Top 10 hybride auto’s van 2024

Hybride auto's zijn de toekomst voor ondernemers. Deze innovatieve voertuigen maken gebruik van twee soorten brandstof en aandrijving, namelijk benzine en elektriciteit, wat ze zowel efficiënt als duurzaam maakt.

Met een hybride auto hoef je geen concessies te doen op de actieradius, en elke rit begin je 100% elektrisch. Wanneer de accu leeg is of als extra vermogen nodig is, schakelt de auto automatisch over naar de brandstofmotor.

Zo kan je korte afstanden volledig elektrisch afleggen en onbezorgd veel kilometers maken. Ben jij als ondernemer op zoek naar een hybride auto voor je bedrijf?

Bekijk dan onze top 10 van de beste hybride auto's van 2024 in onze blog.

Sofie van der Zee
Sofie van der Zee
Auteur
5 minuten leestijd

1) Toyota C-HR

We trappen de top 10 hybride auto’s af met de Toyota CHR. Deze Toyota CHR staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare karakter. De CHR is de nakomer van de Prius en het paradepaard van Toyota.

Met zijn comfortabele stoelen en rustgevende interieur is de Toyota C-HR ideaal voor zowel lange als korte afstanden. Daarnaast kun je je gemakkelijk manoeuvreren door het verkeer dankzij de automatische transmissie van de auto. 

Bekijk hier onze Toyota C-HR occasions

2) Kia Niro

Innovatie, comfort en veiligheid worden samengebracht in de Kia Niro hybride. Kia legt met de Niro de focus op de milieuvriendelijkheid van de auto. De auto is afgewerkt met een gestroomlijnd exterieur. Hierdoor heeft de Niro een lagere luchtweerstand en is hij aerodynamisch. Ook het interieur is uitgerust met een stijlvol design en de modernste technologie. 

Bekijk hier onze Kia Niro occasions

3) Hyundai Kona

Ook de Hyundai Kona mag niet ontbreken op de lijst ‘Top 10 hybride auto’s van 2024’. Hyundai valt in dezelfde hoogwaardige categorie als Toyota wanneer we het hebben over hybride auto’s.

De Kona is een ideale auto voor korte afstanden. Als je in de stad rijdt, kun je profiteren van de elektrische motor van de Hyundai Kona.

Deze geavanceerde motor zorgt ervoor dat je stil en schoon rijdt zonder uitstoot. Maar als je ook vaak korte afstanden op de snelweg aflegt, is het handig om te weten dat je ook gebruik kunt maken van de verbrandingsmotor.

Bekijk hier onze Hyundai Kona occasions

4) Renault Captur

Onder de Franse auto’s is de Renault Captur één van de populairste hybrides. Een futuristische auto die bijna geruisloos de straat uit rijdt. De Renault Captur Hybride is geschikt voor zowel korte als lange ritten.

Naast een fijne rijbeleving verminder je met deze auto je CO2-uitstoot, terwijl je bespaart op je brandstofkosten. Elke rit start 100% elektrisch waarna de batterij zichzelf weet op te laden tijdens het rijden.  

Bekijk hier onze Renault Captur occasions

5) Toyota Auris

Het tijdloze en sportieve ontwerp van de Toyota Auris maakt deze hybride heel aantrekkelijk voor ondernemers die een vlotte uitstraling willen. De Toyota Auris komt met een zuinige 1.8 hybride motor. Bij snelheden onder de 50 km/u houdt deze auto het vol om gemiddeld 2 uur lang puur elektrisch te rijden.

Inmiddels heeft de Auris een opvolger gekregen, de nieuwe Toyota Corolla

Bekijk hier onze voorraad Toyota Auris Occasions

Hulp nodig met een auto kiezen?

Ontvang binnen enkele minuten een persoonlijk aanbod aan leaseauto's die perfect aansluiten bij jouw wensen, eisen & budget.


6) Ford Kuga

De Ford Kuga is één van de eerste elektrische modellen van Ford. In deze Amerikaanse hybride ben je verzekert van optimale controle. De Kuga is namelijk zo ontworpen dat hij op alle wegomstandigheden is voorbereid.

Zo is hij uitgerust met Driver Assist-technologieën, zoals Adaptive Cruise Control, om je rit zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Bovendien maak je dankzij de 2.5 liter benzinemotor en 2 elektrische motoren zuinige kleine ritten maar ben je niet beperkt tot een kilometer radius. 

Bekijk hier onze Ford Kuga occasions

7) Volvo V60

De hybride auto’s van Volvo worden door kenners gezien als één van de beste modellen op de markt. Net als bij de brandstofmotoren staat Volvo ook als hybride voertuig in het teken van veiligheid en prestatie.

De auto is ingebouwd met slimme technologie zoals veiligheidsondersteuning tijdens het parkeren en in het verkeer. Hierdoor kan jij moeiteloos parkeren, draaien, keren en navigeren. 

Bekijk hier onze Volvo V60 occasions

8) Mitsubishi Outlander

In de betrouwbare Mitsubishi Outlander ervaar je ongetwijfeld een fijne rijbeleving. Je manoeuvreert gemakkelijk door het drukke stadsverkeer en bent snel op locatie.

Bovendien is de Outlander is uitgerust met een goed ingebouwd schakelsysteem om je zo milieuvriendelijk te laten rijden. Zo beschikt hij over twee elektromotoren en een 2.4 liter benzinemotor voor extra krachtige prestaties. 

Bekijk hier onze Mitsubishi Outlander occasions

9) Volvo XC60

Net als de Volvo V60 beschikt de populaire Volvo XC60 over een geavanceerd hybride systeem, waardoor je efficiënt en duurzaam kunt rijden. Maar er zijn meer voordelen: de XC60 is uitgerust met de geavanceerde veiligheidssystemen waar Volvo bekend om staat.

Zo kun je veilig en zorgeloos rijden. Bovendien heeft de XC60 een elektrisch actieradius van maar liefst 77 km. Hierdoor kun je al je kortere ritten volledig elektrisch afleggen, waardoor je niet alleen bespaart op brandstofkosten, maar ook een milieubewuste keuze maakt.

Bekijk hier onze Volvo XC60 occasions

10) Porsche Panamera

We sluiten de lijst 'de top 10 hybride auto's van 2024' af met de Porsche Panamera Hybride. Dit is de ultieme prestige auto die perfect is voor snelheid en performance. Net als zijn brandstof variant, biedt de Porsche Panamera Hybride alles waar Porsche om bekend staat.

Met deze auto kun je genieten van een snelle rit met veel comfort, luxe en rijgemak dankzij de vele hulpsystemen die zijn verwerkt in de auto. De Porsche Panamera Hybride is een must voor de echte autoliefhebbers onder ons.

Bekijk hier onze Porsche Panamera occasions

In deze blog hebben we de top 10 beste hybride auto's van 2024 met je gedeeld. Van de efficiënte Toyota Auris tot de prestigieuze Porsche Panamera Hybride; we hopen dat we jou een goed beeld hebben gegeven van de vele voordelen van hybride auto's.

Zoals de besparing op brandstofkosten en het milieubewuste rijden.

Als ondernemer is het zeker de moeite waard om deze auto's in overweging te nemen voor je bedrijf.

Bekijk onze volledige voorraad hybride auto's om te ontdekken welke auto het beste bij jouw wensen past. Neem hier contact op met één van onze lease specialisten om jouw ideale hybride voertuig te vinden.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.