Volkswagen Caddy Dubbele Cabine

Wil jij personen- en goederenvervoer combineren? Dan is een Volkswagen Caddy Dubbele Cabine dé praktische oplossing! De Volkswagen Caddy is namelijk dé compacte bus van Volkswagen en een begrip in de wereld van bestelbussen!

Veel ondernemers kiezen voor het Financial Leasen van een VW Caddy dubbele cabine, vanwege zijn praktische afmetingen en rijcomfort. 

Voordelen Volkswagen Caddy Dubbele Cabine: 

  • eenvoudig meer personen vervoeren

  • tot wel 2,5 kuub voor goederenvervoer

  • Absolute rijcomfort

Benieuwd naar de voordelen van een Volkswagen Caddy Dubbele Cabine? Ontdek hier waarom deze bus zo populair is op de Nederlandse wegen!

1. Wat is een Volkswagen Caddy dubbele cabine?

Een Volkswagen Caddy Dubbele Cabine is een bestelbus met een extra rij zitplaatsen ten opzichte van Enkele Cabine. Dit maakt een Caddy Dubbele Cabine handig voor bijvoorbeeld koeriers of professionals in de bouw en techniek die personen en goederen moeten vervoeren.

De Volkswagen Caddy Dubbele Cabine heeft:

  1. een extra rij zitplaatsen 

  2. laadruimte voor goederen

  3. een comfortabel interieur voor lange ritten

Veel ondernemers die als bouw & techniek werken, kiezen voor een VW Caddy Dubbele Cabine, omdat er zitplaatsen zijn voor een heel team (5-personen). Daarnaast is er het laadvermogen maar liefst 1040 kilogram.

Ook kan je besparen op brandstofkosten, omdat je niet met meerdere bussen naar een klus hoeft te rijden. 

Volkswagen Caddy Dubbele Cabine

Een Volkswagen Caddy Dubbele Cabine is geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik. Naast het carpoolen voor projecten met je collega’s, kan je de handige Caddy natuurlijk ook inzetten voor leuke roadtrips met je familie.

Daarnaast heb je nog zeeën aan ruimte voor bagage of ander materiaal. De Volkswagen Caddy Dubbele Cabine heeft simpelweg alles om met een groep van A naar B te gaan!

Als je niet van plan bent om personen te vervoeren en maximale laadruimte nodig hebt, dan is een Volkswagen Caddy Enkele Cabine de ideale oplossing.

Conclusie:een Volkswagen Caddy Dubbele Cabine is ideaal voor zowel personen- als goederenvervoer, terwijl de enkele cabine zich weer uitstekend leent voor goederenvervoer

3. Aandachtspunten Volkswagen Caddy Dubbele Cabine?

Je wil natuurlijk rijden in een Volkswagen Caddy Dubbele Cabine die je wensen vervult. Daarom is het belangrijk om je behoeften in kaart te brengen, zodat je straks niet de verkeerde keuze maakt …

Geen zorgen! Wij vertellen je precies waar je op moet letten.

3 aandachtspunten oriëntatieproces van Volkswagen Caddy Dubbele Cabine:

  1. Laadruimte: Bepaal allereerst wat je precies gaat vervoeren in je Volkswagen Caddy Dubbele Cabine. Zodra je dit weet, kan je een inschatting maken van de benodigde laadruimte en zitplaatsen.

  2. Verbruik: Het verbruik van een Volkswagen Caddy Dubbele Cabine kan verschillen per variant. Door hier extra aandacht aan te geven, kan je voorkomen dat je straks vele euro’s te veel uitgeeft aan brandstof.

  3. Luxe: Als ondernemer ga je waarschijnlijk veel tijd spenderen in je Volkswagen Caddy. Daarom is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan zaken als beenruimte, aanwezigheid van airco en op de kwaliteit van het interieur te letten

4. Volkswagen Caddy Dubbele Cabine Financial Lease

Bij Regeljelease.nl hebben we rijklare Volkswagen Caddy dubbele cabine occasions op voorraad. Dit betekent dat je iedere dag bij ons terecht kan voor advies voor je gewenste Caddy Dubbele Cabine en gemiddeld binnen 72 uur de weg op kan!

Bekijk hier onze lease voorraad Volkswagen Caddy Dubbele Cabines

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.