We hebben 382 auto’s voor je gevonden

Ford Transit Varianten

De Ford Transit kun je bij ons leasen in verschillende afmetingen. Dit betekent dat er voor verschillende (klus)situaties een passend aanbod is. Bovendien is de Transit standaard uitgerust met veel laadruimte. Zo is de lengte van de kleinste uitvoering alsnog 3 meter, de lange wielbasis 3,5 meter en de lange wielbasis met verlengd chassis maar liefst 4,2 meter.

  • Ford Transit met dubbele cabine. Mocht je op zoek zijn naar een combinatie van personen- en goederenvervoer, dan is de Ford Transit met dubbele cabine iets voor jou. je hebt bij deze variant iets minder laadruimte dan Ford Transit met enkele cabine, maar deze krijg je in overvloed terug in de vorm van 3 extra zitplaatsen!

  • Ford Transit met enkele cabine. Wil je optimaal gebruikmaken van de aanwezige ruimte om goederen te vervoeren? Dan is de Ford Transit met enkele cabine een goede keuze. Deze carrosserie heeft simpelweg het meeste laadruimte.

Kort samengevat biedt de Ford Transit met enkele cabine het meeste laadruimte, terwijl de Ford Transit met dubbele cabine juist meer ruimte biedt voor personenvervoer.

Exterieur en interieur

Het exterieur van de Ford Transit is zo ontworpen, dat het voertuig makkelijk te besturen is. Bovendien is de Transit aerodynamisch vormgegeven waardoor het brandstofverbruik gereduceerd kan worden.

Het interieur van de Nieuwste Ford Transit is vergelijkbaar met de personenauto’s van Ford. Zo zijn de stoelen bijvoorbeeld afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen. Al met al is de Ford Transit zo ingericht dat het wel degelijk tegen een stootje kan!

FAQ

Vanaf welk maandbedrag kan ik een Ford Transit financial leasen?

De Ford Transit is al te leasen vanaf 100,00 p/m. De aanschafwaarde van deze modellen zit tussen 5.000 - 10.000 euro. De prijs van een Ford Transit kan sterk variëren, afhankelijk van de opties die aanwezig zijn in het voertuig.

Is de Ford Transit leverbaar met een diesel- of een benzinemotor?

De Ford Transit is voornamelijk verkrijgbaar met een dieselmotor, maar is ook leverbaar met bezinemotor.

Is de Ford Transit een automaat of handgeschakeld?

De meest gangbare versnellingsbak van een Ford Transit is handgeschakeld, maar er is ook een automatische transmissie op de markt. 

Is de Ford Transit verkrijgbaar met een dubbele cabine?

Ja, de Ford Transit is verkrijgbaar met een dubbele cabine. Deze carrosserie is uitermate geschikt voor ondernemer die personen- en goederenvervoer combineren.

Is de Ford Transit verkrijgbaar met een enkele cabine?

Ja, de Ford Transit is verkrijgbaar met een enkele cabine. Deze variant is geschikt als je de ruimte in je bus optimaal wil benutten voor goederenvervoer. 

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.