We hebben 40 auto’s voor je gevonden

Financial lease een Opel Mokka

De Opel Mokka staat bekend om zijn stijlvolle uitstraling en betrouwbare prestaties. Door te kiezen voor financial lease, kun je deze auto kopen zonder direct een groot bedrag te moeten investeren. 

De kosten van de auto worden verspreid over een leasetermijn die je zelf kunt bepalen. Deze periode kan variëren van 12 tot 72 maanden. Je hebt zelf volledige controle over de looptijd van de lease en het maandelijkse bedrag. Zo zorg je ervoor dat de leaseovereenkomst zo goed mogelijk aansluit bij jouw situatie. 

Gedurende de leaseovereenkomst ben je de economische eigenaar van de Opel Mokka en kun je profiteren van diverse fiscale voordelen, waaronder BTW-, rente- en investeringsaftrek. Aan het einde van de leaseperiode ben je volledig eigenaar van de Opel Mokka. Dit betekent dat je zowel economisch als juridisch eigenaar van het voertuig bent. 

Financial Lease een Opel

Een Opel financial leasen is een aantrekkelijke optie voor veel ondernemers. Mede dankzij de vertrouwde kwaliteit, hoge comfort en sterke prestaties die Opel voertuigen te bieden hebben. 

Opel heeft een uitgebreide reeks modellen, zowel personenauto's als bedrijfswagens. Elk model heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Zo vind je zeker een Opel die aansluit bij jouw eisen. 

Is de Opel Mokka geschikt voor jou?

De Opel Mokka is ontwikkeld met aandacht voor zowel comfort als functionaliteit. Dit maakt de Mokka een ideale keuze voor ondernemers die veel onderweg zijn. 

Met zijn samenstelling van stijl en prestaties is de Opel Mokka geschikt voor zowel stadsritten als lange afstanden. Ongeacht of je een startende ondernemer bent, een ZZP’er of de eigenaar van een groter bedrijf, de Opel Mokka dient als een betrouwbare partner. 

Opties Opel Mokka

Er zijn meerdere opties beschikbaar wanneer je kiest voor een Opel Mokka. Zo is de Opel Mokka beschikbaar met verschillende aandrijfopties, waaronder benzine, diesel en een volledig elektrische Mokka-e.

Daarnaast zijn er 2 varianten van de Opel Mokka:

 1. Opel Mokka: dit standaardmodel van de SUV heeft een sportief en modern design. Deze auto is geschikt voor stadsverkeer, maar rijdt ook comfortabel bij lange afstanden. Daarbij heb je keuze uit verschillende uitvoeringen, zoals de Edition, GS Line, Elegance, Ultimate en de Mokka-e.

 2. Opel Mokka X: deze cross-over is gebaseerd op de Mokka, maar met een meer avontuurlijke uitstraling. Dankzij zijn verhoogde bodemvrijheid toont hij betere prestaties op ruw terrein en biedt de optie voor All-Wheel-Drive voor verbeterde stabiliteit en tractie. 

Heeft de Opel Mokka een hoge instap?

De Opel Mokka heeft over het algemeen een vrij hoge instap. Dit is een kenmerk dat vaak wordt geassocieerd met SUV's en cross-overs. Het hogere zit niveau en de hogere bodemvrijheid maken het gemakkelijker om in en uit het voertuig te stappen.

Dit is een groot voordeel voor mensen die moeite hebben met bukken of beperkte mobiliteit hebben, maar ook voor ondernemers. Zo kun je eenvoudig in en uit het voertuig stappen wanneer je goederen moet laden en lossen. Dit kan tijdwinst opleveren en het werk efficiënter maken. 

Voordelen van Financial Lease

Financial Lease is een zakelijke leasevorm die diverse voordelen biedt aan ondernemers. Voor het gemak hebben we 5 van de grootste voordelen op een rij gezet:

 1. Investering verspreiden. Met financial lease kun je de kosten van de auto verspreiden over 12 tot 72 maanden. Hierdoor houd je op korte termijn meer geld over.

 2. Vast maandbedrag. Wanneer je kiest voor financial lease bepaal je voorafgaand de lease een vast maandbedrag.

 3. Direct eigenaarschap. Met financial lease ben jij vanaf de sleuteloverdracht direct economisch eigenaar van het voertuig.

 4. Vrijheid in verzekering en onderhoud. Met deze leasevorm bepaal je zelf waar je je auto verzekert en onderhoudt.

 5. Veel flexibiliteit. Omdat de auto in jouw bezit mag je zelf bepalen hoe jij de auto inzet. Je hebt daarom de vrijheid om de auto te bestickeren en overal te rijden, zelfs in het buitenland.

Fiscale voordelen Financial Lease

Doordat je direct economisch eigenaar bent, komt de auto op je balans te staan. Zo kun je profiteren van verschillende fiscale voordelen. Enkele van deze voordelen zijn:

Leasetermijn Opel Mokka

De duur van het leasecontract, voor de Opel Mokka, is flexibel en kan liggen tussen 12 en 72 maanden. De precieze lengte van de termijn stem je zelf af, zodat de lease past bij jouw financiële situatie en behoeften. 

Het maandelijkse bedrag dat je betaalt, wordt mede bepaald door hoe jij je leaseovereenkomst samenstelt. Factoren die hierbij een rol spelen zijn:

 • Je gekozen automerk en model.

 • De duur van het leasecontract.

 • Een eventuele aanbetaling.

 • De slottermijn. (max. 25% van het aankoopbedrag)

Wil je een indicatie van wat je per maand zou betalen voor een Opel Astra? Maak dan gebruik van onze handige lease calculator voor een snelle berekening.

Eigenaar van de Opel Mokka

Bij financial lease word je meteen de economische eigenaar van de Opel Mokka. Dit betekent dat de auto direct wordt bijgeschreven op je bedrijfsbalans. Hierdoor kom je in aanmerking voor diverse fiscale voordelen. 

Aan het einde van de leaseperiode ben je niet alleen de economische, maar ook de juridische eigenaar van de auto. Je hebt dan volledige zeggenschap over de Opel Mokka en kun je de auto naar wens:

 • Verkopen.

 • Inruilen voor een andere leaseauto.

 • Of blijven rijden in je vertrouwde Opel Mokka.

Heb je vragen over het leasen van een Opel Mokka, of wil je meer weten over financial lease? Onze lease adviseurs staan klaar om je te helpen, neem vandaag nog contact op. 

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.