We hebben 1.581 auto’s voor je gevonden

Waarom is het interessant om een Mercedes-Benz bedrijfsauto financial te leasen?

Financial lease is de oplossing voor ondernemers met een beperkt budget, die toch willen rijden in een stijlvolle Mercedes-Benz. Met financial lease hoef je namelijk niet meteen een grote investering te doen, maar verspreid je de kosten over 12 tot 72 maanden

Tijdens de leaseperiode profiteer je van een vast laag maandbedrag. De hoogte van dit maandbedrag bepaal je zelf voorafgaand aan de lease. 

Bovendien ben je met financial lease direct economisch eigenaar van de bedrijfsauto. Hierdoor komt de auto direct op je balans en profiteer je van veel fiscale voordelen, waaronder:

Aan het einde van de leaseperiode ben jij economisch maar ook juridisch eigenaar van de bedrijfsauto. Je hebt dan de vrijheid om de auto te ruilen voor een andere leaseauto; de auto te verkopen; of om te blijven rijden in de auto.

Wat zijn populaire Mercedes-Benz bedrijfsauto’s?

Mercedes-Benz heeft een breed assortiment aan bedrijfsauto’s. Populaire modellen zijn onder andere de Mercedes-Benz Sprinter, de Mercedes-Benz Vito en de Mercedes-Benz Citan

De Mercedes Sprinter staat dan ook niet voor niets op onze lijst van 10 populairste bedrijfswagens van 2023. Ook de nieuwe generatie elektrische bedrijfsauto’s, zoals de Mercedes-Benz eSprinter en de Mercedes-Benz eVito zijn steeds meer in trek. 

Kortom, er zijn verschillende Mercedes-Benz bedrijfsauto’s met ieder zijn eigen voordelen en unieke maatoplossingen:

 1. Mercedes Citan - Klein

 2. Mercedes Vito - Middelgroot

 3. Mercedes Sprinter - Groot

Klik hier voor meer informatie over de afmetingen van Mercedes bedrijfswagens.

Wat zijn de voordelen van het financial leasen van een Mercedes-Benz bedrijfsauto?

Het financial leasen van een Mercedes-Benz bedrijfsauto occasion is de ideale oplossing voor ondernemers die op zoek zijn naar manieren om kosten te besparen en efficiënt willen werken. 

In tegenstelling tot andere leasevormen, zoals operational lease, ben je met financial lease direct economisch eigenaar van de auto. 

Daarnaast profiteer je van verschillende fiscale voordelen en veel vrijheid. Je hebt namelijk geen kilometerbeperkingen, kunt de auto bestickeren, en bepaalt zelf waar je de auto verzekert en onderhoudt.

Hoe lang duurt een financial leasecontract?

Met financial lease wordt de leaseovereenkomst afgestemd op jouw situatie. De looptijd van een financial leasecontract bepaal je dus zelf en kan variëren tussen 12 en 72 maanden.  Belangrijk om te weten is dat een langere looptijd leidt tot een lager maandbedrag. 

Naast de looptijd zijn er nog 3 andere factoren die het maandbedrag kunnen beïnvloeden:

 1. de keuze van de auto;

 2. de eventuele aanbetaling;

 3. en de slottermijn (maximaal 25% van het aankoopbedrag).

Je kunt gebruikmaken van onze lease calculator om een indicatie te krijgen van het verwachte maandbedrag. 

Wil jij meer informatie of persoonlijk advies over financial lease? Neem dan contact op met onze lease adviseurs. 

Is het mogelijk om een Mercedes-Benz occasion financial te leasen?

Bij Regeljelease.nl beginnen we over een uitgebreide selectie aan rijklare Mercedez-Benz bedrijfsauto occasions voor financial lease. 

Occasions lease is een uitstekende keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een bedrijfsauto die al enige kilometers heeft afgelegd, maar nog in goede staat verkeert. 

Bovendien kan occasion lease ook voordelig zijn voor ondernemers met een beperkt budget. De maandelijkse leasekosten voor occasions zijn doorgaans lager dan voor een nieuwe auto.

Onze bedrijfsauto occasions zijn volledig rijklaar en worden zorgvuldig gecontroleerd voordat we ze aanbieden. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare auto die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. 

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens occasions

Hoe gaat het in zijn werk om een financial leasecontract af te sluiten?

Bij Regeljelease.nl begrijpen we dat het leasen van een bedrijfsauto geen ingewikkeld proces hoeft te zijn. 

Het proces bestaat uit 5 simpele stappen:

 1. Kies jouw gewenste bedrijfswagen uit het aanbod

 2. Voltooi in 5 minuten je aanvraag

 3. Binnen 15 minuten nemen onze lease specialisten contact met je op

 4. Samen bespreken wij je wensen en behoeften

 5. Wanneer alles rond is zorgen wij ervoor dat alle partijen de leaseovereenkomst overtekenen

Na dit proces wordt de Mercedes-Benz op jouw gewenste locatie afgeleverd. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de auto zelf op te halen. 

Hulp nodig met een auto kiezen?

Ontvang binnen enkele minuten een persoonlijk aanbod aan leaseauto's die perfect aansluiten bij jouw wensen, eisen & budget.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.