Koelwagen

Voorkom dat je goederen bederven, kies voor betrouwbaarheid!

Een goed geïsoleerde koelwagen is essentieel wanneer je goederen vervoert met een houdbaarheidsdatum. Je wil namelijk voorkomen dat er derving plaatsvindt, want dit kan veel geld kosten.

Daarom informeren we je hier over de kenmerken van een betrouwbare koelwagen en tonen we een greep uit ons assortiment.

  • Vriezen laadruimte tot -20°C

  • uitgerust met afwateringssysteem

  • Hygiënische afwerking

Meer weten over de voordelen van onze koelwagens? Lees dan hier meer over deze ‘coole’ wagens! 

Koelwagen leasen

Ben jij als ondernemer aan het oriënteren om een koelwagen te financial leasen? Dan is het belangrijk om goed te kijken naar de kenmerken van de wagen. Je wil straks niet in een koelwagen rijden die niet de juiste temperaturen kan bereiken of een slechte afwerking heeft.

Wat je wel wil:

  1. Goederen vervoeren onder de juiste temperatuursomstandigheden

  2. Geld besparen op derving en schoonmaakwerkzaamheden.

Daarom zijn al onze koelwagens van tevoren geïnspecteerd door betrouwbare partners. Bovendien geven wij alle benodigde informatie over de koelwagen zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Contact opnemen over Koelwagen

Koelwagen kenmerken

Een koelwagen heeft als transportdoel om kwetsbare goederen (temperatuur gecontroleerd) te vervoeren. Dit betekent dat de systemen optimaal moeten functioneren, want minimale temperatuurschommelingen kunnen al voor derving of kwaliteitsverlies zorgen.

Hieronder een aantal voorbeelden van goederen die temperatuur-gecontroleerd getransporteerd moeten worden:

  • fruit en groente

  • vlees

  • bloemen en planten

Er zijn ondernemers in verschillende branches die een koelwagen nodig hebben voor hun bedrijf. Zo hebben cateringbedrijven vaak een koelwagen nodig, maar ijsverkopers, supermarkten en bakkers natuurlijk ook!

3 Aandachtspunten Koelwagen

1. De isolatie van koelwagen. De isolatie van je koelruimte moet optimaal zijn. Dit maakt het schoonmaken van de ruimte eenvoudig waardoor de ruimte hygiënisch blijft.

2. Voorkom tijdverlies met afwateringssysteem. Een afwateringssysteem is erg handig als je goederen vervoert die vocht verliezen. Dit systeem zorgt ervoor dat water uit de laadruimte gaat waardoor je dit niet zelf handmatig hoeft te doen.

3. Verbruik van koelwagen. Het verbruik van een koelwagen kan sterk verschillen per merk en model. Kijk daarom goed naar de zuinigheid van je gewenste model voordat je een beslissing neemt. Deze tip bespaart je simpelweg geld!

De Populairste koelwagens

1. Mercedes Sprinter Koelwagen. De Mercedes Sprinter Koelwagens zijn veelzijdig en comfortabel. Dit betekent dat je uiteenlopende goederen kunt vervoeren in de bakwagens van Sprinter: vis, fruit, groente, medicijnen, bloemen...

Ontdek Sprinter Koelwagens

2. Renault Master Koelwagen. De Master koelwagen is beschikbaar met een koel- en vriesinrichting. Dit biedt jou de mogelijkheid om zowel diepgevroren goederen te vervoeren als producten die gekoeld of op kamertemperatuur moeten blijven.

Ontdek Renault Master Koelwagens

3. Volkswagen Caddy koelwagen. Ook de compacte Volkswagen Caddy heeft een koelwagen op de markt. Je bent mobiel in het drukke verkeer, hebt beschikking over veiligheidsfuncties en er zit een regelbaar temperatuurprogramma in!

Bekijk hier onze hele voorraad

Hulp nodig bij auto leasen?

Neem voor vragen gerust contact op.

Telefoon
Geef ons een belletje.
Whatsapp
Stuur ons een bericht.