We hebben 641 auto’s voor je gevonden

Volvo personenauto financial leasen

Volvo beschikt over diverse modellen die je bij ons kunt financial leasen. Hieronder hebben we de 5 populairste Volvo modellen voor je op een rij gezet.

Volvo V40

De Volvo V40 is een populaire personenauto die ideaal is voor zakelijk gebruik. Het is een compacte auto, maar biedt toch voldoende ruimte en comfort voor lange ritten.

Het model is zeer stijlvol en representatief, wat perfect past bij de behoeften van zakelijke rijders.

Als je een ondernemer bent die vaak onderweg is, dan kan de Volvo V40 de perfecte auto voor je zijn. Dankzij de compacte afmetingen van de auto is hij gemakkelijk te manoeuvreren en te parkeren in stedelijke gebieden.

Bekijk Volvo V40 financial lease deals

Volvo V60

De Volvo V60 is een populaire keuze onder zakelijke rijders die op zoek zijn naar een ruime, comfortabele en veilige personenauto.

Het model biedt genoeg ruimte voor zowel passagiers als bagage. Vanwege het lage brandstofverbruik en de lage CO₂-uitstoot is de Volvo V60 een zuinige en milieuvriendelijke auto.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en representatieve auto voor jouw bedrijf, is de Volvo V60 zeker het overwegen waard.

Bekijk Volvo V60 financial lease deals

Volvo XC40

De Volvo XC40 is een compacte en stoere SUV die ideaal is voor zakelijke rijders die op zoek zijn naar een auto die zowel stijlvol als praktisch is.

De XC40 biedt veel ruimte voor passagiers en bagage, terwijl het tegelijkertijd zuinig en milieuvriendelijk is.

Het model is voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van veiligheid en infotainment, waardoor je altijd veilig en verbonden op weg bent.

Bekijk Volvo XC40 financial lease deals

Volvo XC60

De Volvo XC60 is een ruime en luxe SUV die ideaal is voor zakelijke rijders die op zoek zijn naar een combinatie van comfort en veiligheid.

Dit model is niet alleen zuinig en milieuvriendlijk, maar biedt ook veel rruimte voor zijn passagiers en benodigde bagage.

Het is een betrouwbare auto met uitstekende rijeigenschappen. Zo kan je onbezorgd rijden met de nieuwste technologieën op het gebied van veiligheid en infotainment.

Bekijk Volvo XC60 lease deals

Volvo XC90

De Volvo XC90 is een grote en luxe SUV en is heel populair bij ondernemers die op zoek zijn naar een combinatie van comfort en stijl.

Ook met dit grote formaat en ruimte rijdt dit model zuinig en milieuvriendelijk. De kwaliteit die we van Volvo gewend zijn.

De XC90 is een ideale keuze voor zakelijke rijders die veel kilometers maken en comfort en luxe hoog in het vaandel hebben staan.

Bekijk Volvo XC90 lease deals

De 3 financial lease voordelen op een rij

Hieronder vind je 3 voordelen van het financial leasen van een Volvo:

Fiscale voordelen: Als ondernemer kun je profiteren van verschillende fiscale voordelen met financial lease. Voorbeelden zijn het terugvorderen van de BTW en de leasekosten aftrekken van de winst.

Geen grote investering nodig: Als je kiest voor financial lease, hoef je niet in één keer een groot bedrag te investeren. Je kan de totale investering namelijk verspreiden over 12 tot 72 maanden.

Dit betekent dat je meer financiële ruimte overhoudt om te investeren in andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

Flexibiliteit: Financial lease biedt ook de nodige flexibiliteit. Je kunt bijvoorbeeld zelf de looptijd van het leasecontract bepalen en je kunt kiezen uit verschillende modellen en uitvoeringen van de Volvo.

Dit betekent dat je de auto precies kunt afstemmen op jouw wensen en behoeften als ondernemer. Daarnaast kun je ook kiezen voor extra opties en accessoires om de auto nog beter af te stemmen op jouw zakelijke behoeften.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.