We hebben 922 auto’s voor je gevonden

Waarom is het interessant om een Renault bedrijfsauto te financial leasen?

Door te kiezen voor financial lease, profiteer je van diverse voordelen. Met financial lease hoef je geen grote investering in één keer te doen. Dit bedrag verspreid je namelijk over uiterlijk 72 maanden

Je leaset een Renault bedrijfsauto voor een vast maandelijks leasebedrag. Je weet dus precies waar je aan toe bent, en houdt op korte termijn meer geld over. 

Gedurende de lease ben je economisch eigenaar van het voertuig. Na de lease ben je zowel economisch als juridisch eigenaar. Aan het einde van de leaseperiode kun je de auto verkopen, inruilen voor een andere auto, of blijven rijden in jouw vertrouwde auto. 

Je kunt de auto direct verwerken op je balans, omdat je vanaf dag 1 de eigenaar bent. Hierdoor kun je als ondernemer gebruikmaken van fiscale voordelen, zoals de BTW- rente- en investeringsaftrek

Wat zijn populaire Renault bedrijfsauto’s?

Bij Regeljelease.nl kun je verschillende Renault bedrijfsauto’s financial leasen, zoals de Renault Trafic, Master, Kangoo en de Express. 

  • Renault Master: deze grote bedrijfswagen biedt een enorme laadruimte en is ideaal voor transport en logistiek met een laadvermogen van respectievelijk 1.900 kg.

  • Renault Trafic: de Trafic is een veelzijdige bestelwagen met een uitstekende laadcapaciteit, geschikt voor uiteenlopende branches. Deze bus beschikt over een laadvermogen van 1.200 kg.

  • Renault Kangoo: deze compacte bedrijfswagen is juist perfect voor stadsverkeer en bezorgen van pakketten. Hij biedt een ruime laadruimte en een laadvermogen van 650 kg.

  • Renault Express: deze efficiënte en wendbare bedrijfswagen is ideaal voor stedelijke leveringen en lichte transporttaken met een laadvermogen tot 800 kg

Bij het kiezen van een Renault bedrijfsauto is het belangrijk om te kijken naar jouw specifieke behoeften als ondernemer. Er staan verschillende Renault bedrijfswagens op de markt, ieder van deze bussen heeft zijn unieke eigenschappen en maatoplossingen. 

Klik hier voor meer informatie over de afmetingen van Renault bedrijfswagens. 

Wat zijn de voordelen van het financial leasen van een Renault bedrijfsauto?

Renault bedrijfsauto’s staan bekend om hun betrouwbaarheid, efficiëntie en veelzijdigheid. Het financial leasen van een Renault bedrijfsauto biedt een uitstekende oplossing voor ondernemers. Ze kunnen tegen een vast, laag maandbedrag profiteren van de voordelen van een Renault bedrijfswagen. 

In tegenstelling tot operational lease, ben je met financial lease direct eigenaar van de auto. Hierdoor profiteer je van verschillende voordelen, denk aan:

✅ Diverse fiscale voordelen

✅ Geen kilometerbeperkingen

✅ Vrijheid om de auto te bestickeren

✅ Ook in het buitenland rijden

✅ Zelf bepalen waar je de auto verzekert en onderhoudt

Hoe lang duurt een financial leasecontract?

De looptijd van een financial leasecontract is flexibel en kan variëren tussen de 12 en 72 maanden. De looptijd mag je zelf bepalen om de lease zo gunstig mogelijk te maken voor jouw persoonlijke wensen en financiële situatie. 

Let wel op! Hoe langer de looptijd van het leasecontract, hoe lager de maandelijkse leasekosten. 

Andere factoren die jij bepaalt en het maandbedrag beïnvloeden zijn:

  • Het merk en model auto

  • De eventuele aanbetaling 

  • De slottermijn (max 25% van het aankoopbedrag)

Wil jij alvast een indicatie van je verwachte maandbedrag? Gebruik dan onze handige lease calculator. 

Of zoek jij persoonlijk advies over financial lease? Neem dan contact op met onze lease adviseurs. 

Is het mogelijk om een Renault occasion financial te leasen?

Ja, het is bij Regeljelease.nl ook mogelijk om een Renault occasion te financial leasen. Occasion lease biedt verschillende voordelen in vergelijking met het leasen van een nieuwe auto. 

Het biedt je de mogelijkheid om te profiteren van een lagere aanschafprijs en dus lagere maandelijkse leasekosten. Dat terwijl je nog steeds geniet van de voordelen van een Renault bedrijfsauto. 

Alle occasions die wij aanbieden zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn voorzien van een uitgebreide onderhoudshistorie. Zo kun je als ondernemer met een gerust hart een Renault occasion financial leasen. 

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens occasions

Hoe gaat het in zijn werk om een financial leasecontract af te sluiten?

Het afsluiten van een financial leasecontract voor een Renault bedrijfsauto is een eenvoudig proces, dat uit de volgende stappen bestaat:

1) Kies een bedrijfsauto van ons aanbod: selecteer het gewenste model, nieuwe of occasion, op basis van je zakelijke behoeften en budget.

2) Doe een aanvraag voor je gekozen auto: vul je gegevens in en doe een aanvraag voor jouw gekozen voertuig, dit proces duurt niet meer dan 5 minuten.

3) Binnen 15 minuten contact: na de aanvraag wordt er binnen 15 minuten contact met je opgenomen door één van onze lease specialisten.

4) Samenstellen van het contract: tijdens het contact nemen wij je wensen en behoeften door. Op basis van deze gegevens stellen we samen een passend leasecontract op.

5) Teken het leasecontract: zodra je aanvraag is goedgekeurd door de bank zorgen wij ervoor dat alle partijen de leaseovereenkomst ondertekenen.

Na deze 5 stappen kun je jouw nieuwe bedrijfsauto in ontvangst nemen. De Renault bedrijfsauto wordt zo snel mogelijk bij jou geleverd. Wil je de auto liever zelf ophalen? Dat kan natuurlijk ook! 

Hulp nodig met een auto kiezen?

Ontvang binnen enkele minuten een persoonlijk aanbod aan leaseauto's die perfect aansluiten bij jouw wensen, eisen & budget.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.