We hebben 80 auto’s voor je gevonden

Financial lease een Opel Astra

De Opel Astra is een betrouwbare bedrijfsauto die comfort en prestaties combineert. Met financial lease kun je de Opel Astra aanschaffen zonder vooraf een aanzienlijk bedrag uit te geven. 

De kosten van de auto worden verspreid over een leasetermijn van 12 tot 72 maanden. De lengte van de lease en de hoogte van het maandelijkse bedrag heb je zelf in de hand. Zo weet je zeker dat de leaseovereenkomst aansluit op jouw situatie. 

Tijdens de leaseovereenkomst ben je de economische eigenaar van de Astra en kun je profiteren van diverse fiscale voordelen, waaronder BTW-, rente- en investeringsaftrek. Aan het einde van het leasecontract ben je zowel economisch als juridisch eigenaar van de Opel Astra. 

Financial Lease een Opel

Het financial leasen van een Opel is een uitstekende keuze voor veel ondernemers. Dit vanwege de betrouwbaarheid, hoogwaardige comfort en indrukwekkende prestaties die de modellen van Opel bieden. 

Opel heeft een breed assortiment aan zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Ieder model heeft unieke kenmerken die tegemoetkomen aan verschillende zakelijke doeleinden. 

Of je nu de voorkeur geeft aan de compacte en efficiënte Opel Astra, of een ruime en krachtige Opel Vivaro. Opel biedt je de mogelijkheid om het voertuig te kiezen dat het beste bij jouw bedrijfsactiviteiten past. 

Is de Opel Astra geschikt voor jou?

De Opel Astra is ontworpen met een focus op rijcomfort en efficiëntie. Hij is daarom perfect voor ondernemers die regelmatig op pad zijn. Met voldoende ruimte voor zowel passagiers als bagage, levert deze auto niet in op rijplezier. 

De Opel Astra combineert stijl, prestaties en comfort in een compact design. Deze kenmerken maken de auto ideaal voor zowel stadsverkeer als lange afstanden. 

Of je nu een startende ondernemer bent, een ZZP’er, of de eigenaar van een groter bedrijf, de Opel Astra is een betrouwbare auto voor elke onderneming. 

Opties Opel Astra

Er zijn momenteel drie carrosserieën van de Opel Astra. Voor het gemak leggen we ze in het kort uit:

 • Astra Hatchback: De Opel Astra Hatchback biedt een sportief design en dynamische prestaties. Dit model is populair voor zowel zakelijk als privégebruik vanwege zijn compacte formaat, het comfort en de wendbaarheid. Daarnaast heeft het model een verrassend ruim interieur en een behoorlijke bagageruimte voor een hatchback. 

 • Sedan: De Opel Astra Sedan combineert de praktische voordelen van een hatchback met extra ruimte en comfort. Het model biedt meer bagageruimte en heeft vaak een luxere uitstraling dan de hatchback. Dit maakt het een uitstekende keuze voor ondernemers die regelmatig klanten of andere passagiers vervoeren. 

 • Stationwagen: De Opel Astra Stationwagon, ook bekend als de Astra Sports Tourer, is ontworpen voor maximale ruimte en functionaliteit. Met een aanzienlijk uitgebreide bagageruimte en flexibele interieuropties is dit model ideaal voor ondernemers die veel materiaal of apparatuur moeten vervoeren. Ondanks zijn grootte behoudt de Astra Sports Tourer het comfort en de rijervaring waar de Opel Astra bekend om staat. 

Naast de carrosserieën zijn onze Opel Astra’s beschikbaar met verschillende aandrijf opties waaronder benzine, diesel en hybride. 

Voordelen van Financial Lease

Met financial lease profiteer je als ondernemer van veel voordelen. Zo kun je een nieuwe bedrijfswagen aanschaffen zonder dat je direct een grote investering hoeft te doen. Al is dit nog maar het topje van de ijsberg als het gaat om de vele voordelen van deze leasevorm. 

Een aantal andere aantrekkelijke aspecten van financial lease zijn:

 • Laag vast maandelijks leasebedrag.

 • Mogelijkheid om je investering te verspreiden over 12 tot 72 maanden.

 • Overal rijden met het voertuig, zelfs in het buitenland.

 • Zelf bepalen waar je de auto verzekert en onderhoudt.

 • Vrijheid om de auto te bestickeren. 

Fiscale voordelen Financial Lease

Financial lease biedt ook verschillende fiscale voordelen, die vooral aantrekkelijk zijn voor ondernemers. Deze fiscale voordelen kunnen de kosten van het leasen van een auto aanzienlijk verlagen. 

Zo profiteer je van: 

Leasetermijn Opel Astra

De looptijd van het leasecontract kan variëren tussen 12 en 72 maanden. De exacte duur van het contract bepaal je zelf, zodat de lease goed aansluit op jouw budget en situatie. 

Het maandbedrag dat je betaalt, hangt ook af van hoe jij je leasecontract inricht. Factoren die hier invloed op hebben zijn:

 • De gekozen merk en model auto. 

 • De leasetermijn. 

 • De eventuele aanbetaling.

 • De slottermijn. (maximaal 25% van het aankoopbedrag)

Wil je een indicatie van de maandelijkse leasekosten voor een Opel Astra? Gebruik dan de lease calculator.

Eigenaar van de Opel Astra

Met financial lease word je direct economisch eigenaar van de Opel Astra. Dit houdt in dat de auto in je bedrijfsbalans wordt opgenomen en jou toegang geeft tot verschillende fiscale voordelen. 

Na afloop van het leasecontract ben je zowel economisch als juridisch eigenaar van de auto. Dit betekent dat je de auto naar eigen keuze kunt:

 • Verkopen.

 • Inruilen voor een nieuwe leaseauto.

 • Of blijven genieten van je vertrouwde Opel Astra.

Wil je meer informatie over het leasen van een Opel Astra, of heb je vragen over financial lease? Onze lease specialisten zijn er om je te helpen. 

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.