Plan een persoonlijk adviesgesprek in

Hulp nodig bij het uitkiezen van een voertuig of bedrijfsmiddel? Of even sparren over de interessante mogelijkheden die jij als ondernemer hebt met financial lease?

Wij begrijpen dat het kiezen van het juiste voertuig een uitdaging kan zijn. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een telefonisch adviesgesprek in te plannen op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Plan op deze pagina je adviesgesprek in.

De voordelen van een Adviesgesprek

Toegang

Inzicht in toegang tot zero-emissie zones met jouw bus.

Flexibel

Op jouw gewenst moment

Deskundig

Deskundig en vrijblijvend advies

In 3 stappen een adviesgesprek

1. Kies een datum en tijd

Met onze planningstool kies je eenvoudig een datum en tijd die jou het beste uitkomt.

2. Wij bellen op het afgesproken tijdstip

Je ontvangt van te voren een reminder per mail. In dit gesprek bespreken we al je hulpvragen en hoe je een financial lease aanvraag kunt doen.

3. Ontvang relevante informatie

Na het gesprek ontvang je per mail relevante tips over financial lease, zodat jij de juiste keuze kunt maken.


Onze lease-experts staan voor je klaar

Plan in de kalender welke dag én tijd jou het beste uitkomt. Daarna ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw adviesgesprek.


Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over het aanvragen van adviesgesprek

Wat is het doel van een adviesgesprek met een lease-expert?

Het doel van het adviesgesprek is om jou persoonlijk en onafhankelijk advies te geven over de beste leaseopties die passen bij jouw wensen, behoeften en budget. Of je nu specifieke vragen hebt of algemeen advies wilt over financial lease, onze experts staan klaar om je te helpen een weloverwogen keuze te maken.

Zitten er kosten verbonden aan het adviesgesprek?

Nee, het adviesgesprek is geheel vrijblijvend en onafhankelijk. Er zijn geen kosten aan verbonden, en je zit nergens aan vast.

Hoe lang duurt een adviesgesprek gemiddeld?

Een gemiddeld adviesgesprek duurt tussen de 10 -15 minuten. De exacte duur hangt af van jouw vragen en de informatie die je nodig hebt. Wij nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle relevante informatie.

Wat gebeurt er na het adviesgesprek?

Na het gesprek ontvang je per e-mail relevante tips en links over financial lease die je verder helpen in je keuzeproces. Indien gewenst sturen we je ook een aantal auto-opties toe om te overwegen voor jouw toekomstige lease.

Ik kan niet op de geplande datum/tijd, kan ik het gesprek verzetten?

Ja, dat is zeker mogelijk. Als je de afspraak wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op of maak gebruik van de link in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen om een nieuwe datum en tijd te kiezen via onze planningstool. Wij zijn flexibel en willen je graag spreken wanneer het jou het beste uitkomt.


Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.