We hebben 405 auto’s voor je gevonden

Fiat financial lease

Het financial leasen van een Fiat bedrijfswagen is erg populair onder ondernemers. Zo kiezen veel zzp’ers er bijvoorbeeld voor om een Ducato aan te schaffen voor de onderneming.

Maar ook de Fiat 500 personenauto’s zijn populair onder onze zakelijke rijders die eenvoudig door de stad willen rijden.

Met financial lease kan je simpelweg in alle Fiat auto’s rijden zonder duizenden euro’s in één keer te investeren. Je verspreidt de investering namelijk over 12 tot 72 maanden (afhankelijk van je leasecontract).

Ook ben je direct (economisch) eigenaar vanaf het moment dat je je sleutels ontvangt van de desbetreffende Fiat.

Dus wanneer de leaseperiode is afgelopen kan je gewoon blijven rijden in de auto aangezien het je eigendom is. Wil je dat niet, dan kan je bij ons je Fiat ook gewoon inruilen voor een ander merk of model.

Er zijn veel voordelen verbonden aan het financal leasen van een auto. Zo kun je al in een betrouwbare auto rijden tegen een laag maandelijks bedrag zonder grote investering in één keer te doen.

Als je geïnteresseerd bent in het leasen van een Fiat, kunnen wij je helpen. 

Bereken hier alvast je eventuele maandbedrag.

Fiat personenauto Financial Leasen

Fiat personenauto’s vallen goed in de smaak bij zakelijke gebruikers.

Zo prijzen vele autoliefhebbers de Fiat lease auto’s, vanwege de praktische afmetingen en de hoge rijcomfort.

Bovendien zien deze Italiaanse auto’s er stijlvol en representatief uit.

De populairste Fiat Leaseauto’s bij ons op voorraad:

Ook de Fiat bedrijfswagens doen het goed onder ondernemers. In ons ruime aanbod hebben we Fiat Ducato’s, Doblo’s, Talento’s en Scudo’s.

Fiat Bedrijfswagens Financial Lease

Fiat heeft in totaal 4 verschillende bedrijfswagens op de markt die je allemaal bij ons kunt leasen. Zo heeft Fiat een mini bus, een compacte bus, middelgrote bus en een grote bus in de bedrijfswagen-lijn.

Fiat Fiorino

De Fiat Fiorino is de meest compacte bestelbus van Fiat. Dit maakt de Fiorino populair onder ondernemers die wendbaar moeten zijn in het stadsverkeer. Daarnaast heb je tot maar liefst 2,8 kuub laadruimte.

Meer weten over deze praktische bus?

Bekijk dan hier ons aanbod

Fiat Doblo 

De Fiat Doblo is een compacte bus van het Italiaanse Fiat. Qua afmetingen kan je de Doblo vergelijken met de Volkswagen Caddy of een Opel Combo.

Alleen heeft de Fiat Doblo ook nog de Cargo Maxi XL variant.

Deze speciale uitvoering is verkrijgbaar met maar liefst 5 kuub laadruimte, wat voor een compacte bestelbus natuurlijk uitzonderlijk veel is!

Ben jij geïnteresseerd in deze compacte bus?

Bekijk hier onze Fiat Doblo lease deals

Fiat Talento

De Fiat Talento valt in de categorie middelgrote bussen. Qua lengte, hoogte en laadruimte is de Talento ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een praktische bus.

Wil jij een combinatie van ruimte, comfort en duurzaamheid ervaren? Dan is de Talento ongetwijfeld iets voor jou!

Bekijk hier alle Financial Lease Fiat Talento's

Fiat Ducato

De Fiat Ducato is de allergrootste bus van Fiat. Dit maakt de Ducato erg handig voor koeriers, vakmannen en winkeliers die veel goederen moeten vervoeren voor hun bedrijf.

De Fiat Ducato is verkrijgbaar in meerdere varianten. Dit betekent dat deze grote bestelbus in verschillende lengtes en hoogtes verkrijgbaar is.

Bekijk hier onze lease voorraad Fiat Ducato's

Voordelen Fiat financial leasen

Het financial leasen van een Fiat occasion brengt veel (fiscale) voordelen met zich mee.

Veel ondernemers kiezen voor Financial Lease doordat ze profiteren van een vast laag maandbedrag. Hierdoor hoeven ze niet in één keer duizenden euro’s uit te geven.

Met Financial Lease kan je zelf de leaseovereenkomst vormgeven. Je hebt invloed op een eventuele aanbetaling, de looptijd van de overeenkomst en de slottermijn (max 25% van totale bedrag). 

Heb jij interesse in het financial leasen van een Fiat occasion? Wij helpen je graag verder door je te adviseren over de wagen die past bij jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

De 4 financial lease voordelen op een rij:

  1. Je kunt de afschrijving van de Fiat fiscaal verrekenen. Hierdoor betaal je minder inkomstenbelasting en houd je meer geld over om in jouw eigen bedrijf te investeren.

  2. Je profiteert van fiscale voordelen zoals rente- en investeringsaftrek en btw teruggaaf.

  3. Je hebt de vrijheid hebt om naar het buitenland te rijden in je Fiat occasion.

  4. Je kan de Fiat bestickeren en beletteren zoals jij dat wil!

Heb je een geschikte Fiat gevonden voor je bedrijf?

Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij deze auto voor je kunnen regelen. Wij zorgen altijd voor de beste leasedeal!

Populaire Fiat bedrijfswagens en personenauto’s:

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.