We hebben 1.551 auto’s voor je gevonden

Waarom is het interessant om een Ford bedrijfsauto financial te leasen?

Financial lease is een zakelijke leasevorm waarmee ondernemers eenvoudig een nieuwe bedrijfsauto kunnen aanschaffen. Wanneer je een Ford bedrijfswagen aanschaft middels financial lease, ben je direct eigenaar van de auto. 

Dit betekent dat de auto vanaf dag één op jouw naam staat en je hem direct kan verwerken in je balans. Hierdoor kun je profiteren van diverse fiscale voordelen, denk aan:

Met financial lease hoef je niet in één keer een grote investering te doen. Deze investering verspreid je namelijk over een periode van 12 tot 72 maanden. Tijdens de leaseperiode betaal je maandelijks een vast bedrag. Zo weet je dus precies waar je aan toe bent. 

Aan het einde van de leaseovereenkomst is de auto zowel economisch als juridisch jouw eigendom. Je kunt dan ontzorgd rijden in jouw bedrijfswagen, de auto verkopen, of inruilen voor een andere leaseauto.

Wat zijn populaire Ford bedrijfsauto’s?

Ford staat bekend om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van hun auto’s. Ford biedt een ruim aanbod aan bedrijfsauto’s, van de compacte Ford Transit Connect tot de ruimte Ford Transit Custom. 

Populaire modellen zijn onder andere de Ford Transit Connect, de Ford Transit Custom en de Ford Ranger. Elk model heeft zijn eigen sterke punten en is geschikt voor verschillende soorten ondernemers. 

Ford heeft 4 verschillende bedrijfsauto’s op de markt. 

 1. Ford Transit Courier - Mini

 2. Ford Transit Connect - Compact

 3. Ford Transit Custom - Middelgroot

 4. Ford Transit - Groot 

Deze bedrijfswagens hebben ieder hun eigen eigenschappen en functionaliteiten. Elk van deze modellen is beschikbaar in verschillende L/H-afmetingen. 

Klik hier voor meer informatie over de afmetingen van Ford bedrijfswagens

Wat zijn de voordelen van het financial leasen van een Ford bedrijfsauto?

Financial lease biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere leasevormen zoals operational lease. Zo heb je als ondernemer het economisch eigendom van de bedrijfsauto en ben je dus direct eigenaar van de auto. Bovendien heb je als ondernemer recht op diverse fiscale voordelen, zoals aftrekbaarheid van de BTW en rente. 

Hoe lang duurt een financial leasecontract?

De looptijd van een financial leasecontract varieert meestal tussen 12 tot 72 maanden. Je kunt zelf bepalen wat het beste aansluit op jouw situatie. Houd er wel rekening mee dat hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag zal zijn. 

Naast de looptijd zijn er 3 andere factoren die de hoogte van het maandbedrag beïnvloeden: 

 • Welke auto je kiest

 • De eventuele aanbetaling

 • De slottermijn (max 25% van het aankoopbedrag) 

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk advies? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met een van onze lease adviseurs. 

Of wil jij alvast je verwachtte maandbedrag berekenen? Met onze lease calculator bereken je eenvoudig en snel een indicatie van het leasebedrag. 

Is het mogelijk om een Ford occasion financial te leasen?

Bij Regeljelease.nl hebben we een ruim aanbod aan rijklare occasion Ford bedrijfsauto’s die je kunt leasen. Occasion lease is een interessante optie voor ondernemers die op zoek zijn naar een bedrijfsauto die al wat kilometers heeft gemaakt, maar nog wel in goede staat verkeert. 

Daarnaast kan occasion lease ook aantrekkelijk zijn voor ondernemers met een beperkt budget. Dit omdat de maandelijkse leaseprijs voor occasions doorgaans lager is dan bij het leasen van een nieuwe auto. 

Onze bedrijfsauto occasions zijn rijklaar en worden zorgvuldig gecontroleerd voordat we ze aanbieden. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare auto. 

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens occasions

Hoe gaat het in zijn werk om een financial leasecontract af te sluiten?

Bij Regeljelease.nl maken we het leasen van een Ford bedrijfsauto zo eenvoudig mogelijk. 

Zo kun je in 5 simpele stappen al rijden in je nieuwe Ford bedrijfswagen:

 1. Eerst kies jij jouw gewenste bedrijfswagen uit het aanbod op onze website 

 2. Doe een aanvraag op onze website, dit duurt niet langer dan 5 minuten. 

 3. Na de aanvraag neemt een van onze lease specialisten binnen 15 minuten contact met je op. 

 4. Samen bespreken wij je wensen en je situatie 

 5. Als alles in orde lijkt te zijn zorgen wij ervoor dat alle partijen de leaseovereenkomst overtekenen. 

Na dit proces wordt je gekozen Ford op jouw gewenste locatie afgeleverd. Maar je kunt de auto ook afhalen op locatie. 

Hulp nodig met een auto kiezen?

Ontvang binnen enkele minuten een persoonlijk aanbod aan leaseauto's die perfect aansluiten bij jouw wensen, eisen & budget.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.