Volkswagen Crafter Bakwagen Leasen

Kom hier alles te weten over de Volkswagen Crafter bakwagens

Volkswagen Crafter heeft naast bestelbussen ook meerdere bakwagens op de Nederlandse markt. Koeriers en andere vakmensen die meer laadruimte nodig hebben (dan beschikbaar in bestelbus) kiezen dan ook vaak voor deze betrouwbare Crafter bakwagen.

Zo hebben veel professionals zoals verhuizers, koeriers en outlet bedrijven niet genoeg laadruimte in een Crafter bestelbus. Voor deze ondernemers is een Volkswagen Crafter Bakwagen praktischer dan een gesloten bestelwagen en geschikter dan een vrachtwagen.

Ben jij geïnteresseerd in het financial leasen van een VW Crafter bakwagen? Bekijk dan hieronder onze voorrraad Volkswagen Crafter Bakwagens 

1. Crafter Bakwagen met Laadklep

Als je regelmatig grote lading moet vervoeren en europallets moet verschuiven met de pompwagen, dan is een laadklep super praktisch. De Volkswagen Crafter Bakwagen heeft ook een variant met een laadklep. Het doel van deze Crafter Bakwagen met laadklep is dan ook om eenvoudiger te laden en lossen.

1. 1 Wat zijn de 3 grootste voordelen van een Crafter met Laadklep?

De 3 grootste voordelen van een Crafter met Laadklep:

Je voorkomt fysieke klachten. Een crafter met laadklep neemt het zware in en uitladen voor zijn rekening. Het beweegbare platform zorgt ervoor dat je als ondernemer geen risico meer loopt op onnodige blessures tijdens het tillen van zware lading.

Sneller laden en lossen. De VW crafter met Laadklep beschikt over een groot laadplatform. Hierdoor is het mogelijk om in korte tijd veel goederen in of uit je bestelbus te laden.

Flexibiliteit.Tijdens het laden en lossen beweegt de laadklep verticaal omhoog en omlaag. Echter is er een marge in de hoek van de klep, dit zorgt ervoor dat je lading altijd recht staat en iedere ondergrond geschikt is om stabiel in en uit te laden.

Ben jij op zoek naar een Crafter bakwagen met laadklep of een ander model? Bekijk dan onze voorraad.

2. VW Crafter Bakwagen Laadvermogen

Je hebt met een Fiat Ducato bakwagen met laadklep het vermogen om 900 kg te vervoeren op kenteken (aluminium lichtgewicht opbouw). Zodra je de laadklep vervangt voor 2 achterdeuren neemt het laadvermogen toe naar maar liefst 1.075 kg.

Bovendien is de Crafter Bakwagen verkrijgbaar met een inhoud van ruim 23,5 m3.

3. Crafter Bakwagen financial leasen

Bij Regeljelease.nl kan je als ondernemer een jong gebruikte Volkswagen Crafter bakwagen financial leasen. Wekelijks helpen we ondernemers aan een bakwagen voor hun bedrijf.

Al deze Crafter bakwagens zijn dan ook met zorg ingekocht bij betrouwbare partners en erkende leasemaatschappijen. Deze bakwagens zijn rijklaar, wat betekent dat ze met zorg zijn gecontroleerd op alle onderdelen.

Bekijk onze voorraad Bakwagens

4. Veelgestelde vragen over Crafter Bakwagen

Welk Rijbewijs heb ik nodig voor een VW Crafter Bakwagen?

Om in een bakwagen te rijden heb je een zogenoemd standaard rijbewijs nodig, ook wel rijbewijs B genoemd. Met dit rijbewijs mag je een totaalgewicht van maximaal 3.500 kg vervoeren. Wil je meer dan 3.500 kg vervoeren, dan heb je een Rijbewijs C nodig.

Wat is het voordeel van een Bakwagen?

De bakwagen kan gezien worden als een kleine variant van een vrachtwagen, maar beschikt over een grotere en praktischere laadruimte dan een gesloten bestelwagen. Zo bestaat een bakwagen uit de laadruimte (de ‘bak’) en een cabine die samen op één chassis gemonteerd zijn. 

Kan ik ook een VW Crafter bakwagen leasen bij Regeljelease.nl?

Ja, het is mogelijk om een bakwagen te financial leasen bij ons. Door te financial leasen profiteer je van veel fiscale voordelen terwijl jij direct eigenaar bent van de bakwagen. Neem hier contact met ons op om de opties te bespreken.

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.