Ford Bedrijfswagen Afmetingen

Ford heeft 4 verschillende bedrijfswagens op de markt. Zo heeft Ford een mini, compacte, middelgrote en een grote bedrijfswagen in productie.

De bedrijfswagens van Ford op volgorde (klein naar groot):

  • Ford Transit Courier - mini-bus

  • Ford Transit Connect - compacte bus

  • Ford transit Custom - middelgrote bus

  • Ford Transit - grote bus

De betrouwbare Ford bedrijfswagens zijn dus verkrijgbaar in verschillende varianten om te Financial Leasen. Dit betekent voor jou als ondernemer dat je keuze hebt uit meerdere afmetingen en carrosseries die passen bij jouw situatie.

Ontdek de bestelbussen van Ford

Wil jij een bestelbus financial leasen van Ford? Dan heb je als ondernemer de keuze uit meerdere modellen die een oplossing bieden voor jouw specifieke situatie.

Zo heb je de keuze uit verschillende motoren, laadruimte variërend van 2,3 tot 15+ kuub en meerdere carrosseries.

Denk hierbij aan: 

  • enkele cabine

  • dubbele cabine

  • bakwagen

Benieuwd naar de bestelbussen van Ford? Lees dan deze pagina, waar we je informeren over de Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom en Transit!

Ford Transit Courier Afmetingen


De Ford Transit Courier is de kleinste bestelbus van Ford. Deze zogenoemde Transit Courier heeft tot 2,3 kuub laadruimte beschikbaar en is erg wendbaar. Dit maakt deze compacte bus ideaal voor jou als ondernemer wanneer je rijdt op plekken met weinig ruimte om te draaien en keren.Meer weten over de afmetingen van deze praktische bus?

Ford Transit Connect Afmetingen

Wil je niet vast komen te zitten in het drukke stadsverkeer, maar heb je wél tot 3,6 kuub laadruimte nodig?Dan is de Ford Transit Connect jouw maatoplossing. Deze voordelige Transit heeft namelijk het vermogen om zich eenvoudig te manoeuvreren door smalle steegjes en drukke straten.

Bovendien is de Ford Transit Connect verkrijgbaar in meerdere L/H-combinaties (afmetingen).

Ben jij nieuwsgierig naar de afmetingen van de Ford Transit Connect?

Ford Transit Custom Afmetingen


Wil je voorkomen dat je straks te weinig laadruimte beschikbaar hebt, maar ben je niet op zoek naar een bestelbus die zijn kont amper kan keren in het drukke stadsverkeer?

Dan heb je met de Ford Transit Custom de ideale oplossing!

Zo heeft deze variant maar liefst 8,3 kuub laadruimte beschikbaar. Dit maakt de Transit Custom erg populair onder koeriers die rijden in het drukke stadsverkeer, maar ook voor andere ondernemers die wendbaar moeten zijn.

De Ford Transit Custom is verkrijgbaar in meerdere afmetingen.


Benieuwd naar de afmetingen van deze multifunctionele bus?

Ford Transit Afmetingen

Bespaar je graag op brandstof- en reparatiekosten, maar wil je toch investeren in een grote bus? Dan is de Ford Transit dé voordelige en betrouwbare keuze voor jou als ondernemer.

Bovendien heeft deze populaire bus maar liefst 15,1 kuub laadruimte beschikbaar en ervaar je absolute comfort wanneer je in de Transit rijdt. 

Benieuwd naar de afmetingen van deze grootste bus van Ford?

Bestelbus van Ford financial leasen?

Bij Regeljelease.nl kan je terecht voor het financial leasen van betrouwbare Ford bedrijfswagens. Bovendien zijn alle modellen op voorraad rijklaar.


Dit betekent:

  • dat alle onderdelen zijn gecontroleerd.

  • dat de olie en vloeistoffen op peil zijn.

  • dat de bedrijfswagen te naam wordt gesteld.Ben je geïnteresseerd in financial leasen van een bedrijfswagen van Ford? Neem dan hier contact met ons op en we helpen je verder!

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.