We hebben 62 auto’s voor je gevonden

Audi A5 Zakelijk Rijden?

De Audi A5 is een populaire auto onder zakelijke rijders. Dankzij de verschillende varianten vinden de meeste ondernemers altijd wel een Audi A5 die aansluit op hun wensen. 

Zo wordt de A5 Coupé vooral gekozen door ondernemers die veel te maken hebben met stadsverkeer. Dankzij de kleinere afmetingen kan je deze auto overal kwijt.

Terwijl ondernemers die meer behoefte hebben aan een grotere passagiers- en kofferbakruimte kiezen voor een Sportback variant.

De Audi A5 is gebaseerd op de Audi A4 maar met een sportievere uitstraling en meer luxere uitvoering. Elke Audi A5 is ontworpen om indruk te maken met zijn strakke lijnen, moderne interieur en ieder zo zijn handige functionaliteiten, zoals:

 • Adaptieve cruise control: hierdoor rijdt de auto op een constante snelheid en houdt de auto afstand van je voorligger.

 • Lane assist: deze optie zorgt ervoor dat je gedurende je rit binnen de lijnen blijft rijden, dankzij automatische stuurcorrectie.

 • Actieve veiligheidssystemen: zoals hulp bij inparkeren, automatische noodrem en nog meer.

De A5 is een veelzijdige personenauto. Zo heb je de keuze uit variantenmet veel ruimte voor zowel passagiers als lading. Maar heb je ook compactere uitvoeringen die je gemakkelijk van A naar B brengen.  

Modellen Audi A5

De Audi A5 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De 4.2-liter motor is perfect voor wie veel vermogen onder de motorkap wilt. Terwijl de 2.0-liter geweldig is voor de rustige rijder die comfortabel zijn lange afstanden wilt afleggen. . 

Hieronder benoemen we de 4 beschikbare varianten van de Audi A5: 

 • A5 Coupé: de coupé is een ideaal model voor de ondernemer die luxe wilt ervaren tijdens zijn zakelijke ritten. Deze tweedeurs auto heeft voorwielaandrijving in combinatie met lichtere motoren. 

 • A5 Cabriolet: na de Audi A5 Coupé werd de tweedeurs Audi A5 cabriolet in 2009 op de markt gebracht. Een perfecte keuze voor wie graag met de wind in de haren rijdt. 

 • A5 Sportback: de Sportback werd gepresenteerd op Audi’s 100 jarige jubileum, op 16 juli 2009. De Sportback is een 5-deurs auto en staat ook wel bekend als de Hatchback Coupé. In 2016 werd de Sportback vernieuwd waardoor hij een grotere kofferbak heeft. Ideaal voor ondernemers die meer lading moeten kunnen vervoeren.  

 • A5 G-Tron: de Sportback G-Tron is Audi’s eerste auto die aardgas en benzine combineert. Met een volle gastank heeft de G-Tron een actieradius van 500 km, waarna je met de benzinetank nog 450 km kan doorrijden. 

 

Generaties Audi A5

De Audi A5 heeft tweegeneraties op de markt.. Het nieuwste model heeft een strak uiterlijk en geavanceerde technologie die de A5 zowel stijlvol als betrouwbaar maakt.

Ongeacht de generatie; de Audi A5's bieden een geweldige uitstraling en overeenstemmende prestaties. Alle modellen zijn uitgerust met een ruim interieur, veel laadruimte en handige voorzieningen voor een comfortabele en plezierige rit.

 1. 1e generatie (2007 - 2016): deze generatie is voornamelijk gefocust op kracht en prestatie. In deze jaren werden de standaard Coupé, de Cabriolet en de Sportback op de markt gebracht. 

 2. 2e generatie (2016 - heden): in de tweede generatie hebben de eerste uitvoeringen een face-lift gekregen. Alle uitvoeringen werden hierdoor over het afgemeen groter en lichter. Daarnaast zijn er veel technische innovaties doorgevoerd. 

Voor- en nadelen Audi A5

We hebben een opsomming gemaakt van de grootste voor-en nadelen van de Audi A5. Zo kan jij een weloverwogen keuze maken of deze auto het beste aansluit bij jouw situatie.

Voordelen

✅ Handige voorzieningen

✅ Moderne technologie 

✅ Comfortabele stoelen

✅ Grote laadruimte

✅ Veel trekvermogen 

Nadelen

❌ Kosten van onderhoud kunnen duur zijn

❌ Niet alle modellen hebben de nieuwste technologie

Financial lease een Audi A5

Ben jij overtuigd van de geweldige prestaties van een Audi A5? Bij Regeljelease.nl kan je al een Audi A5 occasion leasen voor een maandbedrag van €333,-, over een periode van 72 maanden.

Een Audi leasen is een geweldige oplossing voor wie wilt rijden in een stijlvolle auto zonder vooraf een groot bedrag te moeten vastleggen. 

Afhankelijk van de uitvoering en de samenstelling van het leasecontract rijd je al voor een laag maandbedrag in een stijlvolle Audi A5 occasion. 

Neem contact op met een van onze lease specialisten. Zij kijken met jou naar de beste lease-optie die past bij jouw behoeften. 

Voordelen Audi A5 financial leasen

Bij Regeljelease.nl kan je verschillende personenauto’s leasen. Wanneer je als ondernemer een auto aanschaft middels Financial Lease kan je profiterenje van verschillende voordelen.

Zo kan je de auto krijgen die je wilt zonder vooraf een grote investering te doen. 

Je kunt je investering namelijk verspreiden over een periode van wel 72 maanden. De leaseovereenkomst samenstellen is flexibel, zo bepaal je zelf:

 • De contractduur

 • De hoogte van de aanbetaling

 • Je maandelijkse bedrag

Samen zorgen we ervoor dat het leasecontract past bij jouw budget en wensen. 

De 4 financial lease voordelen op een rij

✅ De auto staat direct op je balans

✅ Rijden met mrb en btw vrijstelling 

✅ Invloed op jouw leaseovereenkomst

✅ Zelf bepalen waar je de auto onderhoudt en verzekert

Neem vandaag nog hier contact met ons op voor meer informatie over onze financiële lease-opties voor de Audi A5. Of bekijk onze andere Audi occasions: 

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.