We hebben 64 auto’s voor je gevonden

Waarom om een elektrische Nissan financial leasen?

Als ondernemer wil je een nieuwe bedrijfsauto kopen, maar heb je misschien niet altijd het budget. Dankzij financial lease kan je een elektrische Nissan aanschaffen zonder in één keer een grote investering te doen. Je verspreidt deze investering namelijk over 12 tot 72 maanden

Met financial lease ben jij eigenaar van de Nissan vanaf het moment dat je de sleutels krijgt. Dit brengt diverse voordelen met zich mee. Zo kun je de auto direct verwerken op je balans, waardoor je kunt profiteren van fiscale voordelen:

Tijdens de leaseperiode ben je economisch eigenaar. Aan het einde van de looptijd ben je ook juridisch eigenaar. Je hebt dan de keuze om de auto te verkopen, in te ruilen voor een andere leaseauto, of om te blijven rijden in je eigen auto. 

Wat zijn populaire elektrische Nissan auto’s?

Bij Regeljelease.nl hebben we een ruim assortiment elektrische Nissan auto’s. Populaire modellen zijn onder andere de Nissan Leaf en de Nissan e-NV200

 • De Nissan Leaf is een 100% elektrische auto die perfect past bij de wensen van moderne autorijders. Met zijn aerodynamische design en geavanceerde technologie is de Leaf niet alleen een duurzame keuze, maar ook een uiterst comfortabele en betrouwbare auto. 

 • Naast de Nissan’s elektrische personenauto's, heeft ook de populaire e-NV200 bedrijfswagen een elektrische variant. Deze 100% elektrische bestelwagen is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook zeer praktisch en efficiënt. Zo is de Nissan e-NV200 uitgerust met een krachtige elektromotor. Door zijn wendbaarheid en stilte is de e-NV200 ideaal voor stadsvervoer en het leveren van goederen in de binnenstad. 

Hulp nodig met een auto kiezen?

Ontvang binnen enkele minuten een persoonlijk aanbod aan leaseauto's die perfect aansluiten bij jouw wensen, eisen & budget.

Wat zijn de voordelen van het financial leasen van een elektrische Nissan?

Een elektrische Nissan is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.  Je bespaart namelijk op brandstofkosten en profiteert van verschillende belastingvoordelen. 

 • Vrijstelling van belasting van personenauto’s en motorrijwielen (bpm) 

 • Vrijstelling van motorrijtuigenbelasting (mrb)  

 • Recht op aanschafsubsidie 

 • Lagere bijtelling 

 • Recht op milieu-investeringsaftrek (MIA)

 • Recht op willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil)

Wil jij meer informatie over deze belastingvoordelen? Of ben jij benieuwd wat elektrisch rijden voor jou kan betekenen? 

Lees hierover in onze blog: Waarom overstappen naar een elektrische auto? 

Hoe lang duurt een financial leasecontract?

Een financial leasecontract voor een elektrische Nissan kan worden afgesloten voor een periode van 12 tot 72 maanden. Hoe langer de looptijd van het contract, hoe lager de maandelijkse leaseprijs zal zijn. 

Met financial lease stel je zelf de leaseovereenkomst samen. Zo bepaal jij wat het gunstigste voor jouw situatie is. De hoogte van de leaseprijs is daarom afhankelijk van verschillende factoren:

 • Welke auto je kiest

 • De looptijd van de lease

 • De eventuele aanbetaling

 • De slottermijn (max. 25% van het totale bedrag) 

Ben jij benieuwd wat jouw maandbedrag is voor je gewenste periode? Met onze lease calculator bereken je eenvoudig en snel een indicatie van het leasebedrag. 

Is het mogelijk om een Nissan occasion financial te leasen?

Voor een elektrische Nissan occasion ben je bij Regeljelease.nl aan het juiste adres! Wij beschikken over een divers aanbod aan elektrische Nissan occasions voor de financial lease. 

Het leasen van een occasion kan aantrekkelijk zijn, omdat de maandelijkse leaseprijs over het algemeen lager uitvalt dan bij het leasen van een nieuwe auto. 

Ons aanbod elektrische Nissan occasions zijn rijklaar en zorgvuldig gecontroleerd voordat we ze aanbieden. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare auto. Naast elektrische Nissans hebben wij ook benzine, diesel en hybride Nissan occasions.

Bekijk ons actuele aanbod Nissan occasions

Hoe gaat het in zijn werk om een financial leasecontract af te sluiten?

Bij Regeljelease.nl is financial lease makkelijker te regelen dan je denkt. Binnen 5 simpele stappen kun je al een nieuwe bedrijfsauto leasen. 

De 5 stappen naar jouw droomauto:

 1. Kies jouw ideale auto uit ons aanbod

 2. Doe een aanvraag voor de auto 

 3. Binnen 15 minuten nemen we contact met je op

 4. We bespreken jouw specifieke wensen en behoeften

 5. Nadat het leasecontract is opgesteld, zorgen wij ervoor dat alle partijen de overeenkomst ondertekenen

Wanneer alle partijen akkoord zijn, wordt de auto netjes afgeleverd op locatie naar keuze. Uiteraard mag je de auto ook zelf ophalen bij de dealer. 

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.