Bedrijfsbussen Speciaal Voor Schoonmaakbedrijven

Geen zorgen. Je zit nergens aan vast!

Bedrijfsbussen speciaal voor schoonmaakbedrijven

Ben jij op zoek naar een betrouwbare bus om te leasen voor je schoonmaakbedrijf?


Dan kunnen wij van Regeljelease.nl je zeker verder helpen! De schoonmaakbranche is qua werkzaamheden vrij divers. Waar de een bejaarden- en studentenwoningen reinigt, focust de ander zich weer op het blinkend schoonmaken van ramen.

Dit betekent dat de ideale bedrijfsbus voor jouw schoonmaakbedrijf afhankelijk is van de werkzaamheden die je verricht.

Waar moet ik als ZZP schoonmaker op letten bij een bedrijfsbus?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare bus voor je schoonmaakbedrijf, is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. 

Denk hierbij aan:

1. De bedrijfswageninrichting (laadruimte). Zodra je weet wat voor schoonmaakmiddelen en ander materiaal je moet vervoeren, kan je pas bepalen wat de meest ideale afmetingen van je bus zijn.

2. De schoonmaakwerkzaamheden. Heb je op dagelijkse basis bijvoorbeeld een aanhangwagen met hogedrukspuit nodig of ben je juist veel aan het glazenwassen in de nabije omgeving? Dit soort informatie is doorslaggevend om een weloverwogen keuze te maken.

3. De functionaliteiten. Als je veel tijd doorbrengt in je bus, is een stukje comfort natuurlijk geen ‘overbodig luxe’. Denk aan airco tijdens de warme zomerdagen, geen ellenlange zoektochten, omdat je gewoon een navigatie- en multimediasysteem hebt.

Type bestelbussen

De populairste bedrijfsbussen voor schoonmakers

Bedrijfsbus leasen

Bij Regeljelease.nl is het mogelijk om een geschikte bus te financial leasen als schoonmaakbedrijf. We hebben een groot aanbod aan bussen uitgerust met accessoires speciaal voor schoonmakers. Daarnaast zijn de bedrijfsbussen verkrijgbaar in verschillende afmetingen passend bij jouw situatie.

Wil jij direct rijden in een betrouwbare bus zonder dat je een grote investering in één keer hoeft te doen? Neem dan hier contact op met één van onze specialisten en binnen 10 minuten weet je alles over de mogelijkheden van het leasen van een bedrijfsbus.

FAQ

Ik ben een startende ZZP’er. Kan ik ook gebruik maken van Financial Lease?

Ja, Wat Financial Lease juist zo populair maakt is de toegankelijkheid voor (startende) ondernemers. Zo kan je zelfs leasen zonder jaarcijfers. Uiteraard moet de investering wel in verhouding staan met de (verwachte) bedrijfsresultaten van jouw onderneming.

Is het onderhoud, de verzekering en de wegenbelasting inbegrepen bij Financial Lease?

Bij Financial Lease heb je de keuzevrijheid om te bepalen waar je je verzekering afsluit en naar welke garage je gaat voor onderhoud. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid aan om een verzekering af te sluiten bij onze verzekeringspartner. De wegenbelasting betaal je net als bij alle andere leasevormen gewoon zelf. De wegenbelasting betaal je net als bij alle andere leasevormen gewoon zelf.

Ben ik de eigenaar van de bedrijfsbus?

Op het moment dat het leasecontract is ondertekend, ben jij direct economisch eigenaar van de bedrijfsbus. Dit betekent dat het voertuig direct op jouw bedrijfsnaam komt te staan. De leasemaatschappij blijft gedurende de looptijd van het financial leasecontract de juridische eigenaar van de bestelbus. Zie de bus dus als onderpand. Zodra het leasecontract is afgelopen en alle termijnen zijn betaald, word je volledig eigenaar en hoef je het bus dus niet meer in te leveren!

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.