Ford Transit Courier Afmetingen

De Ford Transit Courier is een van de kleinste bestelbussen op de markt. Dit maakt de Transit Courier de ideale oplossing voor ondernemers die wendbaar moeten zijn en maximaal 2,3 kuub laadruimte nodig hebben.

Benieuwd naar de verschillende afmetingen van de Ford Transit Courier? Je leest op deze pagina alles over de afmetingen van een Transit Courier.

  • L staat voor Lengte van Transit Courier.

  • H staat voor Hoogte van Transit Courier.

  • Getallen achter de L en H nemen toe met iedere verlenging en/of verhoging.

Hoe moet ik de afmetingen van een Ford Transit Courier aflezen?

De afmetingen van een bedrijfswagen worden altijd aangeduid met een L/H-combinatie. In het voorbeeld hiernaast laten we zien hoe je de afmetingen van een bus kunt aflezen. We hebben in het voorbeeld hieronder een Ford Transit gebruikt, omdat de Ford Transit Courier niet meerdere L/H-combinaties heeft.

Voorbeeld:

De ‘l’ staat voor lengte en de ‘h’ voor hoogte van de Transit Met iedere verhoging en/of verlenging nemen de getallen achter de l en h dus toe.

Voor je beeldvorming is een Transit Connect l1h2 dus even lang als de l1h1 Transit Connect, maar wel een slagje hoger. De l1h1 is op zijn beurt weer net zo hoog als de l2h1, maar weer een maatje minder lang.

Als we het hebben over een Ford Transit Connect l1h1, dan spreken we altijd over het standaardformaat van deze bus. Het is alleen wel belangrijk om te weten dat de afmetingen van een l1h1 bus per merk en model kunnen verschillen.

Afmetingen laadruimte Ford Transit Courier

De Ford Transit Courier is qua omvang de kleinste bestelbus van Ford. Zo heeft deze variant tot 2,3 kuub laadruimte beschikbaar. Dit maakt de Transit Courier erg populair onder koeriers die rijden in het drukke stadsverkeer, maar ook voor andere ondernemers die wendbaar moeten zijn.

Hieronder kan je de afmetingen aflezen van een Ford Transit Courier (2014 - heden):

L1/H1
Wielbasis (mm) 2489
Lengte achteroverbouw (mm) 849
Lengte voertuig (mm) 4157
Lengte laadruimte (mm) 1620
Breedte laadruimte (mm) 1488
Tussen de wielkasten (mm) 1012
Hoogte laadruimte (mm) 1244
Hoogte voertuig (mm) 1770
Laadvolume (m3) 2,3

Ford Transit Courier Leasen

Ben je op zoek naar een Ford Transit Courier met de juiste afmetingen voor je werkzaamheden? Wij helpen je graag verder! Neem hier gerust contact met één van onze specialisten en binnen 10 minuten weet je precies wat je nodig hebt!

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.