We hebben 123 auto’s voor je gevonden

Peugeot Partner financial lease

Op zoek naar een Peugeot Boxer om te financial leasen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij van Regeljelease.nl zorgen voor de beste deal voor jou. Dit betekent dat we altijd kijken naar jouw situatie als ondernemer. Op basis van je wensen geven we vervolgens advies op maat.

De zakelijke leasevorm ‘financial lease’ maakt het mogelijk om in een betrouwbare Partner te rijden zonder dat je een grote investering in één keer hoeft te doen. Zo kun je voor een vast laag maandbedrag direct de weg op!

De waarde van de Peugeot Partner, het bouwjaar, de kilometerstand en uiteraard de looptijd van het contract zijn bepalend voor de maandelijkse investering van het leasecontract.

Specificaties Peugeot Partner

De Peugeot Partner is een veelzijdige en betrouwbare bus die veel populariteit geniet onder professionals in de bouw en techniek. Bovendien is deze Franse bus verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en heeft de Partner een aantal kenmerken die hem tot een ideale bedrijfsauto maken:

  • Een ruim interieur met plaats voor maar liefst 7 personen.

  • Een grote laadruimte die ideaal is voor het vervoeren van je gereedschap.

  • Een verscheidenheid aan motor opties die hem zuinig maken.

De Peugeot Partner bedrijfswagen is dus verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en verschillende opties. Welke variant je kiest is helemaal afhankelijk van jouw behoeften als ondernemer. Of het nu de brandstof ‘benzine of diesel’ of transmissie ‘geschakeld of automaat’ is, door het bepalen van je wensen, komen we uiteindelijk tot jouw ideale Peugeot Partner.

De standaard Peugeot Partner uitvoering heeft de volgende afmetingen:

- Lengte: 4,40 m
- Hoogte: 1,90 m
- Breedte: 2,10 m

Peugeot Partner Brandstoftype 

Je hebt Peugeot Partner lease bussen bij ons op voorraad met verschillende motoren. Zo heb je de partner met diesel, benzine en een elektrische motor beschikbaar. Afhankelijk van het aantal kilometers dat je verwacht te rijden, je locatie en wetgeving, kan je bepalen welk type brandstof het beste bij je bedrijfsauto past. Mocht je twijfelen, neem dan gerust contact met ons op.

Voordelen Peugeot Partner leasen bij Regeljelease.nl

Wil jij een Peugeot Partner financial leasen zonder dat je vooraf de volledige aanschafprijs hoeft te betalen? Bij Regeljelease.nl helpen we je met advies op maat, zodat jij direct de weg op kan! Wij maken het mogelijk dat je de kosten van je gewenste Peugeot Partner kunt spreiden over ruim 72 maanden, waardoor je geld overhoudt voor andere belangrijke investeringen.

Bovendien:

  • Ben je direct economisch eigenaar van de bestelbus.

  • Profiteer je van fiscale voordelen.

  • Is het mogelijk om te leasen zonder jaarcijfers.

  • Heb je de bus direct op de balans staan.

Heb je al een leuke Peugeot Partner occasion op het oog of heb je specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij de beste leasedeal voor je kunnen regelen. 
Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.