We hebben 83 auto’s voor je gevonden

Financial lease een Peugeot 308

De Peugeot 308 is een dynamische en efficiënte auto die elke rit tot een genot maakt. Met financial lease heb je de mogelijkheid om een 308 aan te schaffen, zonder dat je direct een aanzienlijk bedrag hoeft te investeren. 

De kosten van de auto worden namelijk over een leasetermijn van 12 tot 72 maanden verdeeld. De maandelijkse leaseprijs wordt aangepast op jouw financiële mogelijkheden. Zo zorgen we ervoor dat de leaseovereenkomst perfect aansluit op jouw behoeften. 

Tijdens de leasetermijn ben je economisch eigenaar van de Peugeot 308. Hierdoor profiteer je van diverse fiscale voordelen, zoals BTW-, rente- en investeringsaftrek. Dit maakt financial lease een aantrekkelijke keuze voor ondernemers. 

Financial Lease een Peugeot

Het financial leasen van een Peugeot biedt verschillende voordelen. Dankzij financial lease wordt het eenvoudiger om het design en betrouwbaarheid van een Peugeot te ervaren. 

Bij Regeljelease.nl hebben we een uitgebreid aanbod aan Peugeot-modellen beschikbaar voor financial lease. Hierdoor kun je de Peugeot selecteren die het beste aansluit bij jouw situatie. 

Peugeot heeft een oplossing voor elke behoefte. Of je nu geïnteresseerd bent in een compacte en wendbare stadsauto, zoals de Peugeot 208, of op zoek bent naar een ruime en functionele SUV, zoals de Peugeot 3008.  

Is de Peugeot 308 geschikt voor jou?

De Peugeot 308 is ontwikkeld met een sterke focus op dynamisch rijgedrag en efficiëntie. Dit maakt de auto ideaal voor ondernemers die regelmatig zakelijke reizen maken. De Peugeot 308 biedt voldoende ruimte voor passagiers en bagage zonder concessies aan rijcomfort. Hierdoor is elke rit met de Peugeot 308 soepel en aangenaam. 

De Peugeot 308 combineert een stijlvol Frans design, krachtige prestaties en uitstekend comfort. Deze kenmerken maken de auto geschikt voor zowel stadsritten als lange afstanden. Of je nu starter of zzp’er bent, of een groot bedrijf bezit, de Peugeot 308 is een betrouwbare optie voor iedere onderneming. 

Opties Peugeot 308

Er zijn verschillende uitvoeringen van de Peugeot 308. Voor je gemak zullen we elke uitvoering kort benoemen. 

 • Active Pack Business 
  Deze uitvoering van de Peugeot 308 staat bekend om zijn praktische eigenschappen, zoals cruisecontrol, airconditioning en navigatiesysteem. Het biedt een comfortabele en efficiënte rijervaring voor ondernemers. 

 • Allure

  De Allure variant gaat een stap verder met luxere functies, zoals een half lereninterieur, climate control en parkeersensoren. Het voegt een extra vleugje comfort en luxe toe aan je dagelijkse rit. 

 • Allure Pack Business

  Deze uitvoering combineert de luxe kenmerken van de Allure met handige zakelijke functies zoals een geavanceerd navigatiesysteem en handsfree bellen. Het is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zakelijke reizen. 

 • GT

  De GT uitvoering is sportief en stijlvol met zijn leren sportstoelen, sportstuur en verbeterde motorprestaties. Het biedt een opwindende rijervaring zonder in te leveren op comfort.

 • GT Pack Business

  Deze versie combineert de sportiviteit van de GT met extra zakelijke functies, zoals een head-up display en adaptive cruisecontrol. Deze uitvoering is voor ondernemers die een sportieve rit willen combineren met gemak voor zakelijk gebruik. 

Al deze modellen zijn verkrijgbaar met verschillende aandrijfopties. Er zijn benzine- en dieselmotoren beschikbaar, maar ook een plug-in hybride variant. De plug-in hybride combineert een benzinemotor met een elektrische motor voor efficiëntie en flexibiliteit. Je kunt korte ritten volledig elektrisch afleggen, terwijl je voor langere ritten kunt rekenen op de benzinemotor. 

Voordelen van Financial Lease

Met financial lease kun je als ondernemer profiteren van een reeks aantrekkelijke voordelen. Het stelt je in staat om een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen zonder een grote initiële betaling te hoeven doen. 

Daarnaast zijn er nog veel andere voordelen van financial lease, denk aan:

✅ Betaalbaar vast maandbedrag.

✅ Investering spreiden over 12 tot 72 maanden. 

✅ Mogelijkheid om de auto te bestickeren.

✅ Zelf de verzekering en het onderhoud van de auto bepalen. 

✅ Geen kilometerbeperkingen en zelfs in het buitenland rijden. 

Fiscale voordelen Financial Lease

Er zijn ook verschillende fiscale voordelen verbonden aan financial lease, die met name voor ondernemers aantrekkelijk zijn. Deze belastingvoordelen kunnen een flinke besparingen opleveren voor je bedrijf. 

Bij het leasen profiteer je van:

Leasetermijn Peugeot 308

De periode van het leasecontract kan variëren van 12 tot 72 maanden. Je hebt de vrijheid om de exacte lengte te bepalen, zodat het contract goed aansluit bij jouw budget en situatie. 

De hoogte van je maandelijkse betaling hangt af van hoe jij je leasecontract samenstelt. Factoren die hier invloed op hebben zijn:

 • Het geselecteerde merk en model van de auto. 

 • De lengte van de leaseperiode.

 • Een eventuele aanbetaling.

 • De slottermijn. (max. 25% van de aankoopprijs)

Eigenaar van de Peugeot 308

Met financial lease word je direct de economische eigenaar van de Peugeot 308. Dit betekent dat de auto wordt opgenomen in je balans, waardoor je profiteert van verschillende fiscale voordelen. 

Aan het eind van de leaseovereenkomst ben je zowel de economische als de juridische eigenaar van de auto. Dit geeft je de vrijheid om de Peugeot 308 naar eigen inzicht te:

 • Verkopen. 

 • Om te ruilen voor een nieuwe leaseauto. 

 • Of door te rijden in je vertrouwde Peugeot 308.

Wil je meer weten over het leasen van een Peugeot 308 of heb je vragen over financial lease? Onze leaseadviseurs staan voor je klaar om je te helpen, neem vandaag nog contact op. 

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.