Fiat Ducato Bakwagen Leasen

Ontdek hier alles over de Fiat Ducato Bakwagens

De Fiat Ducato heeft naast de gesloten bestelbussen ook bakwagens op de markt. Bij deze bakwagens staat de laadruimte (de ‘bak’) op het chassis gemonteerd, terwijl de laadruimte van een gesloten bestelbus onderdeel is van het geheel en vaak vanaf de cabine toegankelijk is. 

Het voordeel van een aparte bak is dat deze meer opslag kan bieden, of de mogelijkheid heeft om gekoeld te worden. 

  • Eenvoudig laden en lossen.

  • Betrouwbaar en praktisch.

  • Totaal toegestaan gewicht: 1000 kg

Ben jij als ondernemer geïnteresseerd geraakt in het financial leasen van een Fiat Ducato bakwagen? Lees op deze pagina dan alles over de mogelijkheden van onze betrouwbare Ducato Bakwagens!

1. Ducato Bakwagen met Laadklep

Ondernemers kiezen voor een bakwagen om gemakkelijk te kunnen laden en lossen. Ook de Fiat Ducato Bakwagen heeft een beweegbaar platform als laadklep, en is dus ideaal voor het in en uit laten van zware goederen.  

1. 1 Wat zijn de 3 grootste voordelen van een Ducato met Laadklep?

Makkelijk laden. Door gebruik te maken van een Ducato met laadklep vergemakkelijkt dat het werk met in-en uitladen aanzienlijk. Omdat het beweegbare platform deze arbeid voor zijn rekening neemt bespaart dat jou schouder, arm en andere blessures.

Efficiënte tijd besparing. Door gebruik te maken van het grote laadplatform scheelt het veel tijd om je goederen in en uit te laden. Hierdoor loop je geen vertraging op en kan je in dezelfde tijd meer klussen voltooien.

Toegankelijk voor elke ondergrond. De laadklep beweegt tijdens het laden en lossen horizontaal op en neer. Tijdens deze beweging staat de klep een marge toe in de hoek van deze beweging. Hierdoor staan je goederen altijd recht op de laadklep, zelfs op een kleine helling of oneffen ondergrond.

Wil je meer weten over de Fiat Ducato Bakwagen, of ben je al geïnteresseerd?

Ontdek dan hier onze voorraad betrouwbare Bakwagens

2. Fiat Ducato Bakwagen Laadvermogen

Je hebt met een Fiat Ducato bakwagen met laadklep het vermogen om 965 kg te vervoeren op kenteken (aluminium lichtgewicht opbouw). Zodra je de laadklep vervangt voor 2 achterdeuren neemt het vermogen toe naar maar liefst 1.000 kg.

3. Ducato Bakwagen financial leasen

Bij Regeljelease.nl is het mogelijk om een betrouwbare bakwagen te (financial) leasen. Wekelijks helpen we ondernemers aan een bakwagen voor hun bedrijf. Al deze bakwagens zijn rijklaar, wat betekent dat ze met zorg zijn gecontroleerd op alle onderdelen.

Bekijk onze voorraad Bakwagens

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.