We hebben 689 auto’s voor je gevonden

Sedan Zakelijk leasen?

Met Financial Lease is het mogelijk om in een mooie Sedan te rijden zonder dat je duizenden euro’s in één keer betaalt. Je verspreidt de investering van de auto namelijk over 12 tot 72 maanden. Dit betekent onder andere dat je direct eigenaar van de Sedan bent, zodra je de sleutels ontvangt. Aan het einde van je leaseperiode kan je er vervolgens voor kiezen om de auto te houden of het voertuig in te ruilen. 

3 voordelen van een Sedan Financial Leasen

Het financial leasen van een Sedan brengt meerdere voordelen met zich mee.

De 3 grootste pluspunten hebben we voor je op een rijtje gezet:

1) Je houdt veel geld op je bankrekening waardoor je kunt investeren in zaken die direct bijdragen aan de groei van je bedrijf. Denk aan marketingcampagnes of een nieuwe website die je sales boost.

2)  Gemiddeld rijden onze klanten binnen 72 uur weg in hun gewenste Sedan, zonder bergen aan papierwerk te overhandigen en over en weer communicatie. 

3) Je kan de Sedan bestickeren en beletteren zoals jij dat wil!.

Sedan Specificaties

Sedan auto’s zijn verkrijgbaar met verschillende handige functionaliteiten om aan je behoeften als ondernemer te voldoen.

Zo kan je kiezen uit:

✓ verschillende motortypes
✓  een automatische en handgeschakelde transmissie
✓ 50+ merk en modellen

Hybride, Diesel- of benzinemotor

Onze Sedan auto’s zijn leverbaar met een diesel-, hybride- en benzinemotor. Als je van plan bent om veel kilometers te maken met de auto, dan is de dieselmotor geschikter ten opzichte van een benzinemotor.

Wat zijn de voordelen van een Sedan?


1. Luxe en modieus.

Sedans zijn vaak modieuze auto’s die een lust voor het oog zijn. Uiteraard is dit te verklaren: 90% van de Sedan auto’s vallen in de zogenoemde topklasse.

2. Opwarmen en afkoelen auto.

Het interieur is gescheiden, waardoor je auto sneller opwarmt in de winter en minstens zo snel afkoelt in de zomer.Daarnaast heeft het openen van je achterklep geen invloed op de temperatuur in de auto en heb je als passagier niet ineens een koude windvlaag in je nek

3. Geen nare geurtjes.

Moet je goederen vervoeren met een intense geur? Dan is er niemand die hier last van heeft in een Sedan, want je kan al je spullen namelijk borgen in een afgesloten kofferbak.

Sedan Occasion Lease

Bij Regeljelease.nl heb je de keuze uit 50+ Sedan Occasions die allemaal direct verkrijgbaar zijn met Financial Lease. Dit betekent dat je in een luxe Sedan rijdt zonder dat je minstens € 6500,- in één keer hoeft te betalen. Bovendien zijn a Sedan lease auto’s  bij ons op voorraad rijklaar gemaakt, zodat je direct de weg op kans

Heb je een geschikte Sedan gevonden voor je bedrijf?  Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij deze bus voor je kunnen regelen. Wij zorgen altijd voor de beste leasedeal!

Populaire modellen en merken:Mercedes a sedan lease

Mazda 3 sedan lease

audi sedan lease

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.