We hebben 96 auto’s voor je gevonden

Tesla personenauto financial leasen

Het financial leasen van een Tesla personenauto kan een slimme keuze zijn voor ondernemers die op zoek zijn naar een duurzame, stijlvolle en moderne auto.

Tesla is een vooruitstrevend merk op het gebied van elektrisch rijden. Daarom kiezen ook steeds meer ondernemers voor het leasen van een Tesla.

Het zakelijk leasen van een Tesla heeft meerdere voordelen.

Wij hebben de 3 belangrijkste pluspunten voor je uitgelicht.

  1. Stijlvol. Tesla personenauto’s staan bekend om hun stijlvolle en vooruitstrevende uiterlijk. Met een Tesla val je op en maak je ongetwijfeld indruk op jouw (potentiële) klanten en collega’s! 

  2. Fiscale voordelen. Bij een volledige elektrische auto zoals Tesla betaal je geen BPM. Daarnaast profiteer je van een verlaagde bijtelling en kun je gebruik maken van de Milieu-investeringsaftrek (MIA). 

  3. Voordeliger. Het financial leasen van een Tesla is vaak voordeliger ten opzichte van kopen. Dit komt omdat de gebruikskosten allemaal zijn doorberekend in je vaste maandprijs.

    Alleen de brandstofkosten zijn variabelen, maar met elektrisch rijden is dit een stuk lager ten opzichte van benzine of diesel. Bovendien profiteert je van meerdere fiscale voordelen wanneer je kiest voor elektrisch leasen.

Tesla personenauto’s zijn zeer populair bij ondernemers die elektrisch willen rijden, vanwege de milieuvriendelijkheid en fiscale voordelen.. Er zijn verschillende Tesla modellen op de markt die allemaal voorzien in specifieke behoeften van de zakelijke rijder.

Wij hebben hieronder de 3 populairste modellen voor je uitgelicht.

Tesla Model S

Tesla Model S is het eerste voertuig van Tesla dat de Europese markt betrad. Deze indrukwekkende Tesla kan ruim 600 kilometer afleggen op een volle accu. Voor je beeldvorming kan je op en neer van Groningen naar Eindhoven zonder dat je hoeft op te laden!

Daarnaast is Model S gebouwd voor snelheid. De technologie in dit model zorgt ervoor dat jij in 3,8 seconden van 0 naar 100 km/h gaat. 

De aandrijflijn en batterijtechnologie van de Tesla Model S staat garant voor prestaties, bereik en efficiëntie. Precies wat je als ondernemer nodig hebt. 

Het financial leasen van een Tesla Model S is waarmee jij indruk maakt op zakelijke prospects. Kortom, hét visitekaartje voor jouw onderneming! 

Tesla Model 3

De Tesla Model 3 staat bekend om zijn uitzonderlijke rijgedrag. Qua uiterlijk verschilt dit model niet veel met de Model S, maar wel als de vergelijking op rij-prestaties is.

Tesla Model 3 is bijvoorbeeld lichter dan zijn voorganger, de Model S. Dit voel je in alles terugkomen. Zo is deze Model 3 van Tesla wendbaarder en navigeert het uitstekend door bochten.

Ben je op zoek naar een veilige personenauto waar je comfortabel de weg mee op kan? Dan zit je met Model 3 goed. Het financial leasen van de Tesla Model 3 is mogelijk zonder dat je duizenden euro’s in één keer hoeft te investeren! 

Tesla Model X

De Tesla Model X is een grotere versie van de Tesla Model S. Met ruimte voor maar liefst 7 personen is dit model een zeer ruime elektrische personenauto. Ook kenmerkend voor de Model X is de hogere zit, waardoor het voelt alsof je in een SUV rijdt. 

De Model X is simpelweg te herkennen aan zijn robuuste formaat. De grote allrounder is geschikt voor het vervoeren van meerdere personen voor langere afstanden. Maak je veel kilometers en wil je met collega of klant comfortabel van A naar B reizen? 

Dan is het financial leasen van Tesla Model X geschikt voor jou.

Tesla Model Y

Het Y-model van Tesla is een compacte elektrische auto in het middensegment. Eén van de belangrijkste redenen waarom het Model Y zo populair is bij zakelijke gebruikers, zijn de ongelooflijke prestaties.

Dit heeft model Y te danken aan zijn innovatieve dubbele motor en vierwielaandrijving! Dit systeem zorgt voor het beste van twee werelden - krachtige acceleratie en nauwkeurige controle.

Deze mini-SUV van Tesla is een ruimte auto. Zo kunnen op de tweede rij de zitplaatsen ingeklapt worden, zodat flexibel met de ruimte omgegaan kan worden. Ideaal als je een keer onverwacht meubels, bagage of andere voorwerpen moet vervoeren.

Veilig en duurzaam is populair en helemaal van deze tijd. Kies daarom voor het zakelijk leasen van een Tesla Model Y

De 4 financial lease voordelen op een rij

Het financial leasen van een Tesla gaat gepaard met meerdere (fiscale) voordelen. Wij hebben hieronder de 4 belangrijkste lease voordelen op een rij gezet.

Voordeel 1: Lagere bijtelling. Elektrische auto’s zoals de Tesla kennen een lagere bijtelling ten opzichte van brandstof auto’s. Hierdoor bespaar jij maandelijks geld wat je kan gebruiken voor andere investeringen.

Voordeel 2: Geen BPM en MRB. De Nederlandse overheid steunt het gebruik van elektrische auto’s. Daarom betaal je geen BPM en zijn elektrische voertuigen vrijgesteld van Motorrijtuigenbelasting (MRB).

Voordeel 3: Milieu-investeringsaftrek. Kies je voor het financial leasen van een Tesla? Dan kun je de aanschaf van je nieuwe voertuig gedeeltelijk aftrekken van de fiscale winst.

Met de MIA-regeling kun je tot 45 procent van het investeringsbedrag in mindering brengen.

Voordeel 4: Geen grote investering: Bij financial lease hoef je niet direct een grote investering te doen om te rijden in een Tesla. Hierdoor houd je meer geld over om te investeren in andere zaken binnen jouw bedrijf.

Benieuwd naar ons volledige aanbod elektrische personenauto’s? Bekijk hier alle elektrische occasions die je kunt financial leasen.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.