Financial Lease met Findio

Ben je als ondernemer op zoek naar een flexibele en betrouwbare partner voor het financial leasen van je voertuig of bedrijfsmiddel? 

Regeljelease.nl helpt je graag met het vinden van de beste financial lease-oplossingen. 

Dit doen we samen met Findio, een expert in financial leasing. Findio biedt op maat gemaakte lease-oplossingen voor een breed scala aan ondernemers:

  • Gevestigde bedrijven

  • Zzp’ers 

  • Mkb’ers 

  • Startende ondernemers (vanaf 1 jaar)

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je de financial lease regelen voor je bedrijfsvoertuig of bedrijfsmiddel? Neem dan direct contact op.


Over Findio

Findio is een gerenommeerde naam in de financiële sector. Ze zijn onderdeel van CA Auto Finance Nederland B.V. en hebben al meer dan 50 jaar ervaring in de automotive. Sinds 2007 zijn ze ook gespecialiseerd in het aanbieden van financial lease oplossingen voor ondernemers. 

De benadering van Findio is gericht op flexibiliteit en klantgerichtheid, waarbij duidelijke communicatie en het belang van de klant centraal staan. 

Bij alles wat Findio doet zijn de behoeften, wensen en situatie van de klant het uitgangspunt. Dit maakt Findio tot een betrouwbare en toegankelijke partner voor ondernemers in verschillende stadia en sectoren.

Van startende ondernemers naar zzp’ers tot gevestigde ondernemers die op zoek zijn naar flexibele en efficiënte lease oplossingen. 


Voorwaarden Findio

Findio stelt specifieke voorwaarden voor het financial leasen. Deze voorwaarden kunnen variëren van je kredietwaardigheid tot de leeftijd van je onderneming

Zo controleert Findio jouw onderneming op basis van rechtsvorm. Een B.V. wordt dan niet gecontroleerd op BKR, maar een VOF en eenmanszaak wel. 

Daarnaast is de mogelijkheid om te leasen en de hoogte van de verplichte aanbetaling afhankelijk van de leeftijd van je onderneming:

  • Ben jij een startende ondernemer met een bedrijf dat jonger is dan 12 maanden? Dan is het voor jou helaas niet mogelijk om te financial leasen met Findio. 

  • Bedrijven die 12 tot 36 maanden bestaan kunnen dit wel tegen een verplichte aanbetaling van 25% van het aankoopbedrag

  • Voor bedrijven ouder dan 36 maanden geldt een aanbetaling van 10%. Deze is alleen verplicht wanneer er geen jaarcijfers worden getoond. 

Bij Regeljelease.nl helpen we je graag om aan deze voorwaarden te voldoen. Is dat niet het geval? Dan zoeken we naar een alternatieve financieringsmogelijkheid, eventueel bij een andere bank.  

Let op: het is niet mogelijk om zelf de bank te kiezen voor je financial lease. Wij sturen je aanvraag naar verschillende banken, zodat wij de beste deal voor jou kunnen vinden. 

Neem contact op

Bekijk onze partner banken


Voordelen financial lease bij Regeljelease.nl

Heb je interesse in financial lease? Wil je de beste deal in jouw situatie? Zoek je een betrouwbare en voordelige manier om je bedrijfsmiddelen te financial leasen?

Bij Regeljelease.nl bieden we persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende het hele leaseproces. Vanaf het kiezen van het juiste voertuig tot het ondertekenen van de leaseovereenkomst. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en kom je niet voor onduidelijkheden te staan. 

Wij zijn dan ook meer dan alleen een bemiddelaar; we zijn jouw persoonlijke leaseadviseur. 

Dankzij onze samenwerking met Findio kunnen we je voorzien van de beste deal afgestemd op jouw specifieke situatie.

Onze missie is om jouw lease-ervaring soepel, voordelig en zorgeloos te maken met heldere communicatie en persoonlijke service. 


Financial lease regelen

Heb je vragen of wil je meer weten over hoe Regeljelease.nl jou kan helpen bij het financial leasen? 

Wij staan 7 dagen per week klaar om je te adviseren. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Bel naar 085 760 6009, stuur een bericht op Whatsapp of vul ons contactformulier in. 

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.