Mercedes Sprinter L3H2

De Mercedes Sprinter is de grootste bedrijfswagen van Mercedes-Benz. Bovendien is de Sprinter één van de populairste bussen in heel Nederland! Veel ondernemers kiezen dan ook voor een Sprinter vanwege zijn betrouwbaarheid en hoge rijcomfort.

Mercedes Sprinter heeft maar liefst 19 varianten, waaronder de Mercedes Sprinter l3h2. Deze zogenoemde Sprinter l3h2 is twee keer verlengd en één keer verhoogd ten opzichte van de standaarduitvoering, Mercedes Sprinter l1h1.

  • L staat voor Lengte van de Sprinter

  • H staat voor Hoogte van de Sprinter

  • Getallen achter de L en H nemen toe met iedere verlenging en/of verhoging

Ben jij als ondernemer op zoek naar een betrouwbare Mercedes-Benz Sprinter l3h2 voor je koeriersklussen of elders? Lees dan deze pagina waarin we uitleg geven over de functionaliteiten van het populaire voertuig.

Mercedes Sprinter l3h2 afmetingen

De Mercedes Sprinter heeft met de l3h2 bus een uitvoering op de markt  gebracht, speciaal voor ondernemers die grote lading moeten vervoeren. Zo heb je maar liefst 14m3 laadvolume, wat gelijk staat aan 5 europallets. 

Deze Sprinter is daarnaast verkrijgbaar als automaat, maar ook met een handgeschakelde versnellingsbak. Dit betekent natuurlijk dat je een Sprinter l3h2 kan vinden die aansluit op jouw rijstijl.

Een Mercedes Sprinter l3h2 is twee keer verlengd en één keer verhoogd. Belangrijk om te weten is dat de afmetingen van een specifieke L/H-combinatie vaak verschillen per merk en model.

Voor je beeldvorming heeft een Sprinter l3h2 bijvoorbeeld 14 m3 laadvolume, terwijl een Citroen Jumper l3h2 13 m3 beschikbaar heeft.

Wil je meer algemene informatie over de afmetingen van een l3h2 bus? Lees dan deze pagina.

Laadruimte Mercedes-Benz Sprinter l3h2

De Sprinter heeft het meeste laadruimte beschikbaar van alle Mercedes bedrijfswagens. Doordat de Sprinter veel verschillende varianten heeft, zie je ook grote verschillen in de aanwezige laadruimte. De Sprinter l3h2 heeft bijvoorbeeld 14 m3 laadvolume beschikbaar, terwijl de Sprinter l1h1 op 7,8 m3 laadvolume zit.

De grootste Sprinter (l4h3) heeft daarentegen 17 m3 laadvolume en behoort zelfs tot een van de grootste bedrijfsbussen op de markt!

Mercedes Sprinter l3h2 financial leasen

Bij Regeljelease.nl is het mogelijk om als ondernemer een Mercedes Sprinter l3h2 te financial leasen. Wij hebben een groot aanbod aan jong gebruikte Mercedes-Benz Sprinters.

Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor diverse andere L/H-combinatie Sprinters zoals de:

Mercedes Sprinter L3H2 financial leasen?

Bij Regeljelease.nl kan jij als ondernemer een Mercedes Sprinter L3H2 financial leasen voor je bedrijf

Gregory

Wil je ons spreken? Bel 085 7606 009 of WhatsApp mij je vraag.

Vanaf welk maandbedrag kan ik een Mercedes-Benz Sprinter financial leasen?

De Mercedes-Benz Sprinter is al verkrijgbaar vanaf 100 - 200 euro p/m. Dit betekent dat je middels financial lease voordelig in een betrouwbare bedrijfsauto kunt rijden zonder grote investering van tussen de 15.000 euro tot 30.000 euro in één keer.

Is de Mercedes-Benz Sprinter leverbaar met een diesel- of een benzinemotor?

De Mercedes-Benz Sprinter is standaard uitgerust met een dieselmotor.

Is de Mercedes-Benz Sprinter een automaat of handgeschakeld?

De Mercedes-Benz Vito is verkrijgbaar met zowel een automatische als handgeschakelde versnellingsbak.

Is de Mercedes-Benz Sprinter verkrijgbaar met een dubbele cabine?

De Mercedes-Benz Sprinter is verkrijgbaar met een dubbele cabine. Dit model is ideaal voor zowel personen- als goederenvervoer.

Is de Mercedes-Benz Vito verkrijgbaar met een enkele cabine?

De Mercedes-Benz Sprinter met enkele cabine heeft het meeste laadruimte van alle varianten. Dit maakt de gesloten bestelbus uitermate geschikt voor koeriers die veel goederen moeten vervoeren of vakmensen met veel materiaal.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.