ontvang binnen enkele minuten een persoonlijk aanbod aan leaseauto's die perfect aansluiten bij jouw wensen, eisen & budget.6. Opel Combo

De Opel Combo is door het Nederlandse vakblad Automobiel Management uitgeroepen tot bestelbus van het jaar 2022. De Combo lijkt compact van de buitenkant, maar heeft aan de binnenkant ontzettend veel laadruimte (tot wel 2.131 mm!). Dit maakt deze bedrijfsbus dan ook geschikt voor zowel het vervoeren van mensen als goederen. 

Het laadvermogen reikt tot 975 kg, wat betekent dat de Combo niet terugdeinst voor zwaardere objecten. Bovendien is de Combo uitgerust met een overbeladingsindicator die waarschuwt wanneer de bus over zijn laadvermogen gaat.

Bekijk hier onze Opel Combo occasions

7. Peugeot Expert

De Peugeot Expert beschikt over vele functionaliteiten voor ondernemers. De Expert rijdt comfortabel, heeft vele opbergmogelijkheden en in de opstap heb je gemakkelijk toegang tot de hoger geplaatste cabine. Vanuit deze hogere cabine heb je uitstekend zich op het wegdek.

Ook is de Peugeot Expert beschikbaar in meerdere uitvoeringen, afgestemd op de behoeften van jou als ondernemer. Mocht je op zoek zijn naar een bedrijfswagen die zowel comfortabel als ultra-veilig is, dan is de Expert misschien wel iets voor jou!

Bekijk hier onze Peugeot Expert occasions

8. Toyota Proace City

De Toyota Proace City staat te boek als een technische bedrijfswagen. Dit betekent dat er veel aandacht is besteed aan de binnenruimte en andere praktische functionaliteiten voor ondernemers. 

De Proace City biedt maar liefst 597 liter aan bagageruimte met de mogelijkheid tot meer ruimte. Zodra de achterbank en stoelen plat zijn, past er meer dan twee vierkante meter aan bagage in. Daarnaast zijn er ook nog eens vele andere opbergruimtes, die we niet mee hebben gerekend…

Bekijk hier onze Toyota Proace City occasions

9. Citroën Berlingo

De Berlingo geniet een hoge populariteit onder pakketbezorgers. Zo heeft deze bestelbus veel handige functionaliteiten voor de koerier. De Berlingo is verkrijgbaar als benzine, maar ook als diesel. Daarnaast denkt de bus zelfs mee met de bestuurder wanneer het hoog tijd is voor een koffiepauze… 

Van de Berlingo zijn er meerdere versies op de markt gebracht met verschillen in de carrosserie. Dit maakt deze bestelbus geschikt voor uiteenlopende gebruiksdoelen, zoals het transporteren van lichte pakketten, maar ook het zwaardere bestelwerk.

Bekijk hier onze Citroën Berlinge occasions

10. Citroën Jumper

We sluiten de top 10 beste bedrijfswagens van 2024 af met de Citroën Jumper. Een functionele bus die super geschikt is voor koeriers. Vooral koeriers van grote pakketten kiezen vaak voor de Jumper, want het laadvermogen is ruim twee ton!

Daarnaast is het laden en lossen bij deze bus eenvoudiger dan bij de gemiddelde bestelwagen, omdat de achterdeur bijna twee meter is.

Bekijk hier onze Citroën Jumper occasions


Op zoek naar jouw perfecte bedrijfswagen? Neem hier contact op met een van onze leasespecialisten of bekijk hier ons aanbod!

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.