Ford Transit Bakwagen leasen

Naast het reguliere aanbod gesloten bestelbussen heeft de Ford Transit ook bakwagens op de markt.  Deze bakwagen wordt voornamelijk gekozen voor koeriers en andere vakmensen die meer laadruimte nodig hebben dan een gesloten bestelbus te bieden heeft, maar wel wendbaarder willen blijven dan een vrachtwagen. 

  • Gemakkelijk laden en lossen met een laadklep

  • Betrouwbaar en praktisch.

  • Maximaal toegestaan laadvermogen: 900 kg 

Ben jij geïnteresseerd geraakt in het financial leasen van een Ford Transit bakwagen? Ontdek op deze pagina dan alles over de mogelijkheden van de Transit Bakwagens! 

1. Transit Bakwagen met Laadklep

Typerend aan een bakwagen is de laadklep om gemakkelijk te kunnen laden en lossen. De laadklep bestaat uit een verticaal beweegbaar platform en is ideaal voor zware goederen. Dit is ook een van de redenen dat ondernemers kiezen voor een Ford Transit Bakwagen. 

De 3 grootste voordelen van een Transit met Laadklep:

Minder belastend laden. Met behulp van een Transit met laadklep wordt jouw in- en uitlaad werk aanzienlijk vergemakkelijkt. Dankzij het beweegbare platform voorkom je dat je eventuele blessures oploopt tijdens het tillen van zware lading. 

Snel laden en lossen. Door de beschikbare laadklep met laadplatform kan jij sneller je goederen in en uit laden. Hierdoor loop je geen vertraging op en bespaar je veel tijd op klussen.

Stabiel op elke ondergrond De laadklep beweegt jouw lading omhoog en omlaag. Tijdens het laden wordt er een marge gehanteerd in de hoek van de klep zodat jouw lading altijd stabiel blijft staan, ongeacht de ondergrond.

Ben jij op zoek naar een Crafter bakwagen met of zonder laadklep? Bekijk dan onze voorraad.

2. Laadvermogen Ford Transit Bakwagen

Met een Ford Transit bakwagen met laadklep is het mogelijk om tot 900 kg te vervoeren op kenteken (aluminium lichtgewicht opbouw). Indien de laadklep vervangen wordt door 2 achterdeuren neemt het laadvermogen toe naar wel  1.075 kg.

Daarbij is de Transit Bakwagen verkrijgbaar met een inhoud van ruim 19 m3.

3. Transit Bakwagen Financial Leasen

Het is bij Regeljelease.nl mogelijk om als ondernemer een rijklare Ford Transit Bakwagen te Financial Lease.

Rijklaar houdt in dat al onze Transit Bakwagens met zorg zijn gecontroleerd op alle onderdelen. Bovendien is onze Transit Bakwagens voorraad dan ook ingekocht bij betrouwbare partners en erkende leasemaatschappijen. 

4. Veelgestelde vragen over Transit Bakwagen

Welk Rijbewijs heb ik nodig voor een Ford Transit Bakwagen?

Je hebt een standaard rijbewijs, ook wel rijbewijs B, nodig om in een Bakwagen te mogen rijden. Met dit rijbewijs mag je maximaal 3.500 kg aan totaalgewicht vervoeren. Indien je meer dan 3.500 kg wilt transporteren, dan heb je een rijbewijs C nodig.

Wat is het voordeel van een Bakwagen?

Een bakwagen is een carrosserie die meer laadruimte biedt dan een reguliere gesloten bestelwagen, maar minder dan een vrachtwagen. Hierdoor heb je veel praktische ruimte tot je beschikking om al je goederen te vervoeren, maar blijf je wendbaarder in het verkeer door de compacte omvang van de bakwagen.

Kan ik ook een Ford Transit bakwagen leasen bij Regeljelease.nl?

Ja, het is mogelijk om een Ford Transit bakwagen te financial leasen bij ons. Financial Lease biedt veel fiscale voordelen terwijl je direct economisch eigenaar bent van je bakwagen.

Neem hier contact met ons op om de opties te bespreken. 

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.