Toyota Bedrijfswagens Afmetingen

Toyota heeft 2 verschillende bedrijfswagens op de markt. Zo heeft Toyota een compacte en een middenklasse bedrijfswagen op de markt.

De bedrijfswagens van Toyota op volgorde (klein naar groot):

  • Toyota ProAce City - compacte bus

  • Toyota ProAce - middenklasse bus


De praktische Toyota bedrijfswagens zijn dus verkrijgbaar in 2 varianten om te Financial Leasen. Dit betekent voor jou als ondernemer dat je keuze hebt uit een compacte bestelbus met 3,3 tot 3,9 kuub laadruimte en een middenklasse bus met tot wel 6,1 kuub beschikbaar!

Toyota ProAce City Afmetingen

De Toyota ProAce City is de compacte bedrijfswagen van Toyota. Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden, is dit model uitermate geschikt in het stadsverkeer. Daarnaast heeft de ProAce City tot maar liefst 3,9 kuub laadvolume.Wil je meer weten over de afmetingen van de Toyota ProAce City?

Toyota ProAce Afmetingen

De Toyota ProAce valt in een soort tussencategorie als we het hebben over de afmetingen. Zo heeft de standaardvariant 4,6 kuub laadruimte, terwijl de grootste maar liefst 6,1 kuub ter beschikking heeft.

Ben jij nieuwsgierig naar de afmetingen van de Toyota ProAce?

Bedrijfswagen van Toyota financial leasen?


Bij Regeljelease.nl kan je terecht voor het financial leasen van betrouwbare Toyota bedrijfswagens. Bovendien zijn alle modellen op voorraad rijklaar.

Dit betekent:

  • dat alle onderdelen zijn gecontroleerd.

  • dat de olie en vloeistoffen op peil zijn.

  • dat de bedrijfswagen te naam wordt gesteld.

Ben je geïnteresseerd in het financial leasen van een bedrijfswagen van Toyota? Neem dan hier contact met ons op en we helpen je verder!

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.