Peugeot Bedrijfswagens Afmetingen

Peugeot heeft 4 verschillende bedrijfswagens op de markt. Zo heeft Peugeot een mini, compacte, middelgrote en grote bedrijfswagen in het assortiment die allemaal bekend staan als betrouwbaar en tegelijkertijd relatief voordelig zijn.

  • Peugeot Bipper - mini bus

  • Peugeot Partner - compacte bus

  • Peugeot Expert - middelgrote bus

  • Peugeot Boxer - grote bus

Kortom, de Peugeot bedrijfswagens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en carrosseries. Of je nou koerier, timmerman of winkelier bent: Peugeot heeft altijd een bus die past bij jouw klus.

Ontdek de bedrijfswagens van Peugeot

Wil jij een bestelbus financial leasen van Peugeot? Dan heb je als ondernemer de keuze uit meerdere varianten die als oplossing dienen voor je specifieke situatie.

Je hebt de keuze uit verschillende motoren, laadruimte variërend van 2 tot 17+ kuub en meerdere carrosserie opties zoals enkele cabine, dubbele cabine en een bakwagen...

Benieuwd naar de bestelbussen van Peugeot? Lees dan deze pagina, waar we je informeren over de Bipper, Partner, Expert en Boxer!PEUGEOT BIPPER Afmetingen

De Peugeot Bipper is de mini bestelbus van Peugeot. Deze bus valt in de categorie mini-van en behoort tot de kleinste bussen in zijn klasse. Erg handig wanneer je als ondernemer tot 2 kuub laadruimte nodig hebt en veelal rijdt in nauwe steegjes en andere plekken waar je weinig draairuimte hebt.Meer weten over deze praktische bus?

PEUGEOT PARTNER Afmetingen


De Peugeot Partner is een bestelwagen van het Franse automerk Peugeot. De Partner is ontworpen in samenwerking met Citroën; de versie van Citroën heet Berlingo. Zowel onderhuids als qua uiterlijk zijn beide bestelwagens identiek.

Ben jij nieuwsgierig naar de afmetingen van deze bus?Peugeot Expert Afmetingen


De Peugeot Expert is qua omvang de op één na grootste bus van Peugeot. Een bus met veel laadruimte ter beschikking. De grootste Peugeot Expert (L3) heeft bijvoorbeeld ruim  6,1 kuub laadvolume beschikbaar.

De afmetingen van een Peugeot Expert zijn dan ook populair onder ondernemers zoals koeriers en vakmensen (die goederen- en personenvervoer combineren). Bovendien blijf je met een Peugeot Expert wendbaar in de drukte en in smalle straatjes.

Benieuwd naar de afmetingen van een Peugeot Expert?

Peugeot Boxer Afmetingen

De Peugeot Boxer is qua omvang de grootste bus van Peugeot en heeft tevens het meeste laadruimte voor jou als ondernemer. Zo heeft de grootste Peugeot Boxer L4H3 maar liefst 17 kuub laadvolume!

De aanwezige laadruimte maakt de Peugeot Boxer uitermate geschikt voor ondernemers die veel goederen of materiaal moeten vervoeren.

Nieuwsgierig naar de afmetingen van deze betrouwbare Boxer?Bedrijfswagen van Peugeot financial leasen?

Bij Regeljelease.nl kan je terecht voor het financial leasen van Peugeot bedrijfswagens. Bovendien zijn alle modellen op voorraad rijklaar.

Dit betekent:

  • dat alle Peugeot bussen minimaal 6 maanden APK hebben.

  • dat alle onderdelen zijn gecontroleerd.

  • dat de olie en vloeistoffen op peil zijn.

  • dat de bedrijfswagen te naam wordt gesteldBen je geïnteresseerd in financial leasen van een bedrijfswagen van Peugeot? Neem dan hier contact met ons op en we helpen je verder!

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.