Volkswagen Caddy Combi

De Volkswagen Caddy Combi is een super handige privé bestelwagen (personenauto). Deze Caddy Combi wordt veelvuldig geprezen vanwege zijn comfort, ruimte en modieuze uitstraling. Dit maakt deze Caddy Combi met geel kenteken perfect voor jouw personen- en goederenvervoer.

Bovendien is er ook nog een grotere variant van de Volkswagen Caddy Combi met extra laadruimte en plaats voor inzittenden:

Volkswagen Caddy Combi Maxi

Wil jij de Volkswagen Caddy Combi (maxi) zelf ervaren? Lees dan hier alle voordelen van deze praktische personenauto en ontdek de gemakken!

✔️ Handig voor het vervoeren van mensen en goederen

✔️ Comfortabel, ruim en verrassend hoog

✔️ Verkrijgbaar met geel kenteken

1. Volkswagen Caddy als personenauto

De Volkswagen Caddy heeft de afgelopen jaren meerdere gedaantes aangenomen. Zo heeft de Caddy sinds 2003 de personenauto variant op de markt onder de noemer Volkswagen Caddy Combi

Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden combineert deze Caddy Combi zowel personen- als goederenvervoer.

Afmetingen/gewichten
Bandenmaat 195/65 R15
L x B x H 4.506 x 1.793 x 1.822 mm
Wielbasis 2.682 mm
Massa leeg 1.371 kg
Max. aanh. gew. 1.100 kg
Inh. bag. ruimte 750 l
Tankinhoud 55 l

De Volkswagen Caddy Combi is multi-functioneel. Zo kan je de achterbank er bijvoorbeeld volledig uithalen, waardoor je tot maar liefst 3.030 liter bagageruimte beschikbaar hebt. Daarnaast is het met de grote achterklep eenvoudig om bagage in- en uit te laden.

2. Volkswagen Caddy Combi Leasen

Zie jij jezelf al rijden in een mooie Volkswagen Caddy Combi? Wij helpen je graag verder! Neem hier gerust contact met één van onze specialisten en binnen 10 minuten weet je alles over deze multi-functionele Caddy!

Neem contact op over de Caddy Combi

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.