We hebben 12 auto’s voor je gevonden

Financial lease een Kia Stonic

De Kia Stonic is een compacte cross-over die een sterke indruk maakt met zijn unieke uitstraling. Door middel van financial lease kun je als ondernemer eenvoudig een Kia Stonic aanschaffen, zonder direct een groot bedrag te investeren. 

Deze investering wordt verspreid over een leasetermijn van 12 tot 72 maanden. Gedurende deze periode betaal je een maandelijks leasebedrag waarmee je de auto afbetaalt. Dit bedrag stel je zelf vast, zodat de lease goed aansluit op jouw budget en situatie. 

Bovendien ben je tijdens deze periode de economische eigenaar van de Kia Stonic. Hierdoor wordt de auto direct op jouw balans geplaatst, waardoor je de mogelijkheid hebt om van diverse fiscale voordelen te profiteren. Denk aan voordelen zoals BTW-, rente- en investeringsaftrek


Financial Lease een Kia

Door het financial leasen van een Kia kies je voor een voertuig vol potentie. Of je nu houdt van het stedelijke gemak van de compacte Kia Picanto, de ruimte van de Kia Sportage, of de stijlvolle Kia Stonic - Kia heeft een model voor elke smaak en behoefte. 

Met financial lease geniet je van de kwaliteit en betrouwbaarheid van een Kia, zonder een grote investering te doen. 

Bij Regeljelease.nl hebben we een ruim assortiment Kia-modellen beschikbaar voor financial lease. Zo kun je de Kia kiezen die het beste bij jou en je onderneming past. 


Is de Kia Stonic geschikt voor jou?

De Kia Stonic is een veelzijdige keuze, die goed bij je zou passen als je op zoek bent naar een compacte maar functionele auto. De Kia Stonic maakt een sterke indruk met zijn strakke lijnen en modern design. 

Dankzij zijn efficiënte motor en ruime interieur is de Kia Stonic zowel praktisch voor korte ritten in de stad als voor langere reizen. De hoogwaardige technologieën en comfortfuncties zorgen ervoor dat elke rit aangenaam is, ongeacht de afstand. 

Of je nu een ZZP’er bent, een startende ondernemer of een ervaren ondernemer bent, de Kia Stonic kan een slimme keuze zijn. Met zijn mix van stijl, comfort en functionaliteit is de Kia Stonic een auto die elk bedrijf kan ondersteunen. 

Opties Kia Stonic

 1. Kia Stonic ComfortLine: Dit instapmodel biedt een perfecte balans tussen comfort en functionaliteit. Het is uitgerust met essentiële functies zoals airconditioning, een audiosysteem en veiligheidsfuncties zoals meerdere airbags en een anti-blokkeersysteem.

 2. Kia Stonic DynamicLine: Een stap omhoog van de ComfortLine, de DynamicLine heeft extra's zoals cruisecontrol, een achteruitrijcamera, en geavanceerdere connectiviteitsfuncties. Het is de keuze voor degenen die waarde hechten aan gemak en modern comfort.

 3. Kia Stonic DynamicPlusLine: Dit model brengt de Stonic naar een hoger niveau van luxe en gemak met features als automatische klimaatcontrole, parkeersensoren, en een verbeterd infotainmentsysteem. Het biedt de bestuurder meer gemak en comfort voor lange ritten.

 4. Kia Stonic GT-Line: Dit sportieve model is ontworpen met stijl en prestaties in het achterhoofd. Het omvat sportieve styling elementen aan de binnen- en buitenkant, en verbeterde rijfuncties voor een meer dynamische rijervaring.

 5. Kia Stonic GT-PlusLine: Het topmodel van de reeks, de GT-PlusLine biedt het beste van wat de Stonic te bieden heeft. Het omvat alle functies van de andere modellen, plus enkele premium functies zoals leren stoelen, een premium audiosysteem en geavanceerde veiligheidssystemen. Dit model staat voor optimaal comfort en luxe.


De voordelen van Financial Lease

Financial lease is voor veel ondernemers een aantrekkelijke optie. Omdat je eigenaar bent van een betrouwbare Kia Stonic, zonder in één keer een grote som geld uit te geven. 

Wij hebben hieronder de 5 grootste voordelen van financial lease opgesomd:

 1. Investering verspreiden over 12 tot 72 maanden.

 2. Direct economisch eigenaar van het voertuig.

 3. Zelf onderhoud en verzekering bepalen.

 4. Vrijheid om de auto te bestickeren en overal te rijden, zelfs in het buitenland.

 5. Vast laag maandbedrag.

Fiscale voordelen van Financial Lease

Bovendien biedt financial lease fiscale voordelen. Aangezien je bij financial lease direct economisch eigenaar van de auto wordt, staat de auto op de balans van je bedrijf. Dit opent de deur naar verschillende fiscale voordelen. 

Zo kun je profiteren van:

Leasetermijn Kia Stonic

Bij Regeljelease.nl heb je de volledige controle over de samenstelling van je leasecontract voor de Kia Stonic. Je bepaalt zelf je leasetermijn, die kan variëren van 12 tot 72 maanden. Zo kun je de betalingen spreiden op een manier die aansluit bij jouw situatie en behoeften. 

Bij het opstellen van je leasecontract zijn er verschillende factoren die je zelf in de hand hebt:

 • De keuze in merk en model auto.

 • De lengte van de leasetermijn.

 • Een eventuele aanbetaling om het maandelijkse bedrag te verlagen.

 • Een slottermijn, dit is een vooraf bepaald bedrag dat aan het eind van de looptijd wordt betaald. (maximaal 25% van de aankoopprijs)

Wil je binnen een paar klikken een beter beeld krijgen van je mogelijke maandelijkse leasekosten? Maak dan gebruik van de lease calculator. 

Eigenaar van de Kia Stonic

Bij financial lease word je meteen economisch eigenaar van de Kia Stonic. Dit betekent dat de auto direct op je balans wordt vermeld, waardoor je in aanmerking komt voor diverse fiscale voordelen. 

Bij afloop van de leaseperiode ben je niet alleen de economische, maar ook de juridische eigenaar van de auto. Je hebt dan volledige zeggenschap over de Kia Stonic en hebt de vrijheid om de auto:

 • Te verkopen.

 • In te ruilen voor een andere leaseauto.

 • Of te blijven rijden in je vertrouwde Kia Stonic.

Wil je meer weten over het leasen van een Kia Stonic of heb je andere vragen over financial lease? Onze lease adviseurs staan voor je klaar om te helpen. 

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.