Renault Bedrijfswagens Afmetingen

Veel ondernemers kiezen voor een bedrijfswagen van het Franse Renault. Zo staan de bussen van Renault bekend als erg betrouwbaar,is de prijs-kwaliteitsverhouding hoog en heb je keuze uit verschillende afmetingen.

Zo heeft Renault maar liefst 3 type bedrijfswagens op de markt.

1. Renault Kangoo - kleine bus
2. Renault Trafic - middelgrote bus
3. Renault Master - grote bus

RENAULT KANGOO Afmetingen

De Renault Kangoo bestelbus werd in 1997 voor het eerst gepresenteerd als opvolger van de Renault Express en is sindsdien niet meer weg te denken van de Nederlandse wegen

Deze compacte bus combineert comfort met handige rij-functionaliteiten en is ook nog eens erg zuinig. Een ideale bus voor ondernemers die veel rijden in het stadsverkeer waar weinig draairuimte is. Meer weten over deze handige bus?

RENAULT TRAFIC Afmetingen

De Renault Trafic is de middenklasse bus van Renault. Ideaal voor ondernemers die wendbaar moeten zijn, maar ook veel laadruimte nodig hebben. Van deze praktische bus zijn er maar liefst 50 verschillende versies op de markt.

Bovendien heeft de Renault Trafic een variant op de markt met de langste laadruimte in zijn klasse!

Ben jij geïnteresseerd in deze multifunctionele bus?

RENAULT MASTER Afmetingen

De Renault Master is de grootste bestelbus van Renault. Daarna komt de Renault Trafic en de kleinste bus gaat door het leven als Renault Kangoo. De Master werd voor het eerst gepresenteerd in 1980 en sindsdien is ook deze populaire bus niet meer weg te denken van de Nederlandse wegen.

Geïnteresseerd in deze bus met zeeën aan laadruimte?

Bestelbus van Renault financial leasen?

Bij Regeljelease.nl kan je terecht voor het financial leasen van Renault bedrijfswagens. Bovendien zijn alle modellen op voorraad rijklaar.

Dit betekent:

  • dat alle Renault bussen minimaal 6 maanden APK hebben.

  • dat alle onderdelen zijn gecontroleerd.

  • dat de olie en vloeistoffen op peil zijn.

  • dat de bedrijfswagen te naam wordt gesteld.

Ben je geïnteresseerd in financial leasen van een bedrijfswagen van Renault? Neem dan hier contact met ons op en we helpen je verder!

Ontdek de bestelbussen van Renault

Wil jij een bestelbus financial leasen van Renault? Dan heb je als ondernemer keuze uit meerdere soorten en maten die als oplossing dienen voor je werkzaamheden.

Zo heb je keuze uit verschillende motoren, laadruimte variërend van 3 kuub tot 18+ kuub en meerdere carrosseries zoals een bakwagen, dubbele cabine of open laadbak..

Benieuwd naar de bestelbussen van Renault? Lees dan deze pagina, waar we je informeren over de Kangoo, Trafic en Master!

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.