We hebben 439 auto’s voor je gevonden

Mercedes Vito zakelijk leasen

Bij Regeljelease.nl kan jij als ondernemer een Mercedes Vito aanschaffen met financial lease. Deze zakelijke leasevorm maakt het mogelijk dat je in een betrouwbare Vito occasion rijdt zonder dat je de totale aanschafprijs in één keer hoeft neer te leggen.

Met financial lease kan je namelijk de totaalprijs verspreiden over ruim 72 maanden, terwijl je profiteert van vele fiscale voordelen.

Mercedes Vito Functionaliteiten

De Vito is een middenklasse bestelwagen en is dus een slagje kleiner dan de Sprinter. De Vito is leverbaar in verschillende carrosserie uitvoeringen zoals:

- Mercedes Vito dubbele cabine
- Mercedes Vito enkele cabine
- Mercedes Vito personenbus

De Mercedes Vito wordt aangedreven door een viercilinder dieselmotor met een vermogen van 84 pk, 109 pk of 136 pk. De Vito is ook leverbaar met een zescilinder dieselmotor met een vermogen van 163 pk.

Alle motoren voldoen aan de Euro 6-emissienorm en zijn dus zeer schoon. Wat het brandstofverbruik betreft, is de Vito ook zeer efficiënt; de Vito met de 109 pk motor verbruikt gemiddeld 5,8 liter diesel per 100 km.

Bovendien is de Vito is een comfortabele bestelwagen om in te rijden, vanwege  de standaard luchtvering en hoogwaardige interieur. 

De Vito is standaard voorzien van diverse moderne voorzieningen zoals:

 • ESP

 • Brake Assistance 

 • waarschuwingssysteem bij bandendrukverlies 

Daarnaast is de Vito ook leverbaar met een aantal optionele extra's, zoals cruise control, een achteruitrijcamera en verwarmde stoelen.

Laadruimte Mercedes Vito

De Mercedes Vito is de middenklasse bestelbus van het Duitse automerk Mercedes. Veel zzp’ers en mkb-ondernemers kiezen voor deze praktische bus, vanwege zijn laadruimte voor goederen. De laadruimte van de Mercedes Vito varieert naargelang het model. De Mercedes Vito l1h1 heeft bijvoorbeeld 5,5m3 laadvolume, terwijl de L3 Vito maar liefst 6,6 kubieke meter laadruimte heeft.

Mercedes Vito varianten

Je hebt bij de Mercedes Vito de keuze uit de handgeschakelde en automatische transmissie. Beide uitvoeringen zijn verkrijgbaar met financial lease bij Regeljelease.nl. In Nederland gaan steeds meer ondernemers voor het financial leasen van een automaat, vanwege het gemak en de rijcomfort.

De Mercedes Vito is leverbaar in meerdere L/H-combinaties. De ‘L’ staat voor lengte en de ‘H’ staat voor hoogte. Met iedere verhoging en/of verlenging nemen de getallen achter de L en H dus toe.

Voor je beeldvorming is de standaarduitvoering van de Vito L1H1 even lang als de L1H2, maar wel een slagje hoger.

 • De Mercedes Vito  met dubbele cabine is ideaal als je laadruimte nodig hebt voor goederen en 5 á 6 inzittenden wil vervoeren.

  Dit maakt de comfortabele Vito ook geschikt voor prive gebruik.

 • De Mercedes-Benz Vito met enkele cabine Als je op zoek bent naar de Mercedes-Benz Vito met het meeste laadruimte, dan is de Mercedes-Benz Vito met enkele cabine de beste optie.

  De laadruimte in de standaarduitvoering is 258 cm. De L2/H2 bedrijfsbus is ongeveer 25 cm langer en de grootste variant met enkele cabine is circa 50 centimeter langer de L1/H1-variant.

 • De Mercedes-Benz Vito taxi-uitvoering is ideaal voor personenvervoer. Dit model heeft namelijk de meeste zitplaatsen van de drie varianten, acht passagiers kunnen plaatsnemen.

Voordelen Mercedes Vito lease auto

Er gaan meerdere voordelen gepaard met het financial leasen van een Vito occasion voor je bedrijf. Zo heb je bijvoorbeeld een vast laag maandbedrag, waardoor je meer financiële ruimte hebt voor andere bedrijfsinvesteringen die bijdragen aan de groei van je bedrijf. Bovendien ben je met financial lease direct eigenaar van je gewenste Vito, waardoor je profiteert van vele fiscale voordelen.

Hoe werkt het financial leasen van een Vito?

Allereerst wordt het maandbedrag van je Vito bepaald op basis van:

1) de looptijd van je leasecontract
2) de hoogte van een eventuele aanbetaling
3) het Mercedes Citan model dat je kiest
4) de hoogte van slottermijn (max 25% van aankoopbedrag)

Daarnaast is het bouwjaar, de km-stand en de staat van de bestelbus bepalend voor het maandbedrag van de leaseauto. Met de Lease Calculator bereken je eenvoudig het maandelijkse bedrag van je gewenste Mercedes Vito.

Economisch eigenaarWanneer je jouw gewenste Mercedes Vito in de financial lease doet, ben je direct economisch eigenaar van deze middenklasse bestelwagen.

Dit heeft 4 fiscale voordelen

 1. Je kunt de afschrijving van de Mercedes Vito fiscaal verrekenen.

  Hierdoor betaal je minder inkomstenbelasting en houd je meer geld over om in jouw eigen bedrijf te investeren.

 2. Je profiteert van fiscale voordelen zoals rente- en investeringsaftrek en btw teruggaaf.

 3. Je hebt de vrijheid hebt om naar het buitenland te rijden in je Vito occasion

 4. je kan de Vito bestickeren en beletteren zoals jij dat wil!

Je kan financial lease dus echt zien als kooplease, waarbij je direct eigenaar bent van je gewenste auto.

Heb je een Mercedes Vito gevonden in onze voorraad?  Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij deze bus voor je kunnen regelen. Wij zorgen altijd voor de beste lease deal!

Populaire Mercedes Bedrijfswagens en personenauto’s

FAQ

Vanaf welk maandbedrag kan ik een Mercedes-Benz Vito financial leasen?

De Mercedes-Benz Vito is al verkrijgbaar vanaf 100,00 p/m. Dit betekent dat je middels financial lease voordelig in een betrouwbare bedrijfsauto kunt rijden.

Is de Mercedes-Benz Vito leverbaar met een diesel- of een benzinemotor?

De Mercedes-Benz Vito is standaard uitgerust met een dieselmotor.

Is de Mercedes-Benz Vito een automaat of handgeschakeld?

De Mercedes-Benz Vito is verkrijgbaar met zowel een automatische als handgeschakelde versnellingsbak.

Is de Mercedes-Benz Vito verkrijgbaar met een dubbele cabine?

De Mercedes-Benz Vito is verkrijgbaar met een dubbele cabine. Dit model is ideaal voor personen- en goederenvervoer.

Is de Mercedes-Benz Vito verkrijgbaar met een enkele cabine?

De Mercedes-Benz Vito met enkele cabine heeft het meeste laadruimte van alle varianten. Dit maakt de gesloten bestelbus uitermate geschikt voor koeriers die veel goederen moeten vervoeren of vakmensen met veel materiaal. 

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.