We hebben 507 auto’s voor je gevonden

Volkswagen Transporter T5 + T6 financial lease

Ben je op zoek naar een middenklasse bedrijfswagen voor je bedrijf? Dan is het financial leasen van een Volkswagen Transporter een slimme keuze!

Zo  heeft de VW Transporter het meeste laadruimte in zijn klasse en ervaar je absolute rijcomfort wanneer je met deze Duitse klasbak het wegdek betreedt.

Kies je voor het financial leasen van een Transporter, dan hoef je dus niet in één keer de totale aanschafprijs te betalen.

✓ Je kan de investering verspreiden over ruim 72 maanden. 

Volkswagen Transporter functionaliteiten

De Volkswagen Transporter is verkrijgbaar met zowel een benzine- als dieselmotor.

Toch zie je dat de dieselmotor vaker wordt gekozen door ondernemers, omdat je hiermee bespaart op brandstof als je lange afstanden aflegt.

Rijd je sporadisch of minder dan 15.000 km per jaar, dan is een benzinemotor zeker het overwegen waard.

Afmetingen Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter is verkrijgbaar in verschillende afmetingen:

- lengte van 4,90 tot 5,30 meter
- breedte van 1,90 tot 2,10 meter
- hoogte van 1,96 tot 2,10 meter
- de laadruimte ligt tussen 9.3m3 en 17m3

Ontdek hier alles over de afmetingen van een Volkswagen Transporter

Laadruimte Volkswagen Transporter

De Volkswagen transporter heeft het meeste laadruimte in zijn klasse, waardoor deze bestelwagen ideaal is voor ondernemers die veel goederen moeten vervoeren en tegelijkertijd wendbaar moeten zijn in het drukke verkeer. De laadruimte van de Volkswagen Transporter varieert naargelang het model. De VW Transporter l1h1 heeft bijvoorbeeld 5,8m3 laadvolume, terwijl de grootste Transporter l2h2 maar liefst 9,3 kubieke meter laadruimte heeft.

Volkswagen Transporter Varianten

Je hebt bij de Volkswagen Transporter de keuze uit de carrosserie met enkele cabine en dubbele cabine. Beide uitvoeringen zijn uitgerust met voorwielaandrijving. Deze aandrijving zorgt ervoor dat je veel rijstabiliteit ervaart en je bij snel genomen bochten makkelijker snelheid kunt afnemen.

De Volkswagen Transporter met enkele cabine en dubbele cabine zijn beide leverbaar in L1/H1 en L2/H1. De ‘L’ staat voor lengte en de ‘H’ staat voor hoogte. Met iedere verhoging en/of verlenging nemen de getallen achter de L en H dus toe.

Voor je beeldvorming is de standaarduitvoering van de Transporter L1/H1 even lang als de L1/H2, maar wel een slagje hoger.

 • Volkswagen Transporter Dubbele Cabine (T5+T6). De Volkswagen Transporter met dubbele cabine is ideaal als je ruimte nodig hebt voor goederen en 5 á 6 personen.

  Dit maakt de Transporter dan ook erg geschikt voor zowel zakelijk als prive gebruik.

 • Volkswagen Transporter Enkele Cabine. De volkswagen Transporter met enkele cabine heeft het meeste ruimte beschikbaar voor goederen.

  Je kan daarnaast super eenvoudig zijdelings europallets of andere goederen laden, omdat er een grote schuifdeur aanwezig is.

Kortom, de Volkswagen Transporter is uitermate geschikt om leveringen met zo min mogelijk inspanning af te leveren op plaats bestemming.

Transmissie

De Volkswagen Transporter  is verkrijgbaar met zowel een handgeschakelde als automatische transmissie. Tegenwoordig kiezen steeds meer ondernemers in Nederland voor het financial leasen van een automatische transmissie, vanwege het gemak en de comfort tijdens het rijden.

Voordelen Volkswagen Transporter lease auto

Er kleven meerdere voordelen aan het financial leasen van een Volkswagen Transport occasion voor je bedrijf.

Zo heb je bijvoorbeeld een vast laag maandbedrag, waardoor je meer financiële ruimte hebt voor andere bedrijfsinvesteringen.

Bovendien profiteer je van een lage bijtelling, omdat het een occasion betreft. En je hebt de vrijheid om je leasecontract samen met ons af te stemmen op je behoeften.


Hoe werkt het precies?


Het maandbedrag van je VW Transporter wordt bepaald op basis van:

1)  de looptijd van je leasecontract
2) de hoogte van een eventuele aanbetaling
3) het VW Transporter model dat je kiest
4) de hoogte van slottermijn (max 25% van aankoopbedrag)

Daarnaast is natuurlijk het bouwjaar, de km-stand en de staat van de bestelbus bepalend voor het maandbedrag van de leaseauto. Met de Lease Calculator bereken je eenvoudig het maandelijkse bedrag van je gewenste VW Transporter.


Economisch eigenaarWanneer je jouw gewenste Volkswagen Transporter in de financial lease doet, ben je direct economisch eigenaar van je bestelbus.

Dit betekent dat:

 • je de afschrijving van de Volkswagen Transporter fiscaal kunt verrekenen.
  Hierdoor betaal je minder inkomstenbelasting en houd je meer geld over om in jouw eigen bedrijf te investeren.

 • je profiteert van fiscale voordelen zoals rente- en investeringsaftrek en btw teruggaaf.

 • je de vrijheid hebt om naar het buitenland te rijden in je VW Transporter.

 • je de Transporter kan bestickeren en beletteren zoals jij dat wil!

Je kan financial lease dus echt zien als kooplease, waarbij je direct eigenaar bent van je gewenste auto.

Heb je een Volkswagen Transporter gezien die past bij je bedrijf? 

Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij deze bus met financial lease voor je kunnen regelen. Wij zorgen altijd voor de beste deals!

Populaire Volkswagen Bedrijfswagens en personenauto’s

Carrosseries

FAQ

Vanaf welk maandbedrag kan ik een Volkswagen Transporter financial leasen?

Het gemiddelde maandbedrag van een Volkswagen Transporter ligt tussen 200 - 300 euro, maar je kan ze ook leasen in een prijsklasse lager. Het maandelijkse leasebedrag van de Transporter ligt dan tussen 100 - 200 euro.

Is een Volkswagen Transporter leverbaar met een diesel- of een benzinemotor?

De Volkswagen Transporter is bij regeljelease.nl verkrijgbaar met dieselmotor. Er zijn ook Volkswagen Transporters met benzinemotor op de markt alleen zijn hier veel minder van beschikbaar.

Is de Volkswagen Transporter een automaat of handgeschakeld?

De Volkswagen Transporter is verkrijgbaar met een automatische en handgeschakelde versnellingsbak. Dit betekent dat je bij ons de keuze hebt uit beide transmissies.

Is de Volkswagen Transporter verkrijgbaar met een dubbele cabine?

Ja, de Volkswagen Transporter is verkrijgbaar met een dubbele cabine. Daarnaast kan je de Transporter ook aanschaffen met anderhalve cabine en een enkele cabine.

Is de Volkswagen Transporter verkrijgbaar met een enkele cabine?

Ja, de Volkswagen Transporter is verkrijgbaar met enkele cabine. Daarnaast kan je de Transporter aanschaffen met anderhalve cabine en een enkele cabine.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.