We hebben 70 auto’s voor je gevonden

De Audi A1

De Audi A1 is een geweldige auto voor wie wilt besparen op zijn maandelijkse uitgaven, maar niet wilt inleveren op stijl en kwaliteit. Zo heeft deze populaire A1 een indrukwekkend design, met strakke lijnen en moderne details waardoor je in het straatbeeld direct opvalt.

De afmetingen maken de Audi A1 ideaal voor in het stadsverkeer. Zo kan je makkelijk manoeuvreren en is de auto goed wendbaar. Perfect voor korte ritten en het inparkeren. 

Modellen Audi A1

Er zijn meerdere modellen van de Audi A1. Elk model heeft zijn eigen unieke kenmerken, zo is de ene Audi A1 uitgerust met een sportiever onderstel, terwijl de andere een krachtigere motor heeft. 

Aanvankelijk was de Audi A1 alleen beschikbaar als de standaard 3-deurs hatchback. In 2012 breidde Audi hun aanbod uit en werd de Audi A1 ook gemaakt als 5-deurs hatchback, ook wel bekend als de sportback. Daarnaast werd ook de volledig elektrische Audi A1 e-Tron op de markt gebracht.

Vanaf 2019 werd het sportievere broertje van de A1 gerealiseerd: de Audi A1 Citycarver. Vanaf 2023 heeft dit model een nieuwe naam, de Allstreet. De Allstreet is gelijk aan de standaard A1 sportback maar dan met een hoger onderstel en sportieve bumpers.

Generaties Audi A1

Door de jaren heen zijn er 2 generaties van de Audi A1 geproduceerd. Met elke nieuwe generatie krijgt hij updates die hem actueel en concurrerend op de markt houden. Van zijn exterieurdesign tot zijn interieur, de Audi A1 loopt altijd voorop!

  1. De eerste generatie (2008 - 2018) bevat de standaard 3 en 5 deurs hatchbacks, Audi e-Tron en de Quattro. Deze modellen kregen in 2015 een facelift waarna er een ruime keuze aan TFSI benzinemotoren en TDI dieselmotoren beschikbaar werd gemaakt. 

    Ook verzekerde Audi dat alle motoren aan de Euro-6 norm voldoen. 

  2. In juni 2018 werd de nieuwe generatie Audi A1 gepresenteerd. Voor deze nieuwe generatie is de hatchback uitsluitend beschikbaar als 5-deurs variant. Nieuwe A1’s worden sinds deze generatie alleen nog verkocht met benzinemotoren. 

Voor- en nadelen Audi A1

Net als alle andere auto’s op de markt, heeft de Audi A1 ook zijn voor- en nadelen. Wij hebben deze voor- en nadelen voor je samengesteld, zodat je straks een weloverwogen keuze kan maken. 

Voordelen

Enkele voordelen zijn:

✅ Uitstekende functies en functionaliteiten
✅ Opties voor benzine- of dieselmotor
✅ Compact formaat voor gemakkelijk parkeren
✅ Ruime laadcapaciteit en trekvermogen
✅ Krachtige motor
✅ Laag brandstofverbruik

Nadelen

Ondanks de vele voordelen heeft de Audi A1 ook een paar minpunten: 

❌ De binnenruimte in sommige modellen kunnen beperkt voelen vergeleken met andere auto’s 

❌ Niet zoveel aanpassingsmogelijkheden als bij andere auto's

Financial lease Audi A1

Bij Regeljelease.nl kan je al een Audi A1 leasen vanaf €‎325,00 per maand voor 72 maanden. 

Een Audi A1 leasen is een geweldige manier om geld te besparen, want je hoeft geen grote investering te doen waardoor je geld over houdt op de korte termijn. 

Afhankelijk van het model en de duur van de leaseovereenkomst kan je voor een laag maandbedrag al in een gloednieuwe Audi A1 rondrijden.

Bij Regeljelease.nl bieden we financiële lease-opties die afstemmen op je individuele behoeften. 

Voordelen van een Audi A1 financial leasen

Door een Audi A1 te financial leasen, kan je genieten van alle voordelen van een betrouwbare en stijlvolle auto zonder in één keer een grote investering te doen. Daarnaast kan je profiteren van veel fiscale voordelen. 

Financial Lease is een vorm van kooplease. Dit betekent dat de auto van jou is aan het einde van de leaseovereenkomst. Maar als je behoeften veranderen kan je de auto ook inruilen zodra je leasecontract is verlopen. 

Als je op zoek bent naar een betaalbare en betrouwbare auto, kan een Audi A1 financial lease de perfecte oplossing voor jou zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze leasemogelijkheden!

De 4 financial lease voordelen op een rij:

1. Betaalbare maandelijkse betalingen

2. Flexibele leasetermijnen

3. Profiteren van verschillende (fiscale) voordelen 

4. Snelle, eenvoudige levering 

Door een Audi A1 te financial leasen krijg je een geweldige auto en houd je jebudget in de hand. Met onze scherpe tarieven en flexibele leasetermijnen maken we het gemakkelijk om in een Audi A1 te rijden zonder in één keer een grote som geld uit te geven. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe Regeljelease.nl jou kan helpen bij je gewenste voertuig.

Of bekijk onze andere Audi occasions: 

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.