Volkswagen Caddy Koelwagen

Vervoer je goederen precies op temperatuur in een compacte Caddy koelwagen!

De Alom bekende Volkswagen Caddy heeft ook een koelwagen op de markt. Deze compacte bestelbus is ideaal als je op een comfortabele manier goederen wil vervoeren zonder derving of andere ongemakken.

Alle Volkswagen Caddy koelwagens zijn uitgerust met geavanceerde koel- en vriessystemen en een betrouwbaar afwateringssysteem. Mocht je een lekkende lading hebben, dan is dat probleem voorgoed opgelost!

3 redenen waarom ondernemers kiezen voor een Caddy met koeling?

  1. Nachtkoeling mogelijkheid

  2. Betrouwbaar Afwateringssysteem 

  3. Comfortabel en Hygiënisch afgewerkt

Benieuwd waarom ondernemers vaak kiezen voor een Volkswagen Caddy Koelwagen? Je ontdekt het op deze pagina!

1. Volkswagen Caddy met koeling

Als je temperatuurgevoelige goederen vervoert zoals fruit, vlees of bloemen, is het belangrijk dat je een betrouwbaar koel- en/of vriessysteem hebt. Je wil je klanten natuurlijk niet teleurstellen met derving of minder verse producten.

Daarom is de Volkswagen Caddy Koelwagen in het leven geroepen. Deze koelwagen is naadloos afgewerkt en voorzien van een afwateringssysteem voor lekkende lading.

Ook zijn de Volkswagen Caddy koelwagens HACCP-gecertificeerd en desgewenst ATP-gecertificeerd.

Ben jij aan het oriënteren voor een Volkswagen Caddy met koeling? Dan adviseren we je om eerst naar de kenmerken van de koelwagen te kijken.

Je wil straks namelijk niet wegrijden in een koelwagen die niet de juiste temperaturen kan bereiken…

Wat voor de meeste geïnteresseerden belangrijk is:

1. Op temperatuur. Het is ontzettend belangrijk dat goederen onder de juiste temperatuursomstandigheden worden vervoerd. Anders krijg je te maken met derving en daarbijbehorende ongemakken. Kijk dus goed naar de kenmerken van het koelsysteem.


2. Betrouwbaar afwateringssysteem. Een betrouwbaar afwateringssysteem is onmisbaar in een VW koelwagen. Je wil namelijk tijd en geld besparen op onnodige schoonmaakwerkzaamheden door lekkende producten.

Daarom hebben wij alleen maar Caddy’s met koeling op voorraad die zijn geïnspecteerd door betrouwbare partners. Bovendien geven wij alle benodigde informatie over de koelwagen Ontdek Volkswagen Caddy koelwagens.

2. Drie Aandachtspunten Volkswagen Caddy Koelwagen

1. Isolatie VW Caddy met koeling

Een goede isolatie van je Caddy koelwagen is onmisbaar. Hiermee bespaar je tijd tijdens het schoonmaken van de ruimte en het is tenslotte ook nog eens hygiënisch.

2. Afwateringssysteem VW Caddy met koelwagen

Als je producten vervoert die vocht verliezen, dan is een afwateringssysteem een must.

Dit geavanceerde systeem zorgt ervoor dat water uit de laadruimte gaat waardoor je dit niet handmatig zelf hoeft te doen.
3. Verbruik Caddy Koelwagen.

Het verbruik van een koelwagen kan sterk verschillen per merk en model. Kijk daarom goed naar de zuinigheid van je gewenste model voordat je een beslissing neemt. Deze tip bespaart je simpelweg geld!

3. Volkswagen Caddy Koelwagen voordelen

Een Caddy met koeling heeft als doel om kwetsbare goederen te vervoeren zonder derving of kwaliteitsverlies. Dit betekent dat de koel- en/of vriessystemen optimaal moeten functioneren.

De minste of geringste schommelingen in temperatuur kunnen namelijk al zorgen voor derving…

Goederen die temperatuur-gecontroleerd getransporteerd moeten worden:

  • fruit

  • vlees en groente

  • medicijnen

  • bloemen en planten

  • ijs

Koelwagens zijn toepasselijk voor ondernemers uit verschillende industrieën. Zo hebben cateringbedrijven vaak een koelwagen nodig, maar ijsverkopers, supermarkten en bakkers natuurlijk ook!

4. Andere Populairste koelwagens

1. Mercedes Sprinter Koelwagen. De Mercedes Sprinter Koelwagens zijn veelzijdig en comfortabel. Dit betekent dat je uiteenlopende goederen kunt vervoeren in de koelwagens van Caddy: vis, fruit, groente, medicijnen, bloemen …

Ontdek Sprinter Koelwagens

2. Renault Master Koelwagen. De Master koelwagen is beschikbaar met een koel- en vriesinrichting. Dit biedt jou de mogelijkheid om zowel diepgevroren goederen te vervoeren als producten die gekoeld of op kamertemperatuur moeten blijven.

Ontdek Renault Master Koelwagens

3. Volkswagen Caddy koelwagen. Ook de compacte Volkswagen Caddy heeft een koelwagen op de markt. Je bent mobiel in het drukke verkeer, hebt beschikking over veiligheidsfuncties en er zit een regelbaar temperatuurprogramma in!

Bekijk hier al onze koelwagens


Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.