We hebben 399 auto’s voor je gevonden

Skoda personenauto Financial Lease

Als je een Skoda wil financial leasen, heb je keuze uit meerdereoccasions die je kunt leasen. Hieronder vind je de benodigde informatie over de populairste Skoda modellen en waarom deze geschikt zijn voor jou als zakelijke gebruiker.

Skoda Fabia Financial Lease

De Skoda Fabia is een compacte en zuinige auto die ideaal is voor stadsritten en korte afstanden. Dit maakt de Fabia de perfecte keuze voor ondernemers die veel in de stad moeten rijden. Daarnaast is deze auto niet alleen zuinig, maar ook gemakkelijk te parkeren.

Ondanks het compacte formaat heeft de Skoda Fabia een modern design en biedt het veel comfort en ruimte. De Skoda Fabia is beschikbaar als hatchback en als stationwagen, waardoor voor iedere ondernemer wel een geschikt model beschikbaar is.

Bekijk Skoda Fabia financial lease deals

Skoda Octavia Financial Lease

De Skoda Octavia is een ruime en comfortabele auto met een strak design en een hoge mate van betrouwbaarheid. Dit maakt de auto een ideale keuze voor ondernemers die regelmatig lange afstanden afleggen en daarbij op zoek zijn naar een auto die betaalbaar is.

De Octavia is beschikbaar als sedan en als stationwagen en biedt veel ruimte en comfort voor lange afstanden, inclusief passagiers en bagage.

Bekijk Skoda Octavia financial lease deals

Skoda Karoq Financial Lease

De Skoda Karoq is een compacte SUV die ideaal is voor ondernemers die op zoek zijn naar een auto met een hogere instap en meer ruimte.

Deze Karoq is uitermate geschikt voor ondernemers die regelmatig langere afstanden moeten afleggen en daarbij comfortabel willen rijden. De Skoda Karoq heeft een modern en sportief design en biedt veel comfort en rijgemak, met daarbij de mogelijkheid om te kiezen voor vierwielaandrijving.

Bekijk Skoda Karoq financial lease deals

Skoda Kodiaq Financial Lease

De Skoda Kodiaq is een grote en ruime SUV die ideaal is voor ondernemers die veel ruimte nodig hebben voor inzittenden en bagage. Dit maakt de auto geschikt voor zakelijke rijders die veel onderweg zijn en comfortabel willen reizen (met collega’s).

De auto heeft een stoer design en biedt veel comfort en luxe, met ruimte tot 7 personen.

Bekijk Skoda Kodiaq financial lease deals

Skoda SuperB Financial lease

De Skoda SuperB is een luxe sedan met een ruim en comfortabel interieur. Het interieur heeft een strak design, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling van de auto. 

Ook biedt deze auto veel hoofd- en beenruimte zodat je comfortabel kan zitten. Dit maakt de SuperB populair onder zakelijke rijders die regelmatig afspraken hebben. 

Kortom, deze Skoda biedt veel comfort en rijgemak en is uitermate geschikt voor lange ritten.

Bekijk Skoda SuperB financial lease deals

3 voordelen van financial lease op een rij

Hieronder ontdek je de 3 voordelen van het financial leasen van een Skoda:

  1. Fiscale voordelen: Als je een Skoda gaat financial leasen kan je profiteren van fiscale voordelen, zoals de investeringsaftrek en de btw-teruggave.

  2. Geen grote investering in één keer: Wanneer je een Skoda gaat financial leasen hoef je geen grote investering in één keer te doen. Je verspreidt de investering namelijk over 12 tot 72 maanden.

    Hierdoor blijft er meer financiële ruimte over voor andere investeringen die bijdragen aan de groei van je bedrijf.

  3. Eigenaarschap: Je bent met financial lease direct economisch eigenaar van je gewenste Skoda. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om zelf te bepalen hoe en waar je de auto gebruikt.

Als ondernemer profiteer je met financial lease simpelweg van diverse voordelen. Naast het zakelijk leasen van Skoda’s hebben we nog veel meer topmerken in ons aanbod.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.