Fiat Ducato Dubbele Cabine

Naast de standaardvariant van de Fiat Ducato is deze populaire bus ook beschikbaar met een Dubbele Cabine. Deze Fiat Ducato Dubbele Cabine maakt het mogelijk om personen- en goederenvervoer te combineren.

Ook biedt deze Ducato Dubbele Cabine maar liefst 5 á 6 zitplaatsen en heeft de Italiaanse bus tot 4,0m3 laadruimte!

Veel ondernemers kiezen voor het Financial Leasen van een Fiat Ducato Dubbele Cabine, vanwege zijn oplossing om personen- en goederenvervoer te combineren en natuurlijk de luxe voorzieningen!  

Voordelen Fiat Ducato Dubbele Cabine: 

  • zitplaatsen voor 5 á 6 personen

  • tot 10,5 m3 laadruimte

  • tot 3500 kg laadgewicht!

Ben jij geïnteresseerd in de vele voordelen die een Fiat Ducato Dubbele Cabine te bieden heeft? Bekijk dan hier waarom deze bus zo populair is voor ondernemers! 

1. Wat is een Fiat Ducato dubbele cabine?

Een Fiat Ducato Dubbele Cabine is een bestelbus die beschikt over een extra rij zitplaatsen in vergelijking met de Fiat Ducato Enkele Cabine. De Ducato Dubbele Cabine biedt daarom tot wel 5 á 6 zitplaatsen.

Dit maakt deze Fiat Ducato Dubbele Cabine handig voor bijvoorbeeld professionals in de bouw en techniek die met meerdere mensen naar een klus toe willen rijden.

Kort samengevat heeft de Ducato Dubbele Cabine:

  1. 5 á 6 zitplaatsen ter beschikking

  2. tot maar liefst 10,5 m3 laadvolume

  3. comfortabele uitrustingen voor lange ritten

Ben jij  al overtuigd van de Fiat Ducato Dubbele Cabine? Bekijk dan hier onze lease voorraad Fiat Ducato Dubbele Cabines.

Fiat Ducato Dubbele Cabine

Een Fiat Ducato Dubbele Cabine is ideaal om goederen- en personenvervoer mee te combineren. Naast het carpoolen voor projecten met je collega’s, kan je de praktische Fiat Ducato ook inzetten voor leuke uitjes met vrienden en/of familie.

Daarnaast heb je nog ruimte voor benodigde materialen (10,5 m3 laadruimte). Kortom: een handige bestelbus voor je transport!

Het is goed om erover na te denken waarvoor jij de Fiat Ducato wilt inzetten zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. 

Als je niet extra plek nodig hebt voor inzittenden en maximale laadruimte nodig hebt, dan is een Fiat Ducato Enkele Cabine de ideale oplossing.

2. Aandachtspunten Fiat Ducato Dubbele Cabine

Als ondernemer wil je natuurlijk rijden in een Fiat Ducato Dubbele Cabine die volledig voldoet aan jouw verwachtingen. Daarom is het goed om je eigen verachtingen in kaart te brengen en te bedenken waar jouw behoeften liggen.

Hieronder hebben we uiteengezet waar je op moet letten.

3 aandachtspunten Fiat Ducato Dubbele Cabine:

  1. Laadruimte. Maak eerst duidelijk wat je gaat vervoeren in je Fiat Ducato  Dubbele Cabine. Als dit duidelijk is kan je een inschatting maken van de benodigde laadruimte en zitplaasten.  

  2. Verbruik. Door verschil in brandstof verbruik per variant is het belangrijk om goed aandacht te besten aan de brandstofkosten per type. Dit om te voorkomen dat je te veel uitgeeft aan brandstofkosten. 

  3. Luxe. Om dat je veel tijd doorbrengt in je bestelwagen is het goed om na te denknen over de voorzieningen van je Ducato. Denk aan mogelijkheden als airco, beenruimte en radio.  

Heb jij hulp nodig bij het uitzoeken van je Ducato? Neem dan gerust hier contact met ons op.

3. Fiat Ducato Dubbele Cabine Financial Lease

Bij Regeljelease.nl hebben we rijklare Fiat Ducato Dubbele Cabine occasions op voorraad. Dit betekent dat je iedere dag bij ons terecht kan voor advies voor je gewenste Ducato Dubbele Cabine en gemiddeld binnen 72 uur de weg op kan!

Bekijk hier onze lease voorraad Fiat Ducato Dubbele Cabines

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.